hurin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας έχουν παρατήσει ένα αυτοκίνητο εδώ και 3 μήνες. Δεν ξέρω αν είναι παρατημένο, πάντως δεν ανήκει σε κανέναν απο τους ενοίκους και οπτικά τουλάχιστον δείχνει νεκρό. Συν οτι τρώει μια θέση πρωι βράδυ... Με αυτά τα κριτήρια μπορούμε να απευθυνθούμε στο δήμο για να το απομακρύνει; Ή τέλος πάντων ποια είναι η διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις; Επικοινώνησε με τον Δήμο, έχουν υπηρεσίες που αχολούνται με παρατημένα οχήματα. Θα περάσουν, θα του κολλήσουν ένα προειδοποιητικό αυτοκόλλητο και αν δεν υπάρξει ανταπόκριση θα το απομακρύνουν.
salliara Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ηλεκτρολόγο, αλλά στο φτιάχνω και εγώ ε αντε ντε!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας έχουν παρατήσει ένα αυτοκίνητο εδώ και 3 μήνες. Δεν ξέρω αν είναι παρατημένο, πάντως δεν ανήκει σε κανέναν απο τους ενοίκους και οπτικά τουλάχιστον δείχνει νεκρό. Συν οτι τρώει μια θέση πρωι βράδυ... Με αυτά τα κριτήρια μπορούμε να απευθυνθούμε στο δήμο για να το απομακρύνει; Ή τέλος πάντων ποια είναι η διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις; Δεν μας ειπες αν εχει πινακιδες κυκλοφοριας.Αν εχει δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αν ειναι νομιμα παρκαρισμενο.
barca10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Επικοινώνησε με τον Δήμο, έχουν υπηρεσίες που αχολούνται με παρατημένα οχήματα. Θα περάσουν, θα του κολλήσουν ένα προειδοποιητικό αυτοκόλλητο και αν δεν υπάρξει ανταπόκριση θα το απομακρύνουν. αυτό συμβαίνει όταν δεν έχει πινακίδες. Γιατί άμα έχει και πληρώνει τα τέλη ποιος ο λόγος να το διώξουν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 αυτό συμβαίνει όταν δεν έχει πινακίδες. Γιατί άμα έχει και πληρώνει τα τέλη ποιος ο λόγος να το διώξουν; Νομιζω τον Δημο τον ενδιαφερει μονο αν εχει πινακιδες και οχι αν πληρωνει τελη κατι που με σιγουρια δεν μπορει να το ελγξει αλλωστε
barca10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω τον Δημο τον ενδιαφερει μονο αν εχει πινακιδες και οχι αν πληρωνει τελη κατι που με σιγουρια δεν μπορει να το ελγξει αλλωστε ναι ακριβώς αυτό εννοώ. Απλά αν δεν πληρώνει τέλη κανονικά πρέπει να έχει παραδώσει πινακίδες (γι αυτό το γραψα).
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ακριβώς αυτό εννοώ. Απλά αν δεν πληρώνει τέλη κανονικά πρέπει να έχει παραδώσει πινακίδες (γι αυτό το γραψα). Πολλοι που κυκλοφορουν δεν το κανουν αυτο....Και πινακιδες εχουν και τελη δεν εχουν πληρωσει.Παρανομα φυσικα.
salliara Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρουμε αν o OΣΕ λειτουργει κανονικά σημερα?
actorius Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πινακίδες υπάρχουν, για σήμα του '11 για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προσέξει. Καταλαβαίνω οτι είναι νόμιμα παρκαρισμένο αλλά φαίνεται οτι δεν πάει μία, εδώ πάμε γύρω του προσεκτικά για να μην το ακουμπήσουμε κ πάθουμε τέτανο! Θα κάνω μια προσπάθεια με το Δήμο κ οτι βγει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πινακίδες υπάρχουν, για σήμα του '11 για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προσέξει. Καταλαβαίνω οτι είναι νόμιμα παρκαρισμένο αλλά φαίνεται οτι δεν πάει μία, εδώ πάμε γύρω του προσεκτικά για να μην το ακουμπήσουμε κ πάθουμε τέτανο! Θα κάνω μια προσπάθεια με το Δήμο κ οτι βγει... Αφου εχει πινακιδες και ειναι νομιμα παρκαρισμενο πολυ δυσκολο εως απιθανο να κανεις κατι.
leftermann Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 κάνε και κάνα τηλέφωνο στην τροχαία, μην τυχόν είναι κλεμμένο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 κάνε και κάνα τηλέφωνο στην τροχαία, μην τυχόν είναι κλεμμένο... Σωστο !!!! Μια ς συναδελφισσας ειχαν κλεψει και απο τηλ καποιοι περιοικου σε αστυνομια βρηκαν οτι ηταν κλεμενο και την ειδοποιησαν και πηγε και το πηρε απο Κορυδαλλο.Ειχαν κανει πολυ λιγα χλμ.
leonidas_fs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να στείλω ενα απλο γράμμα απο Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Πόσα γραμματόσημα χρειάζομαι και ποια είναι η αξία τους? ( Ο φάκελος είναι ο κλασσικός μικρός φάκελος και περιέχει ενα απλο χαρτί μέσα. Είναι πανάλαφρος!)
kuzko21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 οταν το πας στο ταχυδρομειο θα σου πουν εκει. εαν θες να μαθεις απο τωρα , κοιτα εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις