-nick- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ευτυχως θα εχουν,να βλεπουμε και κατι ευχαριστω στην tv, Link . Το αβαταρ ειναι αντιπροσωπευτικο ??!?
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οντως, λαστιχο τον έχουμε κανει... Ευτυχως θα εχουν,να βλεπουμε και κατι ευχαριστω στην tv, Link . Παλι Δευτέρα - Τετάρτη; Αυτός ο Κανακης ειναι τελείως κοπρίτης τελικα Εδω στην εκπομπη του στο ραδιόφωνο παει με καμια ώρα καθυστερηση από τις 2 που διαρκεί και την παρασκευη δεν παει καν...
xri_ni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το αβαταρ ειναι αντιπροσωπευτικο ??!? Ωραιο δε το κανα?Στα βασικα χαρακτηριστικα ναι(μαλλια,ματια).
xri_ni Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παλι Δευτέρα - Τετάρτη; Αυτός ο Κανακης ειναι τελείως κοπρίτης τελικα Εδω στην εκπομπη του στο ραδιόφωνο παει με καμια ώρα καθυστερηση από τις 2 που διαρκεί και την παρασκευη δεν παει καν... Κουραζεται το αγορι...Εχει και κατι κλαμπ να διευθυνει αποτι ξερω. Για τα πανω ή τα κάτω μιλάμε; Both...τελος το οφ τοπικ!Γιατι θα τακουσουμε παλι.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σωστά! Καλύτερα να βγουμε να μου τα πεις απο κοντα
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ωραιο δε το κανα?Στα βασικα χαρακτηριστικα ναι(μαλλια,ματια). Αν δεν συνοδεύεται απο πειστήρια,τι να το κάνω το αβαταρ,τζάμπα η σκωμαρα
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τί οφτόπικ; Μικρή απορία εξέφρασε ο Chrisexexex. Chisexexex, απορία κι εγώ : μπορείς να παρακαλώ να βάλεις σε κύκλο, τα "κάτω μάτια"; Ευχαριστώ.
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τί οφτόπικ; Μικρή απορία εξέφρασε ο Chrisexexex. Chisexexex, απορία κι εγώ : μπορείς να παρακαλώ να βάλεις σε κύκλο, τα "κάτω μάτια"; Ευχαριστώ. έμαθα θεωρία συνωμοσίας απο τον κριμιζη για το σχεδιακι πανω.
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ωραιο δε το κανα?Στα βασικα χαρακτηριστικα ναι(μαλλια,ματια). :wub:
JimxxZe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 H Express International Flat Rate Postage είναι η USPS? ρωτάω επειδή αγόρασα κάι ο πωλητής είναι απο Taiwan... δεν είναι ιδιωτικό κούριερ έτσι;;
DhZou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ποιο είναι το site από το οποίο μπορείς να δεις ένα άλλο site όπως ήταν στο παρελθόν;
DhZou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δε μου βγάζει τίποτα ρε γμτ... μου λέει ότι το έχει κάνει crawl 115 φορές, πατάω σε μία ενεργή ημερομηνία και δε δείχνει τίποτα. Υπάρχει κάνα άλλο site που να κάνει την ίδια δουλεια; edit: το είδα αλλά δε βρήκα αυτό που έψαχνα, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις