Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια συντομη συνταγη για ζεστη σοκολατα(ροφημα)?

http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21916#toppage

Απιστευτο αλλά αν δεν σ' αρέσει να είναι πολύ καυτή βάλε λιγότερο πιπέρι.

Δεν το βγάζει σαν μόνιμο λινκ οπότε πήγαινε 12ο επεισόδιο 21/2/2009 και μετά πατα κάτω από το βίντεο εκει που λέει ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ.

Δημοσ.

γειας σας εχω την εξης απορια,τι σημαινει η λεξη τσιτσιλας????

Σημαίνει τον μαθητή που για ψύλλου πήδημα ρωτάει σε φόρουμ τη σημασία άγνωστων λέξεων που του έχει πει γνωστός μαλάκας

Δημοσ.

http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21916#toppage

Απιστευτο αλλά αν δεν σ' αρέσει να είναι πολύ καυτή βάλε λιγότερο πιπέρι.

Δεν το βγάζει σαν μόνιμο λινκ οπότε πήγαινε 12ο επεισόδιο 21/2/2009 και μετά πατα κάτω από το βίντεο εκει που λέει ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ.

το χεις κανει;

γιατι εαν οχι και βγει μαλακια, να ξερω πχοιον θα κυνηγαω.

Δημοσ.

Nαι είναι πολυ δυνατο. Προσεχε όμως με το πιπέρι γιατι δεν θα πίνεται μετα... Πινόταν πολύ ευχάριτα κρύο και ζεστο αλλά θέλει καλό ανακάτεμα πρίν το πιεις.

Δημοσ.

γειας σας εχω την εξης απορια,τι σημαινει η λεξη τσιτσιλας????(δεν εχω ιδεα τι σημαινει αλλα μου κινησε το ενδιαφερον γιατι ενας συμμαθητης μου με φωναζει ετσι και μου εχει σπασει τα νευρα).

με ένα σύντομο googlάρισμα είδα πολλούς "τσιτσίλες"

αλλα καμία "ερμηνεία" της λέξης...

προφανώς είναι κάποιο αστείο μεταξύ... γνωστών

και το χρησημοποιεί και σε εσένα

Δημοσ.

Λοιπον, update.

Το δεματάκι ήρθε σήμερα τελικά - δεν ξέρω τι ώρα, γιατι μου το έφερε ο διαχειριστής το απόγευμα - και φυσικά ο ταχυδρόμος το άφησε κάτω στην είσοδο όπως λεγαμε <_< <_< <_<

Ο διαχειριστής επίσης μου είπε να προσέχω γιατί ήμουν τυχερή που το βρήκε ο ίδιος, αλλιώς δεν θα το έπαιρνα.(!@@#$@#)

Περιμένω άλλο ένα στις επόμενες μέρες τώρα..

Θα το ψάξω αυριο με το ποιο καταστημα εξυπηρετει την περιοχή μου, να ζητήσω αν γίνεται να ρθει ειδοποιητήριο και όχι το δεμα. (μπορώ άραγε να το κάνω αυτό?)

Η ερώτηση μου τώρα είναι: το οτι αφήνουν το δέμα (που δεν ειναι συστημένο) στην είσοδο ξέμπαρκο, είναι η γραμμή των ελτά? ή βαρεμάρα/παράβαση του εκάστοτε ταχυδρόμου?

Δημοσ.

Ειναι γραμμη των ΕΛΤΑ να αφηνουν τα δέματα, τα μικρά κοντα στα γραμματοκιβώτια αλλά τουλαχιστον μέσα στην είσοδο.. Εμένα μια φορά ο βλάκας ο ταχυδρόμος μου χτυπησε το θυροτηλέφωνο για να του ανοιξω και αντι να μου πει ότι ήρθε ενα δεμα για μένα το αφησε στην είσοδο και έφυγε..

Δημοσ.

Ειναι γραμμη των ΕΛΤΑ να αφηνουν τα δέματα, τα μικρά κοντα στα γραμματοκιβώτια αλλά τουλαχιστον μέσα στην είσοδο.. Εμένα μια φορά ο βλάκας ο ταχυδρόμος μου χτυπησε το θυροτηλέφωνο για να του ανοιξω και αντι να μου πει ότι ήρθε ενα δεμα για μένα το αφησε στην είσοδο και έφυγε..

Ακριβώς. Τα ίδια είχα πάθει και γω πριν κανα μήνα όταν περίμενα ένα τσοκ για την καραμπίνα από Ιταλία. Επειδή το γράμμα δεν χόραγε στο γραμματοκιβώτιο το άφησε κάτω και έφυγε. :mad: Πάλι καλά που το βρήκα και δεν το χε πάρει κανείς άλλος.

Δημοσ.

Όχι Χρήστο, η επίσημη γραμμή (που βολεύει και τον κάθε υπάλληλο κι όλας, οπότε δεν παίζει ο άλλος να τα βγάζει από μόνος του επειδή γουστάρει) είναι η ακριβώς αντίθετη : να μη βγάζουν δέματα έξω (απ' το ταχ. γραφείο), αλλά να παίρνουν μαζί τους σημειώματα. Και είναι κουβέντα από διευθυντή ταχυδρομείου αυτή - κι έχω πετύχει ταχυδρόμο ακριβώς να μου φέρνει κατευθείαν σημείωμα και να μου λέει "δεν έχω το πακέτο μαζί μου".

Κι ο λόγος είναι να μην υπάρχει φόρτος, άρα ανάγκες για προσωπικό, και στ' αρχίδια τους : να πας να το πάρεις από το γραφείο. Τουλάχιστον για τα "δικά τους" δέματα (από ΕΛΤΑ προς ΕΛΤΑ - τα από εξωτερικό είναι άλλο καπέλο).

Δημοσ.

Δέματα από Ελλάδα τα παρελάμβανα πάντα από το ταχυδρομείο μετά από ειδοποίηση,το ίδιο και αυτά που ερχόταν από έξω.

Δεν έχω ακούσει να τα φέρνει ο ταχυδρόμος,τουλάχιστον σε εμένα το μεγαλύτερο που έλαβα κατευθείαν από τον ταχυδρόμο είναι μεγάλοι φάκελοι(Α3).

Μπορεί να είναι μεγαλύτερος κόπος αλλά έτσι που έγιναν τα πράματα καλύτερα να είναι στο ταχυδρομείο παρά στην είσοδο(ή έξω από αυτή).

Δημοσ.

Λέω για μικρά δέματα ή φακέλους που τουλάχιστον εμένα τα φέρνουν κανονικά σπιτι κ τα πετάνε στην είσοδο ενώ λίγο πιο δίπλα είναι το γραμματοκιβωτιο μου...

Γοα τα πιο μεγάλα δέματα συμφωνώ, Ποτε δεν τα έχουν φέρει σπίτι παρα μόνο μια ειδοποίηση για να τα παραλάβω.

Δημοσ.

λαθος μπερδευτηκα με ελεγε τσιτσιλιανο.αυτο τι σημαινει???????

Μαλλον θελει να πει "Σιτσιλιανο" που σημαινει αυτος που ειναι απο τη Σικελια.Η Σικελια ειναι γνωστη για την μαφια που λεγεται αλλιως και Κοζα Νοστρα.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BC%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...