Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Λιγοτερο απο 1 ευρω νομιζω. Πηγαινε στο περιπτερο, ζητα ενα γραμματοσημο για εντος ελλαδας και μετα κολλησε το και ριξε το φακελο εξω απο τα ΕΛΤΑ χωρις να περιμενεις σε ουρες κλπ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πινακίδες υπάρχουν, για σήμα του '11 για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προσέξει.

Καταλαβαίνω οτι είναι νόμιμα παρκαρισμένο αλλά φαίνεται οτι δεν πάει μία, εδώ πάμε γύρω του προσεκτικά για να μην το ακουμπήσουμε κ πάθουμε τέτανο!

Θα κάνω μια προσπάθεια με το Δήμο κ οτι βγει...

Ένα μικρό tip : Ξεφούσκωσε τα λάστιχά του...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω ενα βιντεο δικο μου. Στο οποιο παιζει ολοκληρο το track απο ταινια. Η μουσικη δεν μπηκε μετα το βιντεο, δηλαδη ειναι ηχος που ακουγεται την στιγμη ληψης του βιντεο. Υπαρχει περιπτωση να μου το κανουν mute? Γενικα, πρεπει να ζητησω απο καπου την αδεια χρησης ή δεν παιζει ρολο?

Aναφερομαι σε upload στο youtube.

Επεξ/σία από stormrain
Δημοσ.

Φλου το ποστ, και μάλλον εννοείς για ανέβασμα στο Youtube ε.

Θα έλεγα ότι δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Άλλη επίπτωση άλλωστε απ' το να το μπλοκάρουν/κόψουν τον ήχο, δεν παίζει.

• Moderators
Δημοσ.

Φλου το ποστ, και μάλλον εννοείς για ανέβασμα στο Youtube ε.

Θα έλεγα ότι δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Άλλη επίπτωση άλλωστε απ' το να το μπλοκάρουν/κόψουν τον ήχο, δεν παίζει.

Θενξ, οντως ηταν φλου, κατι χαθηκε στη διαδρομη σκεψης - πληκτρολογησης :lol:

Tο διορθωσα. Κι εγω αυτο σκεφτομαι, αλλα επειδη ειναι βιντεο απο θεατρικη παρασταση που σκηνοθετησε φιλη και θα ανεβει σε λογαριασμο που θα εχει σχεση μοναχα με την παρασταση, (δηλαδη καπως πιο οργανωμενο απο το "βιντεοσκοπω κατι που ειδα και το ανεβαζω") σκεφτομαι μην πεσει κανενα περιεργο ban του account απο το tube και ειπα να επιβεβαιωσω. :)

Δημοσ.

αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το που θα είναι το video, και απλά θα το εχεις embedded σε κάποια σελίδα, ίσως καλύτερα να το ανεβάσεις κάπου αλλού πχ στο Vimeo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...