freedubus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Η Navy & Green είναι καλή μάρκα; Βρήκα ένα γαμάτο τζάκετ, τσιμπημένη τιμή, αλλά στο ιντερνετ δεν βρίσκω πληροφορίες γι΄ αυτή τη μάρκα παρά μόνο σε σελίδες από Ελλάδα.
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ποιο μυνημα στελνω και που για να εχω internet σε cosmokarta?
hurin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Η Navy & Green είναι καλή μάρκα; Βρήκα ένα γαμάτο τζάκετ, τσιμπημένη τιμή, αλλά στο ιντερνετ δεν βρίσκω πληροφορίες γι΄ αυτή τη μάρκα παρά μόνο σε σελίδες από Ελλάδα. Η NG έχει την καλύτερη γραμμή για μένα. Ότι και να έχω πάρει έχει κάτσει πάνω μου σα γάντι! Και από ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή!
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Η Navy & Green είναι καλή μάρκα; Βρήκα ένα γαμάτο τζάκετ, τσιμπημένη τιμή, αλλά στο ιντερνετ δεν βρίσκω πληροφορίες γι΄ αυτή τη μάρκα παρά μόνο σε σελίδες από Ελλάδα. δεν ξερω αν ειναι καλη εταιρια αλλα φλωρους δειχνει να ντυνει [κρινοντας απο το lookbook] δεν ξερω ποσο κανει το outwear αλλα εγω λεφτα δεν θα της εδινα... αν εχεις λινκ με το jacket ποσταρε
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Η Navy & Green είναι καλή μάρκα; Βρήκα ένα γαμάτο τζάκετ, τσιμπημένη τιμή, αλλά στο ιντερνετ δεν βρίσκω πληροφορίες γι΄ αυτή τη μάρκα παρά μόνο σε σελίδες από Ελλάδα. Ε εχει καλη πχοιτητα μωρε αλλα τσιμπημενες γενικα , λιγο πιο φτηνη απο γκαντ κλπ. Ποσταρε λινκ γιατι ψαχνομαι καιγω.
freedubus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Είναι ξένη μάρκα όμως, ή ελληνική; Σε μαγαζί το είδα, όχι στα ίντρενετς. Και είναι δερμάτινο αλήτικο τζάκετ μηχανόβιου , καθόλου φλώρικο. 250€ ωστόσο.
athlios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Είναι ξένη μάρκα όμως, ή ελληνική; Σε μαγαζί το είδα, όχι στα ίντρενετς. Και είναι δερμάτινο αλήτικο τζάκετ μηχανόβιου , καθόλου φλώρικο. 250€ ωστόσο. 250 πολλα δεν ειναι? .Καλο Δερμα? http://www.navygreen.gr/ Παιζει να ναι και ελληνικη.
kuzko21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 και ολοκληρη ιταλικη σημαια απο πανω απο τη μπραντα τη βαλαν για ξεκαρφωμα. ο Αδαμακος ειναι ο κυριος αντιπροσωπος στην Ελλαδα. γενικα καλη μαρκα ειναι , αλλα δεν θα εδινα 250 ευρω για navy green. ειδα ενα ωραιο , της χιλφιγκερ(λιγο παραπανω σαν τιμες γενικα.) στο Αττικα στα 290.
freedubus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Κατάλαβα. Artisti Albaniani φάση. Ευχαριστώ.
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Είναι ξένη μάρκα όμως, ή ελληνική; Σε μαγαζί το είδα, όχι στα ίντρενετς. Και είναι δερμάτινο αλήτικο τζάκετ μηχανόβιου , καθόλου φλώρικο. 250€ ωστόσο. δυσκολα ποιο αλητικο απο allsaints? ειναι λιγο δυσκολο http://www.allsaints.com/men/leathers/all/
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Το άκουσες κάπου; Tεσπα μάλλον μπάσκετ έβλεπες ε. Είναι η ισπανική Α1.
JohnXarxas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 τι σημαινει a ⊑ b ? ή έχει σχέση με μαθηματικά συμβολίζει ότι το Α είναι υποσύνολο του Β
Προτεινόμενες αναρτήσεις