Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Είχα έναν σκληρό δίσκο στον οποίο είχα κάνει enscyption σε κάποια αρχεία και φακέλους και είχα αποθηκεύσει τον κωδικό μου σε ένα αρχείο σημειωματάριου. Δυστυχώς όμως διέγραψα καταλάθος το αρχείο και τώρα δεν μπορώ να ανοίξω κανένα από τα κλειδωμένα αρχεία μου :cry: Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ανοίξω ή να παραβλέψω τους κωδικούς;

Δες αυτό μήπως βοηθάει.

Δημοσ.
Που μπορω να βρω τους χαρτες της αττικης με τους νεους δημους;

Εδώ και στο site του υπουργείου εσωτερικών όταν τελειώσει το πανηγύρι με τις εκλογές.

Δημοσ.
Ωρε παιδιά, γιατί οι Η.Π.Α. είναι ηνωμένες πολιτείες και όχι ενωμένες πολιτείες και κατ' επέκταση Ε.Π.Α. ? :o

Γιατι το ειχε ηδη καταχωρηση η Εταιρεια Παροχης Αεριου

Δημοσ.

Αν ειμαι φοιτητρια στην Πατρα και εγγεγραμμενη στη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου,εχω δικαιωμα να δανειστω 1 βιβλιο απο τη βιβλιοθηκη πανεπιστημιου Αθηνων?

Δημοσ.
Μαθηματικο θελω..

Αν θες μαθηματικό, τότε σε ενδιαφέρει η =sci&tx_wfqbe_pi1[cenid]=cen_thetikwnepistimwn"]βιβλιοθήκη θετικών επιστημών.

Πληροφορίες: 210-7276599, Γραμματεία: 210-727 6525

Αν είσαι Πάτρα και δεν μπορείς να μεταβείς Αθήνα, κοίτα και την περίπτωση διαδανεισμού. Ρώτα στην βιβλιοθήκη της σχολής σου.

Ρώτησα πιο πολύ γιατί δεν έχουν όλες την ίδια πολιτική σχετικά με τον δανεισμό βιβλίων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...