Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήμουν σήμερα στον ευαγγελισμό και λέω στον τύπο ότι θέλω να βγάλω κάρτα μηνιαία για λεωφορεία και μου λέω δεν βγάζω εγώ θα πας στα λεωφορεία :S

Θα σε γελάσω, δεν έτυχε ποτέ να βγάλω μόνο για λεωφορεία για να ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφει στο site. Πάντως παίζει να του χαν τελειώσει οι κάρτες γιατί είναι ήδη 7 του μήνα. Δηλ. αν ξεχαστώ και δε βγάλω κάρτα (για όλα τα μέσα) μέχρι τις 4-5 του εκάστοτε μήνα, πολλές φορές μου λένε «τέλος σε μας, πρέπει να πας Σύνταγμα για να βγάλεις».

Δημοσ.

Που μπορώ να βγάλω μηνιαία κάρτα για λεωφορεία; Βλέπω στο site λέει για πλατεία αττικής αλλά δεν περνάω από εκεί... που αλλού μπορώ ξέρει κάποιος;

Στην ακαδημίας, εκει που ειναι οι στάσεις των λεωφορείων ή αλλιως στα γραφεία τους. (νομίζω ειναι στο σύνταγμα)

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/BaByliss-Men-7845BU-i-trim-stubble/dp/B005CNVDO2/ref=dp_ob_title_hpc

αυτη λεει κατι?

η braun μου φενεται ειναι κουρευτικη με εξαρτημα για τα γενια, ενω αυτη ειναι μονο για γενια (οχι πως δεν ειναι το ιδιο πραγμα, αλλα καταλαβαινεις τι εννοω)

Την συγκεκριμενη δεν την εχω δοκιμασει, οποτε δεν μπορω να φερω αποψη. Αν και κατι μου λεει πως θα ειναι καλη. Εγω την Braun την πηρα επειδη οπως ειπες ειναι και κουρετικη και συνδυαζει stubble και ειναι και αδιαβροχη και μπορεις να χρησιμοποιησεις στην μπανιερα!

Παντως ουτε η Babyliss ειναι αυστηρα για stubble. Και αυτη εχει κεφαλη που κουμπωνει και ρυθμιζει το μηκος σε 30 επιπεδα. Οποτε ουτε αυτην την λες dedicated, ασχετα που φερει το τιτλο stubble στο ονομα μοντελου.

Δυστυχως σε αυτα τα θεματα ειναι trial and error, δεν προκειται να βρεις συγκριτικα review και εμπειρες αποψεις, απλα δοκιμαζεις και κρινεις και ελπιζεις να σου κατσει. Εγω αντιθετα που την πηρα για να διατηρω μουσια δεν μου κατσε καλη η Braun και ξαναγυρισα σε Philips. Αλλα για το ιχνος σε γενια που θες εσυ μαλλον θα σε καλυψει...

Ετσι δειχνει χωρις την κεφαλη

braun_cruzer4-2838-122907.jpg

Δημοσ.

Εχω μια braun που ειναι ακριβως σαν και αυτη χωρις το απο πανω της. Για ξυρισμα ομως full. Απλα η babyliss εχει επιλογη και μεχρι 1.5cm γενια που μου καθετε καλα. Ειναι και πιο φτηνη και μαλλον απαντησα στην ερωτηση μου !

Δημοσ.

Τουφ έχω babyliss αλλά δεν με ικανοποιεί αρκετά για 1-2 mm trimming. Τουλάχιστον δεν βολεύει για μένα, που δεν έχω ίσια γένια.

Εδώ είσαι. Χωρίς και με κεφαλή στο τέλος.

post-93360-0-50477100-1320702647_thumb.jpgpost-93360-0-27270500-1320702650_thumb.jpgpost-93360-0-38559100-1320702651_thumb.jpgpost-93360-0-28952200-1320702652_thumb.jpg

Δημοσ.

θέλω να πουλήσω κάτι χρυσά αλυσίδες και διάφορα και βλέπω έχει μερικά site που σου στέλνουν φάκελο βάζεις τα κοσμήματα, τα αξιολογούν και σε πληρώνουν... έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι προτείνετε;

• Moderators
Δημοσ.

θέλω να πουλήσω κάτι χρυσά αλυσίδες και διάφορα και βλέπω έχει μερικά site που σου στέλνουν φάκελο βάζεις τα κοσμήματα, τα αξιολογούν και σε πληρώνουν... έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; τι προτείνετε;

Aν και δεν εχω καμια εμπειρια με το θεμα, η λογικη μου μου λεει πως καλο ειναι να αποφευγεται η αποστολη οποιουδηποτε αντικειμενου αξιας σε καποιον που δεν σου δινει καποιο αποδεικτικο οτι (παρ)ελαβε το αντικειμενο.

Θα προτεινα ενεχυροδανειστηριο.

Δημοσ.

αν μένεις θεσσαλονίκη, δίπλα στην αριστοτέλους στην εγνατία έχει κάτι μεγάλες ταμπέλες που λένε "αγοράζω χρυσαφικά" και βγάζουν μάτι

πρέπει να είσαι λίγο τυφλός για να μην τις δεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...