-nick- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ΚΤΕΛ Αθηνα-Σαλονικα ΠΟΣΟ εχει (ολοκληρο) και ποση ωρα κανει,και απο που φευγει?
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 πως λέγεται αυτό το πέτρωμα στα ελληνικά; http://en.wikipedia.org/wiki/Meerschaum
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Λέγεται σήπιο αλλά αν το θες για πίπα, είναι πιο γνωστό ως αφρόπετρα.
-nick- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 ΚΤΕΛ Αθηνα-Σαλονικα ΠΟΣΟ εχει (ολοκληρο) και ποση ωρα κανει,και απο που φευγει? Ρωταω απο που φευγει γιατι γραφει και απο Πεδιο αρεως και απο Κηφισο Τα υπολοιπα τα βρηκα
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Και από τα 2. Αν δεις, ξεκινάει με διαφορά από το κάθε ένα γιατί περνάει και απ' τα 2.
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αμα έρθει δέμα με απλό ταχυδρομείο, χωρίς συστημένα κλπ, υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν κάτω στην είσοδο? ή αφήνουν ειδοποιητήριο όπως και να χει?
actorius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αμα έρθει δέμα με απλό ταχυδρομείο, χωρίς συστημένα κλπ, υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν κάτω στην είσοδο? ή αφήνουν ειδοποιητήριο όπως και να χει? Αν είναι μικρό δεματάκι θα το φέρουν κατευθείαν. Τουλάχιστον σε μένα έτσι γίνεται, ακόμα κ σε παραγγελία απο eshop εξωτερικού. Και όταν λέω μικρό, εννοώ απο βιβλίο απο bookdepository μέχρι gadgetοειδή απο dealxtreme...
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Παίζει να ναι ανάλογα τον ταχυδρόμο. Για πακέτα ίδιου μεγέθους τα χουν παρατήσει στην είσοδο (συνήθως) αλλά μου χουν αφήσει και σημείωμα (άλλη φορά) να περάσω από ταχυδρομείο.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι μικρό δεματάκι θα το φέρουν κατευθείαν. Τουλάχιστον σε μένα έτσι γίνεται, ακόμα κ σε παραγγελία απο eshop εξωτερικού. Και όταν λέω μικρό, εννοώ απο βιβλίο απο bookdepository μέχρι gadgetοειδή απο dealxtreme... Παιζεται. Εχει τυχει να μου αφησουν δεμα στην πορτα και αλλες φορες να μου ερθει ειδοποιητηριο. Το μεγεθος του πακετου κατεληξα πως δεν παιζει παντα ρολο καθως καποιες φορες μου εχει ερθει στην πορτα σχετικα μεγαλο πακετο και ειδοποιητηριο για σχετικα μικρο.
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αν λείπω δλδ τι γίνεται? το παρατάνε στην πόρτα και το παίρνει ο 1ος περαστικός? αυτό φοβάμαι. οχι το να πρέπει να πάω μέχρι το ταχυδρομείο :Ρ
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σε μένα που μαι σε πολυκατοικία, τ αφήνει μέσα στην είσοδο. Ο πρώτος περαστικός δε θα το πάρει αλλά ο πρώτος ένοικος ίσως.
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 οκ. ας ελπίσω σε ειδοποιητήριο εξαρχής. ευχαριστώ παιδιά.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Aκυρο, βρηκα λυση. Πληζ delete me.
Dark_son20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 δεν πρόκειται να σου δείξει κάτι παραπάνω απο το HDtune πάντως. άδικα ψάχνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις