sugata Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον δεν διάβασες καλά. Ο δήμος Αθηναίων θα έχει και δεύτερο γύρο.
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Είχα έναν σκληρό δίσκο στον οποίο είχα κάνει enscyption σε κάποια αρχεία και φακέλους και είχα αποθηκεύσει τον κωδικό μου σε ένα αρχείο σημειωματάριου. Δυστυχώς όμως διέγραψα καταλάθος το αρχείο και τώρα δεν μπορώ να ανοίξω κανένα από τα κλειδωμένα αρχεία μου Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ανοίξω ή να παραβλέψω τους κωδικούς; Δες αυτό μήπως βοηθάει.
tsioudiver Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ωρε παιδιά, γιατί οι Η.Π.Α. είναι ηνωμένες πολιτείες και όχι ενωμένες πολιτείες και κατ' επέκταση Ε.Π.Α. ?
freedubus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ένας ακόμα αρχαισμός απ΄ τους τόσους που υπάρχουν στη γλώσσα.
thomasG4 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Στο βιβλιο της ιστοριας μας θυμαμαι παντα αναφερωνταν ως "Ενωμενες Πολιτειες Αμερικης"
Evgenios1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Που μπορω να βρω τους χαρτες της αττικης με τους νεους δημους;
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Που μπορω να βρω τους χαρτες της αττικης με τους νεους δημους; Εδώ και στο site του υπουργείου εσωτερικών όταν τελειώσει το πανηγύρι με τις εκλογές.
Evgenios1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Εδώ και στο site του υπουργείου εσωτερικών όταν τελειώσει το πανηγύρι με τις εκλογές. Το ειδα αυτο, απλα θελω να το δω στο χαρτη.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ωρε παιδιά, γιατί οι Η.Π.Α. είναι ηνωμένες πολιτείες και όχι ενωμένες πολιτείες και κατ' επέκταση Ε.Π.Α. ? Γιατι το ειχε ηδη καταχωρηση η Εταιρεια Παροχης Αεριου
dim_math Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Αν ειμαι φοιτητρια στην Πατρα και εγγεγραμμενη στη βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου,εχω δικαιωμα να δανειστω 1 βιβλιο απο τη βιβλιοθηκη πανεπιστημιου Αθηνων?
sugata Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Από ποια βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Αθηνών; Βιβλιοθήκες και Υπηρεσίες Πληροφόρησης - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, FAQ Βιβλιοθήκες Κατάλογος
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 προτεινετε κανα καλο ζευγάρι παπουτσια για το χειμώνα, αν ειναι μποτακι καλυτερα, budget ±100€
sugata Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μαθηματικο θελω.. Αν θες μαθηματικό, τότε σε ενδιαφέρει η =sci&tx_wfqbe_pi1[cenid]=cen_thetikwnepistimwn"]βιβλιοθήκη θετικών επιστημών. Πληροφορίες: 210-7276599, Γραμματεία: 210-727 6525 Αν είσαι Πάτρα και δεν μπορείς να μεταβείς Αθήνα, κοίτα και την περίπτωση διαδανεισμού. Ρώτα στην βιβλιοθήκη της σχολής σου. Ρώτησα πιο πολύ γιατί δεν έχουν όλες την ίδια πολιτική σχετικά με τον δανεισμό βιβλίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις