Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το να πάρεις έναν φορτιστή ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΙΚΑ (για κλασσικά Νόκια) από κάποια λαϊκή/παζάρι/πλανόδιο και πιο εύκολο είναι πάντως, και ίσως μέχρι και πιο φτηνό.

Κατά τ' άλλα, πέρνα από έναν Γερμανό ή από κατάστημα ηλεκτρονικών με το κινητό στο χέρι.

Δημοσ.

Το να πάρεις έναν φορτιστή ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΙΚΑ (για κλασσικά Νόκια) από κάποια λαϊκή/παζάρι/πλανόδιο και πιο εύκολο είναι πάντως, και ίσως μέχρι και πιο φτηνό.

Κατά τ' άλλα, πέρνα από έναν Γερμανό ή από κατάστημα ηλεκτρονικών με το κινητό στο χέρι.

Μηπως ειναι ντατα καλωδιο;

Τα νοκια τα παλιά,δεν ειχαν ενα περιεργο καλώδιο συνδεσης με τον υπολογιστή;

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο wash. Το να "φτιάξεις" μου φαντάζει δύσκολο. Ψάξε για φορτιστές, με διαφορετικά φις /βυσματα, μπορεί να βρεις κάποιο.

Δημοσ.

Το περιεργο καλωδιο που λες ειναι το σειριακο, αλλα ενταξει εχω ακρη για αυτο, ολο και απο καπου μπορω να το ξεριζωσω. Η ακρη που κουμπωνει στο κινητο ειναι το θεμα. Και δεν ειναι απλο data (fbus) ειναι (mbus) που φλασαρει στο κινητο για να του περασω και firmware.

Δημοσ.

Αν πιάνουν τα χέρια κι υπάρχει κολλητήρι δεν είναι και ΤΟΣΟ δύσκολο πια, αλλά δεν αξίζει το παίδεμα. Θα άξιζε αν δεν υπήρχαν ανταλλακτικά βύσματα ή μαϊμουδασιόν φορτιστές σε ξεφτιλασιόν τιμές.

Δημοσ.

ρε παιδια,ξέρει κανεις κάνα widget για τον όπερα,που να σου δινει την δυνατότητα να κατεβάσεις τα βίντεο απο φλας οπως στο youtube και να είναι ενσωματωμένος;

Είχα ένα παλιότερα αλλά έκανα φορματ και δεν θυμάμαι πως το λένε...

Δημοσ.

ρε παιδια,ξέρει κανεις κάνα widget για τον όπερα,που να σου δινει την δυνατότητα να κατεβάσεις τα βίντεο απο φλας οπως στο youtube και να είναι ενσωματωμένος;

τι εννοεις?

Δημοσ.

...ότι τα βίντεοζ στους σέρβερζ του ΓιουΤχιούμπ, είναι διαθέσιμα (και) σε FLV φορμάτ. Εννοεί.

Απλώστρε, "εξτένσιον" χρειάζεσαι (χιχιχι). Πάνε εδώ και βάνε στο σέρτσμποκζ "downloader".

Δημοσ.

Μπορείς και χωρίς widget, http://keepvid.com/ .

Εχω το youtube downloader αλλα ειχα ενα prosueto ston opera,poy moy ebgaze ena belaki katv apo to βιντεο στον μπραουσερ.

Δε παλεύεται να κάθεσαι γιουτουμπ 2 ωρες και να βλέπεις καζακηδες και σια.....

M'eφτιαξες!!

• Moderators
Δημοσ.

Eρωτηση για apple guys.

Ο ανιψιος μου ειναι στην Αμερικη και ελεγα να του πω να μου φερει ενα ipod touch ή ενα ipad. Σκεφτηκα ομως μηπως του ελεγα να μου φερει δυο, οποτε να πουλησω το ενα και να βγει το δικο μου φθηνοτερο. Εχει λογικη αυτο που λεω ή επειδη ειναι εξ Αμερικης δεν εχει καλη αξια πωλησης εδω και θα μου μεινει να καθεται?

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι παίρνεις ένα ipod touch 32GB από ΗΠΑ με περίπου 210€ βάση ισοτιμίας. Εδώ κάνει γύρω στα 280-330€, οπότε για να βγάλεις ένα μικρό κέρδος της τάξης των 40€ πρέπει να το δώσεις 250€ ναι μεν κλειστό αλλά χωρίς εγγύηση. Μου φαίνεται δύσκολο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...