therock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ο ηλιακος λειτουργει ακομα και οταν εχει συνεφια και κρυο (Οπως αυτες τις μερες)? Η σκεψη μου ειναι πως ναι μεν δεν φαινεται ο ηλιος για να υπαρχει φως και θερμοτητα, αλλα εξακολουθει να εκπεμπει ηλιακη ακτινοβολια οποτε λογικα θα πρεπει να ζεσταινει ο ηλιακος. Ισχυει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ο ηλιακος λειτουργει ακομα και οταν εχει συνεφια και κρυο (Οπως αυτες τις μερες)? Η σκεψη μου ειναι πως ναι μεν δεν φαινεται ο ηλιος για να υπαρχει φως και θερμοτητα, αλλα εξακολουθει να εκπεμπει ηλιακη ακτινοβολια οποτε λογικα θα πρεπει να ζεσταινει ο ηλιακος. Ισχυει? Εχω ηλιακο αλλα αυτες τις μερες δεν εχει ζεστο νερο...
therock Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως τον ειχα κλειστο γιατι πρεπει να εχει καποιο προβλημα με την γειωση και το σκουστικο στο μπανιο ηλεκτριζει, αλλα χθες πρωι τον ξανοιξα και το βραδυ ειχε φουλ καυτο νερο για μπανιο...
leonidas_fs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Τί είναι το alpha bank επιχειρειν? Ξέρει κανείς να μου πει με 2 λόγια?
Pantelwolf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά έπαιξα στη betfair και βγήκαν κάποια ευρουλάκια. Τώρα θέλω να τα τραβήξω. Συμφέρει: α) να τα τραβήξω μέσω πεηπαλ και από το πεηπαλ σε τραπεζικο λογαριασμο ή β) κατευθείαν σε τραπεζικό λογαριασμό από τη μπετφερ Επίσης Στο Πεηπαλ όταν πάω να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό, εφόσον τα στοιχεία μου είναι με Αγγλικούς χαρακτήρες, Μου βγάζει αυτόματα το επώνυμο στα Αγγλικά, αλλά στο λογαριασμό είναι στα Ελληνικά. Θα υπάρξει πρόβλημα; Τι πρέπει να βάλω; Και το όνομα της τράπεζας? πχ Εθνική "National Bank of Greece" ή "Εθνική τράπεζα της Ελλάδος" ή μήπως "Ethniki Trapeza Tis Ellados".
salliara Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τι είναι αυτό? πως λέγεται? τι δείχνει? πως λειτουργεί? και πως θα καταλαβω αν είναι χαλασμένο? (που μάλλον είναι)
insomniaK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τι είναι αυτό? πως λέγεται? τι δείχνει? πως λειτουργεί? και πως θα καταλαβω αν είναι χαλασμένο? (που μάλλον είναι) Το κρατάς ημίγυμνη περιστρέφοντας το και φωνάζεις: ε πειρατή, το τόπι μου Από ταβέρνα το πήρες κι είναι σε πηδάλιο μέσα;
salliara Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Από Χαλκίδα για Θεσσαλονίκη έχει τρένο; οχι. αλλα το Αθηνα-Θεσσ/νικη περνάει απο Οινόη, ο κοντινότερος σταθμός.
-nick- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσιες υπηρεσιες ειναι κλειστες αυριο ? (εκτος σχολειων που ειναι σιγουρα κλειστα. Μιλαω πχ για δημοτικο κολυμβητηριο για ωρες κοινου)
viper2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδες μια ερωτησουλα οι σκληροι δισκοι [samsung] που επιστεφονται σαν ελαττωματικοι...? thanks
DKNI Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Η ηλιθια απορια της ημερας...γιατι τα νουμερα στο numpad του πληκτρολογιου ειναι αναποδα απο του τηλεφωνου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις