Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα απο αλλο site να κανω ανοιγμα με media player και εκανα save as m3u και ολα καλα.

Τζάμπα παίδεμα το στορυ με τις ip δλδ.

ευχαριστώ παντως.

edit.gang.σκασε συ :-D

Δημοσ.

Πήγα σε ενα γιατρο (πληρωσα) και μου εγραψε κατι εξετασεις, κυριως αιματος ειναι.

Ειμαι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ. Μπορω να τις κανω χωρις να τις πληρωσω απτην τσεπη μου ολες?

Γινεται να παω δλδ σε καποιο γιατρο του ΙΚΑ να μου τις γραψει στο βιβλιαριο να τις κανω σε καποιο μικροβιολογικο?

Δεν εχω ιδεα τι παιζει, ειμαι καινουρια στο ΙΚΑ..

Δημοσ.

Αν γνωριζετε, θελω να κανω μια εξεταση για ανιχνευση dna μεσω PCR (ετσι μου ειπε ο γυναικολογος μου :P ) και απο οτι μου ειπε δεν την κανουν τα νοσοκομεια ή τα μικροβιολογικα εργαστηρια, ειναι πιο εξειδικευμενη εξεταση.

Ξερετε καποιο εργαστηριο ή ιατρικο κεντρο που την κανει?

Δημοσ.

Example

Suppose we wish to determine if n = 221 is prime. Randomly pick 1 ≤ a < 221, say a = 38. Check the above equality:

1) 3db5626732f2b8254ffa318295571607.png

Either 221 is prime, or 38 is a Fermat liar, so we take another a, say 26:

2) 429d9d3e8db342aaea37449855ca010a.png

So 221 is composite and 38 was indeed a Fermat liar.

Ξερει κανενας να μου πει πως βγαζει τις ισοδυναμιες 38^220 == 1 (mod221) ? γιατι ισχυει αυτο δλδ? και την επομενη?

http://en.wikipedia.org/wiki/Fermat_primality_test

Δημοσ.

Παίδες υπάρχει κανείς με γνώσεις σε Corel? Αν ναι για στείλτε κανένα πμ για μια μικρή βοήθεια. Thanks :)

Δημοσ.

Χαζεύω λίγο τον Chrome κι έχω μια απορία: Τι είναι το Google custom search? Πατάω new tab και βγάζει το "apype-powered by google". Χρησιμεύει σε κάτι; Όταν το απενεργοποιώ από τις ρυθμίσεις, μπορώ και βλέπω τι μπορώ να κατεβάσω από τις υπηρεσίες τους κτλ.

Δημοσ.

Guys, για να πάρουμε κλειδάριθμο για ενεργοποίηση account taxisnet απο ΔΟΥ,

χρειάζεται εξουσιοδότηση αν στείλουμε άλλο άτομο αντι για τον κάτοχο του ΑΦΜ του account;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...