therock Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλωδιο για παλιο κινητο ειναι. Αυτες ειναι οι ακρες του. http://pinouts.ru/all/nokia_5110_6110_pinout.shtml
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το να πάρεις έναν φορτιστή ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΙΚΑ (για κλασσικά Νόκια) από κάποια λαϊκή/παζάρι/πλανόδιο και πιο εύκολο είναι πάντως, και ίσως μέχρι και πιο φτηνό. Κατά τ' άλλα, πέρνα από έναν Γερμανό ή από κατάστημα ηλεκτρονικών με το κινητό στο χέρι.
Aplostra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το να πάρεις έναν φορτιστή ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΙΚΑ (για κλασσικά Νόκια) από κάποια λαϊκή/παζάρι/πλανόδιο και πιο εύκολο είναι πάντως, και ίσως μέχρι και πιο φτηνό. Κατά τ' άλλα, πέρνα από έναν Γερμανό ή από κατάστημα ηλεκτρονικών με το κινητό στο χέρι. Μηπως ειναι ντατα καλωδιο; Τα νοκια τα παλιά,δεν ειχαν ενα περιεργο καλώδιο συνδεσης με τον υπολογιστή;
gang Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που λέει ο wash. Το να "φτιάξεις" μου φαντάζει δύσκολο. Ψάξε για φορτιστές, με διαφορετικά φις /βυσματα, μπορεί να βρεις κάποιο.
therock Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το περιεργο καλωδιο που λες ειναι το σειριακο, αλλα ενταξει εχω ακρη για αυτο, ολο και απο καπου μπορω να το ξεριζωσω. Η ακρη που κουμπωνει στο κινητο ειναι το θεμα. Και δεν ειναι απλο data (fbus) ειναι (mbus) που φλασαρει στο κινητο για να του περασω και firmware.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αν πιάνουν τα χέρια κι υπάρχει κολλητήρι δεν είναι και ΤΟΣΟ δύσκολο πια, αλλά δεν αξίζει το παίδεμα. Θα άξιζε αν δεν υπήρχαν ανταλλακτικά βύσματα ή μαϊμουδασιόν φορτιστές σε ξεφτιλασιόν τιμές.
Aplostra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια,ξέρει κανεις κάνα widget για τον όπερα,που να σου δινει την δυνατότητα να κατεβάσεις τα βίντεο απο φλας οπως στο youtube και να είναι ενσωματωμένος; Είχα ένα παλιότερα αλλά έκανα φορματ και δεν θυμάμαι πως το λένε...
Impious Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδια,ξέρει κανεις κάνα widget για τον όπερα,που να σου δινει την δυνατότητα να κατεβάσεις τα βίντεο απο φλας οπως στο youtube και να είναι ενσωματωμένος; τι εννοεις?
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ...ότι τα βίντεοζ στους σέρβερζ του ΓιουΤχιούμπ, είναι διαθέσιμα (και) σε FLV φορμάτ. Εννοεί. Απλώστρε, "εξτένσιον" χρειάζεσαι (χιχιχι). Πάνε εδώ και βάνε στο σέρτσμποκζ "downloader".
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς και χωρίς widget, http://keepvid.com/ .
Aplostra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς και χωρίς widget, http://keepvid.com/ . Εχω το youtube downloader αλλα ειχα ενα prosueto ston opera,poy moy ebgaze ena belaki katv apo to βιντεο στον μπραουσερ. Δε παλεύεται να κάθεσαι γιουτουμπ 2 ωρες και να βλέπεις καζακηδες και σια..... αυτο? M'eφτιαξες!!
Dark_son20 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 γενικά χρησιμοποιώ το jdownloader για άλλες δουλειές, αλλά μπορεί να κατεβάσει και άνετα youtube με απλό copy το link
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Eρωτηση για apple guys. Ο ανιψιος μου ειναι στην Αμερικη και ελεγα να του πω να μου φερει ενα ipod touch ή ενα ipad. Σκεφτηκα ομως μηπως του ελεγα να μου φερει δυο, οποτε να πουλησω το ενα και να βγει το δικο μου φθηνοτερο. Εχει λογικη αυτο που λεω ή επειδη ειναι εξ Αμερικης δεν εχει καλη αξια πωλησης εδω και θα μου μεινει να καθεται?
angmar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αν υποθέσουμε ότι παίρνεις ένα ipod touch 32GB από ΗΠΑ με περίπου 210€ βάση ισοτιμίας. Εδώ κάνει γύρω στα 280-330€, οπότε για να βγάλεις ένα μικρό κέρδος της τάξης των 40€ πρέπει να το δώσεις 250€ ναι μεν κλειστό αλλά χωρίς εγγύηση. Μου φαίνεται δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις