giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Το τελευταίο? Είναι 10 εις την 6 + 10 εις την -2 Ευχαριστώ Νικ!! Εδώ είσαι wolframalpha Όταν έχεις δύναμη, βάζεις "^". Δηλαδή, για 10 στο τετράγωνο, γράφεις 10^2.
leonidas_fs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πως μπορεί κάποιος να διακόψει το ταμείο ανεργίας? Πρέπει να πάει να το δηλώσει στον ΟΑΕΔ ή απλα δεν πάει να πληρωθεί κάθε 22 του μήνα??
JohnXarxas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 καλύτερα ενημερώσου απο τον ΟΑΕΔ ή απο ΚΕΠ
pavlos1908 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Φετος μπηκα 1η Λυκειο και εχω προβλημα στην Αλγεβρα. Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα απο το γυμνασιο, κι προς ατυχια μου φετος εχουμε εναν καθηγητη στον οποιο μεσα στην ταξη γινεται ο ψιλο χαμος, κι αυτος ο καθηγητης δεν βοηθαει να καταλαβουμε την παραδοση παρα μονο την γραφει στον πινακα ( οτι γραφει και το βιβλιο γραφει κι αυτος ) κι δεν μας εξηγει κατι παραπανω ουτε λυνει τις αποριες μου με τροπο ωστε να το καταλαβω! Κι ετσι οσο προχωραει ο καιρος αναδεικνυονται τα κενα των προηγουμενων ταξεων κι αυτο εχει ως αποτελεσμα να τα βρισκω μπαστουνια κι φετος. Ηδη εχουμε αρχισει τις πιθανοτητες, κι οσες φορες εχω προσπαθησει να λυσω καποια ασκηση, ενω εχω καταλαβει την θεωρια και μπορω να γραψω τους τυπους κι να τους αποδειξω, εχω προβλημα στο να λυσω τις ασκησεις. Τι μπορω να κανω για να γινω καλυτερος μιας και του χρονου θα επιλεξω να παω στην 2η κατευθυνση ( 1η κατευθυνση = θεωρητικη, 2η κατευθυνση = θετικη και τεχνολογικη μαζι, σωστα?? ) και θα μου ειναι απαραιτητα τα μαθηματικα. Η μονη σκεψη μου αυτην την στιγμη ειναι να αρχισω φροντιστηριο απο φετος που να μην τρεχω και δεν φτανω του χρονου..
xri_ni Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αφου θες να πας θετικη πρεπει να εισαι πολυ καλος στα μαθηματικα οχι απλως μετριος(αποσο ξερω δηλαδη, εγω θεωρητικια ειμαι)...Αυτο που περιγραφεις ειναι το συνηθες στα δημοσια σχολεια γιαυτο αναγκαζεσαι στο φροντιστηριο για να προλαβεις τα κενα που ηδη εχεις.
kuzko21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ερωτηξη γληγορη , για οσους γνωριζουν απο Photoshock. πως μπρω να χρωματισω ενα ρουχο που ειναι κολλητο στο σωμα χωρις να χασει την καμπυλοτητα; κατι σαν το hue&saturation -που παιζουμε με τα layers και μετα με τη γωμα- αλλα θελω συγκεκριμενα χρωματα που βρισκοντα πανω στο συγκεκριμενο ρουχο. πχ , εαν παρω με το stamp tool κομματια απο δω και απο κει , θα χασει την εφαρμογη του γιατι θα ειναι απλα copy-paste απο αλλο σημειο. και κανα tutorial video αν βρισκεται, εαν και νομιζω οτι ειναι αρκετα απλο. εντιτ , παραδειγμα για να καταλαβαιτε , εχουμε βαλει σε μια καλτσα ενα μηλο , το μισο ειναι απ εξω. θελω σιγα σιγα να βγαλω τα χρωματα - χρωματησω την καλτσας παιρνοντας χρωματα απο το μηλο αλλα να μινει το σφαιρικο σχημα του μηλου.
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Φετος μπηκα 1η Λυκειο και εχω προβλημα στην Αλγεβρα. Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα απο το γυμνασιο, κι προς ατυχια μου φετος εχουμε εναν καθηγητη στον οποιο μεσα στην ταξη γινεται ο ψιλο χαμος, κι αυτος ο καθηγητης δεν βοηθαει να καταλαβουμε την παραδοση παρα μονο την γραφει στον πινακα ( οτι γραφει και το βιβλιο γραφει κι αυτος ) κι δεν μας εξηγει κατι παραπανω ουτε λυνει τις αποριες μου με τροπο ωστε να το καταλαβω! Κι ετσι οσο προχωραει ο καιρος αναδεικνυονται τα κενα των προηγουμενων ταξεων κι αυτο εχει ως αποτελεσμα να τα βρισκω μπαστουνια κι φετος. Ηδη εχουμε αρχισει τις πιθανοτητες, κι οσες φορες εχω προσπαθησει να λυσω καποια ασκηση, ενω εχω καταλαβει την θεωρια και μπορω να γραψω τους τυπους κι να τους αποδειξω, εχω προβλημα στο να λυσω τις ασκησεις. Τι μπορω να κανω για να γινω καλυτερος μιας και του χρονου θα επιλεξω να παω στην 2η κατευθυνση ( 1η κατευθυνση = θεωρητικη, 2η κατευθυνση = θετικη και τεχνολογικη μαζι, σωστα?? ) και θα μου ειναι απαραιτητα τα μαθηματικα. Η μονη σκεψη μου αυτην την στιγμη ειναι να αρχισω φροντιστηριο απο φετος που να μην τρεχω και δεν φτανω του χρονου.. Φροντιστήριο να υποθέσω, με τη καμία δε μπορείς; Καλά, να μου πεις σήμερα, με τη τωρινή οικονομία, ποιος μπορεί. Στα παρακάτω σου απαντώ με πλήρη επιφύλαξη, επειδή εγώ δίνω με το παλιό (πανελλήνιες) και δε γνωρίζω αν έχει αλλάξει τόσο το σύστημα. Υπάρχουν 3 κατευθύνσεις. Θεωρητική, Θετική και Τεχνολογική. Δες ανάλογα τι σε ενδιαφέρει να περάσεις κιόλας, για να επιλέξεις αυτή που σε ενδιαφέρει. Έχεις καιρό βέβαια ακόμη. Όσον αφορά όμως το μάθημα, αν ήμουν στη θέση σου, αυτό που ίσως να έκανα, θα ήταν να πάρω και κανένα βοήθημα, και για περισσότερη ποικιλία σε ασκήσεις, αλλά και γενικότερα μέσω λυμένων εφαρμογών που έχουν αυτά, μήπως με βοηθούσε. Ίσως βέβαια και να μη μπορείς να λύσεις άσκηση λόγω προηγούμενων κενών που έχεις. Δε ξέρω τι παίζει με το κεφάλαιο των "Πιθανοτήτων", διότι κανονικά αυτό το μάθημα διδάσκεται στη Τρίτη λυκείου(!) και το έβαλαν φέτος και στην πρώτη, λόγω του νέου συστήματος, αλλά 99% χρειάζεται γνώσεις και από προηγούμενα χρόνια.
Muchacho Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Yπαρχει κανενα μαγαζι που να ενοικιαζει ηλεκτρικες συσκευες,επιπλα,εργαλεια κτλπ?
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ξανά ρωτάω... Τέλος πάντων. Κανένα καλό πρόγραμμα για να δω αν ο σκληρός μου έχει bad sectors κ.λπ.; Θυμάμαι υπήρχε ένα live cd που έκανε αυτή τη δουλειά. Είχε μέσα τόνους από διάφορα προγράμματα για πολλές δουλειές. Μήπως καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ;
Dark_son20 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ξανά ρωτάω... Τέλος πάντων. Κανένα καλό πρόγραμμα για να δω αν ο σκληρός μου έχει bad sectors κ.λπ.; Θυμάμαι υπήρχε ένα live cd που έκανε αυτή τη δουλειά. Είχε μέσα τόνους από διάφορα προγράμματα για πολλές δουλειές. Μήπως καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ; HDtune το test με τα κουτάκια και είσαι οκ
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Κι ακόμα καλύτερα HD Sentinel που σου πιάνει και κουβέντα.
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Επειδή δεν είναι για μένα, ας κάνει τη δουλειά του με το HDTune και βλέπουμε. Ευχαριστώ πάντως Wash.
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Άμα δεν είναι για 'σένα, ίσως όντως καλύτερα το HDT. Διότι καλό και άγιο και χρήσιμο το HDS, αλλά μπορεί με τον τρόπο που τα "λέει", να κοψοχολιάσει κάποιον όχι και τόσο σχετικό (...πέραν του γεγονότος ότι δεν είναι και freeware).
Προτεινόμενες αναρτήσεις