Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλα φραγκα. Θα ρωτησω φιλο που παιζει κονε μπας κ παιξει καλυτερη τιμη

Εδω παντως βρηκα καλες τιμες

http://www.athenspiercing.gr/el/pricelist

ΑΥΤΙ 7€ (με αποστειρωμένη κάψουλα) ΑΥΤΙ 3€ (με παραδοσιακό πιστόλι)

Υπαρχει καποια διαφορα με πιστολι η αποστειρωμενη καψουλα?

Δημοσ.

Κίνδυνος μόλυνσης, πιο επώδυνο, τραυματίζει το δέρμα κλπ. Το μόνο + είναι οτι είναι πολύ πιο φτηνό, αλλά έχει σημασία όταν μιλάμε για την σωματική σου ακεραιότητα;

Δημοσ.

Σιγά τώρα. Αυτί θέλει ο άνθρωπος, όχι γλώσσα.

Οταν παλιά τρυπούσαμε αυτιά μόνο με πιστολάκι παθαίναμε τίποτα?

*Free δεν σου το χα παντως. Νόμισα θα προσφερόσουν να του το κάνεις εσύ με σφυρί και καρφί :mrgreen: .

Δημοσ.

Κι όμως έχει δίκιο.. έτσι είχε πάει και μια φίλη μου σε μια άσχετη με πιστόλι και έκανε 2η τρύπα στο αυτί και και απο την ώρα που έφυγε ζαλιζόταν συνέχεια και κόντεψε να λιποθυμίσει... συνήλθε μόλις έβγαλε το σκουλαρίκι... πρέπει να έχεις μια βασική ιδέα που τρυπάς , όχι όπου να'ναι.

Δημοσ.

*Free δεν σου το χα παντως. Νόμισα θα προσφερόσουν να του το κάνεις εσύ με σφυρί και καρφί :mrgreen: .

...και πάλι φλωριά.

Εγώ θα στοιχημάτιζα ότι θα του προτείνει δάγκωμα.

Δημοσ.

Κι όμως έχει δίκιο.. έτσι είχε πάει και μια φίλη μου σε μια άσχετη με πιστόλι και έκανε 2η τρύπα στο αυτί και και απο την ώρα που έφυγε ζαλιζόταν συνέχεια και κόντεψε να λιποθυμίσει... συνήλθε μόλις έβγαλε το σκουλαρίκι... πρέπει να έχεις μια βασική ιδέα που τρυπάς , όχι όπου να'ναι.

Και με βελονα αν τρυπησει οπου ναναι παλι δεν υπαρχει κινδυνος?

• Moderators
Δημοσ.

Θα συμφωνησω με free. Γενικα σε θεματα piercing, tattoo κλπ δεν ειμαι υπερ της φθηνης λυσης. Ειδα και εναν γνωστο μου που πηγε σε εναν ξεκαρφωτο για τρυπα στο αυτι και αφου μολυνθηκε, δημιουργηθηκε πρηξιμο και εβγαζε πυον για αρκετες μερες. Επισης εκανε και στο φρυδι στον ιδιο. Και του εγινε το ματι μπλε.

Σε κατι τετοια δωσε κατι παραπανω και εχε το κεφαλι σου ησυχο.

Δημοσ.

Και με βελονα αν τρυπησει οπου ναναι παλι δεν υπαρχει κινδυνος?

Αυτός που κάνει με βελόνα θεωρούμε οτι έχει ασχοληθεί με το θέμα και ξέρει τί κάνει , τουλάχιστον σίγουρα καλύτερο απο τον τυχάρπαστο που βρέθηκε με πιστόλι στο χέρι.

Δημοσ.

εντάξει, με black n decker εστω για πιο χαρντκορίλα.

Χριστιάνα, αυτα ειναι περιπτώσεις νομίζω. Τα αυτιά μου ήταν σουρωτήρια, και όλα τρυπημένα με πιστολακι, και δεν έπαθα ποτέ τίποτα.

Η βελόνα την τελευταία δεκαετία έγινε πιο mainstream. Θα την επέλεγα εαν ήθελα να χτυπήσω σε χόνδρο στο αυτί, ναι. (ή και οποιοδήποτε αλλο σημείο του σώματος)

Αλλά αν πρόκειται για λοβό μια χαρά ειναι και το πιστολάκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...