kuzko21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 εγω για καλο θα το επαιρνα το παραπανω παντως. και μαλλον δε σου λεει τι σημαινει , λογω ομερτα.
koularasss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 μαλλον δεν ξερει τι σημαινει γτ το βγαζε απο το μυαλο του απο οτι φενεται?
therock Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Σορρυ για το τελειως ακυρο, αλλα που μπορω να βρω ενα τυπου δοχειο που να εχει κεφαλη για να ψεκαζει το οποιο υγρο του βαλεις μεσα? Κατα κυριο λογο το σκεφτηκα επειδη δεν μπορω να βρω Ελλαδα Ελαιολοδο σε σπρευ, αλλα και γενικοτερα για να βαζω και καθαριστικα υγρα και να τα ψεκαζω. Οποτε, ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο?
salliara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 εγώ βρήκα σε μικρομάγαζο τύπου σιδηρικά-εργαλεια-και_τα_σχετικά. του είπα οτι θέλω ενα "ψατ-ψατ"
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 «Φσιτ-φσιτ» δεν είναι το σωστό; :Ρ Πάντως το χω πετύχει και σε super market.
therock Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 «Φσιτ-φσιτ» δεν είναι το σωστό; :Ρ Πάντως το χω πετύχει και σε super market. Σκετο το δοχειο, ή σαν ελαιολαδο? Παντως ακομα και σε σκλαωβανιτη λαδι σε σπρευ δεν εβρισκα... εγώ βρήκα σε μικρομάγαζο τύπου σιδηρικά-εργαλεια-και_τα_σχετικά. Καποιο επωνυμο ή της γειτονιας?
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Σκέτο δοχείο. Πιστεύω ότι μιλάς γι αυτό που χρησιμοποιείται πχ για το ψέκασμα των μαλλιών πριν το κούρεμα, των ρούχων πριν το σιδέρωμα, των φύλλων των φυτών κλπ
salliara Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Της γειτονιάς. Τέτοια για μαλλιά έχει στα τζαμπο πολύ φτηνά, αλλα είναι μικρά σχετικά, δεν νομίζω να βολέυουν για καθαριστικά κλπ που θες. Τώρα που το σκέφτομαι, και σε είδη κήπου θα βρεις μάλλον.
apd453 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά ψάχνω να βρω γάλα νουνού σε κονσέρβα (όχι γυάλινο). Επειδή έχω μικρό ψυγείο και δε χωράει πολλά γάλατα με βολεύει το νουνού. Γενικότερα το χρησιμοποιώ και σε καφέδες και κάποια γλυκά. Ξέρει κανείς που θα βρω κάτι τέτοιο?
sugata Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά ψάχνω να βρω γάλα νουνού σε κονσέρβα (όχι γυάλινο). Επειδή έχω μικρό ψυγείο και δε χωράει πολλά γάλατα με βολεύει το νουνού. Γενικότερα το χρησιμοποιώ και σε καφέδες και κάποια γλυκά. Ξέρει κανείς που θα βρω κάτι τέτοιο? Αυτό εδώ? γιατί δεν το βρίσκεις; το 'χουν σταματήσει?
xri_ni Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αυτο που δειχνεις sugata ειναι ζαχαρουχο. Αλλα δε καταλαβαινω γιατι δε βρισκεις.Σε ολα τα σουπερ μαρκετ εχει και μικρα.Αλλιως παρε αυτα τα ατομικα σε δυχτακι για τον καφε.
apd453 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Μάλλον πρέπει να πάω σε σούπερ μάρκετ.
sugata Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Εμ, έχω καιρό να πάρω εβαπορέ, και το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό ότι μπορεί να έχει σταματήσει η παραγωγή του, είναι το ζαχαρούχο.
therock Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Της γειτονιάς. Τέτοια για μαλλιά έχει στα τζαμπο πολύ φτηνά, αλλα είναι μικρά σχετικά, δεν νομίζω να βολέυουν για καθαριστικά κλπ που θες. Τώρα που το σκέφτομαι, και σε είδη κήπου θα βρεις μάλλον. Κοιτα αυτο που θελω για το λαδι το θελω να ειναι σχετικο μικρο. Τωρα το αλλο που λετε για τις υπολοιπες χρησεις, ναι λογικα καλυτερα να ρωτησω σε μαγαζι με ιεδη κηπου. Αλλα το μικρο μπουκαλακι με ψεκαστηρι για το λαδι που το βρισκω?
karmen1983 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 πήγαινε σε μαγαζιά που πουλάνε κουζινικά ή είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Προφανώς θέλεις ένα γυάλινο που κάνει το φσιτ φσιτ αν κατάλαβα καλά; βγαινει και σε inox και σε ότι θέλεις edit: εχει και στα praktiker σε διάφορα βαλάντια http://www.praktiker.gr/Product/sprei-ladiou-18cm-1670?catNavId=168
Προτεινόμενες αναρτήσεις