Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Μάλλον πρέπει να πάω σε σούπερ μάρκετ.

Από που ψωνίζεις?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πήγαινε σε μαγαζιά που πουλάνε κουζινικά ή είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Προφανώς θέλεις ένα γυάλινο που κάνει το φσιτ φσιτ αν κατάλαβα καλά;

sof27.jpg

βγαινει και σε inox και σε ότι θέλεις

edit: εχει και στα praktiker σε διάφορα βαλάντια

http://www.praktiker.gr/Product/sprei-ladiou-18cm-1670?catNavId=168

Μπραβο ρε συ ακριβως αυτο. Γιατι πριν λιγο πηγα σε ελαιοχρωματοπωλειο και πηρα κατι σαν ποτηστηρι! :confused:

Δημοσ.

Τα νομπελ λογοτεχνείας δίνονται για κάποιο συγκεκριμένο έργο ή για την συνολική προσφορά?

Υπάρχει ξεχωριστό νόμπελ για ποίηση ή είναι ένα με αυτο της λογοτεχνίας?

Δημοσ.

Τα νομπελ λογοτεχνείας δίνονται για κάποιο συγκεκριμένο έργο ή για την συνολική προσφορά?

Υπάρχει ξεχωριστό νόμπελ για ποίηση ή είναι ένα με αυτο της λογοτεχνίας?

#2775 http://www.insomnia.gr/topic/377335-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/page__st__2770

Δημοσ.
(και δεν εννοω την καταργηση των παραγραφων Σελερζ... :P).

Τώρα το είδα αυτό. :-)Αλλάγη θέματος.Ευχαριστώ για τα ινφο.Άλλο θέμα πάλι.Ετοιμάστηκες?Τέλος.

• Moderators
Δημοσ.

Εχω χρεωστικη καρτα τραπεζας Κυπρου.

Χρησιμοποιω το online banking της για να βλεπω τα υπολοιπα κλπ.

Χρησιμοποιω Chrome.

Προβλημα: Καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω, πρεπει να πληκτρολογω τον αριθμο της καρτας (ως username λογικα). Αλλα ποτε δεν το κρατα στη μνημη του ο browser και πρεπει να τον πληκτρολογω. Καθε φορα τα 16 ψηφια.

Απορια: Ευθυνεται η ιστοσελιδα για αυτο (ως μετρο προστασιας or something) ή ο browser? Και αν ειναι το δευτερο, πως θα τον κανω να θυμαται τον αριθμο?

Να συμπληρωσω πως μοναχα στη συγκεκριμενη ιστοσελιδα υπαρχει το προβλημα, γενικα θυμαται κωδικους και usernames ο chrome.

Edit: Τελικα ειναι μαλλον το πρωτο γιατι το ιδιο γινεται με ie. Οποτε η ερωτηση ειναι: Υπαρχει τροπος να το κανω να θυμαται?

Δημοσ.

μόνο το betoto μου το κάνει αυτό που λες (ενώ οπουδήποτε αλλού και να χρησιμοποιώ password με ρωτάνε όλοι οι browsers αν θέλω αποθήκευση) , και νομίζω ότι είναι feature της σελίδας, και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου για την ασφάλειά σου!

• Moderators
Δημοσ.

Ok, thanks guys :D

Αρα δεν λυνεται. Στην Εθνικη παντως μια χαρα κραταει το username, οποτε +1 στο (κατα τ'αλλα χαλια) ebanking της :P

Δημοσ.

Πως μπορω να τηγανισω καποιο κρεας χωρις περιττες διαδικασιες και να ειναι νοστιμο και απαχο? Προσπαθω να ξεκινησω μια διατροφη, αλλα χρειαζεται να προετοιμαζω μεσημεριανο και με τις μαγειρικες δεν τα παω καλα.

Κρεατα που θελω να συμπεριλαβω στην διατροφη μου.

Μπριζολα, ψαρονεφρι, σνιτσελ.

Δημοσ.

Ε δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό :)

Είναι σα να χεις τον αριθμό της κάρτα σου σε ένα txt αρχείο πάνω-κάτω, όχι ιδιαίτερα ασφαλές δηλαδή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...