washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αμα έρθει δέμα με απλό ταχυδρομείο, χωρίς συστημένα κλπ, υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν κάτω στην είσοδο? ή αφήνουν ειδοποιητήριο όπως και να χει? Kανονικά, αν είναι κάτι άλλο από απλό φάκελο (ούτε καν κίτρινος με φυσαλίδες), ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ δεν το παίρνουν καν μαζί τους οι διανομείς (κυρίως για λόγο μεγέθους), αλλά στη θέση του ετοιμάζουν ειδοποιητήριο από το ταχυδρομείο κι όλας, το οποίο θ' αφήσουν. Οπότε, το να πάρουν το προς παράδοση και να το αφήσουν, συμβαίνει, αλλά αποτελεί εξαιρεση.
derasto Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γνωριζει καποιος ποσο εχει ο παραπανω καπνος στην Ουγγαρια; Ευχαριστω.
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Έχει συμβεί σε φίλη, μεγάλο δεμα να το αφήσει ο ηλίθιος εξω απο την οικοδομή. WTF δλδ. και φυσικά έκανε φτερά. Περιμένω ενα σκατουλάκι απο ebay, γιαυτο αγχώνομαι λιγάκι.
athlios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σιγα το πραμα. υγ. Για οτι μεγαλυτερο απο εναν απλο ΜΙΚΡΟ φακελο με φυσαλιδες μου αφηνουν ειδοποιητηριο [αν προλαβουν και δε παω να το ζηταω 2-3 μερες πριν] . Αλλα οπως βλεπεις τυχερα ειναυτα...
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σαλ, αν είναι κάτι τέτοιο, δοκίμασε να επικοινωνήσεις (ή ακόμη καλύτερα να πας μια βόλτα από 'κει) με το γραφείο της περιοχής σου, ΜΠΑΣ και έρθεις σε συνεννόηση μαζί τους, και δεν γίνει η καγκουριά που φοβάσαι. Συζήτα το δηλαδή αν παίζει να εξασφαλίσεις ότι πακέτο από συγκεκριμένη διεύθυνση, προς εσένα ΔΕΝ θα βγει από το γραφείο. Ίσως βάλουν κα'να κωλο-μέμο ξέρω 'γω σε κα'να γραφείο πάνω, και το υπολογίσουν όταν φτάσει. Αν ήταν κούριερ δε θα υπήρχε θέμα ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝ ΑΠ' ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (άσχετα που δε θα το άφηναν απ' όξω ούτως ή άλλως), θα το τηρήσουσαν απαρέγκλιτα. Αλλά με ΕΛΤΑ, καταλαβαίνεις τώρα... Δοκίμασέ το πάντως, μιας και δεν έχεις να χάσεις τίποτα (εκτός από το δέμα σου :ρ)
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σωστός, πως ξέρω όμως σε ποιο ταχυδρομείο να πάω?
barca10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σωστός, πως ξέρω όμως σε ποιο ταχυδρομείο να πάω? Λογικά στο κοντινότερο.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ψάξου λίγο Γκουγκλ αν δεν ξέρεις ποιό γραφείο είναι κοντά σου. Θα βρεις, και πάρε τηλ να ρωτήσεις αν όντως εξυπηρετεί την περιοχή σου. Αν δεν απαντάνε, δοκίμασε να πάρεις κάποιο κεντρικό που είναι ανοιχτά μέχρι αργά απόγευμα, και ζήτα να σ' εξυπηρετήσουν (χμμμμμ) με το να σου πουν ποιό αντιστοιχεί στον ταχυδρομικό σου κώδικα.
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μενω κεντρο, έχει 2-3 κοντινά σε ίσες αποστάσεις, άιντε να βρω τώρα :Ρ Θα πάρω αύριο τηλ.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γνωριζει καποιος ποσο εχει ο παραπανω καπνος στην Ουγγαρια; Ευχαριστω. 750 φιορίνια αν δεν απατώμαι. Κοντά 2.60 ευρώ.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μενω κεντρο, έχει 2-3 κοντινά σε ίσες αποστάσεις, άιντε να βρω τώρα :Ρ Θα πάρω αύριο τηλ. Πάρε τηλ για να διευκρινήσεις ποιό σ' εξυπηρετεί, αλλά όπως είπα, καλύτερα να πας η ίδια από εκεί (χωρίς τηλ πριν) για να το "συζητήσετε", διότι τηλεφωνικώς παίζει μαζί με μια ξερή άρνηση να φας ακουστικώς και λογύδριο για τον φόρτο εργασίασμηχεσω που αντιμετωπίζουνε.
MauriDalia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, Ξέρει κανείς αν αύριο με τις απεργίες λειτουργούνε τα μπλε λεωφορεία στην Αθήνα??????
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μόνο ΟΣΕ, Προαστιακός και ταξί, αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα. Υπάρχουν site που συγκεντρώνουν αυτές τις πληροφορίες, ώστε να διευκολύνονται οι επιβάτες. Ενδεικτικά, δες εδώ.
Muchacho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Καμια συντομη συνταγη για ζεστη σοκολατα(ροφημα)?
koularasss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 γειας σας εχω την εξης απορια,τι σημαινει η λεξη τσιτσιλας????(δεν εχω ιδεα τι σημαινει αλλα μου κινησε το ενδιαφερον γιατι ενας συμμαθητης μου με φωναζει ετσι και μου εχει σπασει τα νευρα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις