Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΚΤΕΛ Αθηνα-Σαλονικα ΠΟΣΟ εχει (ολοκληρο) και ποση ωρα κανει,και απο που φευγει?

Ρωταω απο που φευγει γιατι γραφει και απο Πεδιο αρεως και απο Κηφισο

Τα υπολοιπα τα βρηκα

Δημοσ.

Αμα έρθει δέμα με απλό ταχυδρομείο, χωρίς συστημένα κλπ, υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν κάτω στην είσοδο?

ή αφήνουν ειδοποιητήριο όπως και να χει?

Δημοσ.

Αμα έρθει δέμα με απλό ταχυδρομείο, χωρίς συστημένα κλπ, υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν κάτω στην είσοδο?

ή αφήνουν ειδοποιητήριο όπως και να χει?

Αν είναι μικρό δεματάκι θα το φέρουν κατευθείαν. Τουλάχιστον σε μένα έτσι γίνεται, ακόμα κ σε παραγγελία απο eshop εξωτερικού.

Και όταν λέω μικρό, εννοώ απο βιβλίο απο bookdepository μέχρι gadgetοειδή απο dealxtreme...

Δημοσ.

Παίζει να ναι ανάλογα τον ταχυδρόμο. Για πακέτα ίδιου μεγέθους τα χουν παρατήσει στην είσοδο (συνήθως) αλλά μου χουν αφήσει και σημείωμα (άλλη φορά) να περάσω από ταχυδρομείο.

• Moderators
Δημοσ.

Αν είναι μικρό δεματάκι θα το φέρουν κατευθείαν. Τουλάχιστον σε μένα έτσι γίνεται, ακόμα κ σε παραγγελία απο eshop εξωτερικού.

Και όταν λέω μικρό, εννοώ απο βιβλίο απο bookdepository μέχρι gadgetοειδή απο dealxtreme...

Παιζεται. Εχει τυχει να μου αφησουν δεμα στην πορτα και αλλες φορες να μου ερθει ειδοποιητηριο. Το μεγεθος του πακετου κατεληξα πως δεν παιζει παντα ρολο καθως καποιες φορες μου εχει ερθει στην πορτα σχετικα μεγαλο πακετο και ειδοποιητηριο για σχετικα μικρο.

Δημοσ.

Αν λείπω δλδ τι γίνεται? το παρατάνε στην πόρτα και το παίρνει ο 1ος περαστικός?

αυτό φοβάμαι.

οχι το να πρέπει να πάω μέχρι το ταχυδρομείο :Ρ

Δημοσ.

Σε μένα που μαι σε πολυκατοικία, τ αφήνει μέσα στην είσοδο. Ο πρώτος περαστικός δε θα το πάρει αλλά ο πρώτος ένοικος ίσως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...