Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Navy & Green είναι καλή μάρκα;

Βρήκα ένα γαμάτο τζάκετ, τσιμπημένη τιμή, αλλά στο ιντερνετ δεν βρίσκω πληροφορίες γι΄ αυτή τη μάρκα παρά μόνο σε σελίδες από Ελλάδα.

Δημοσ.

Βρήκα ένα γαμάτο τζάκετ, τσιμπημένη τιμή, αλλά στο ιντερνετ δεν βρίσκω πληροφορίες γι΄ αυτή τη μάρκα παρά μόνο σε σελίδες από Ελλάδα.

Η NG έχει την καλύτερη γραμμή για μένα. Ότι και να έχω πάρει έχει κάτσει πάνω μου σα γάντι!

Και από ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή!

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι καλη εταιρια

αλλα φλωρους δειχνει να ντυνει

[κρινοντας απο το lookbook]

δεν ξερω ποσο κανει το outwear

αλλα

εγω λεφτα δεν θα της εδινα...

αν εχεις λινκ με το jacket

ποσταρε

Δημοσ.

Ε εχει καλη πχοιτητα μωρε αλλα τσιμπημενες γενικα , λιγο πιο φτηνη απο γκαντ κλπ. Ποσταρε λινκ γιατι ψαχνομαι καιγω.

Δημοσ.

Είναι ξένη μάρκα όμως, ή ελληνική;

Σε μαγαζί το είδα, όχι στα ίντρενετς. Και είναι δερμάτινο αλήτικο τζάκετ μηχανόβιου , καθόλου φλώρικο. 250€ ωστόσο.

Δημοσ.

Σε μαγαζί το είδα, όχι στα ίντρενετς. Και είναι δερμάτινο αλήτικο τζάκετ μηχανόβιου , καθόλου φλώρικο. 250€ ωστόσο.

250 πολλα δεν ειναι? .Καλο Δερμα?

http://www.navygreen.gr/

Παιζει να ναι και ελληνικη.

Δημοσ.

και ολοκληρη ιταλικη σημαια απο πανω απο τη μπραντα τη βαλαν για ξεκαρφωμα.:P

ο Αδαμακος ειναι ο κυριος αντιπροσωπος στην Ελλαδα.

γενικα καλη μαρκα ειναι , αλλα δεν θα εδινα 250 ευρω για navy green.

ειδα ενα ωραιο , της χιλφιγκερ(λιγο παραπανω σαν τιμες γενικα.) στο Αττικα στα 290.

Δημοσ.

δυσκολα ποιο αλητικο απο allsaints?

ειναι λιγο δυσκολο

http://www.allsaints.com/men/leathers/all/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...