athlios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Rattata_(Pokémon)
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Ratatat http://www.youtube.c...h?v=-2VFzkIEILE (rat-a-tat είναι ο υποτιθέμενος ήχος που κάνει κάποιο οπλοπολυβόλο, στη "γλώσσα" των κόμιξ) Αυτά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 30 σβησμένα μηνύματα. Έξοχα. Μερικές στοιχειώδεις παρατηρήσεις: Δεν ζητάμε συμβουλές για φάρμακα από αγνώστους στο internet -και δη από αγνώστους που δείχνουν μια ζηλευτή έφεση στο να μας παίρνουν στο μεζέ. Όπως και να έχει, αυτό το νήμα δεν είναι για απορίες του στυλ "τι φάρμακο να πάρω". Ακόμη κι αν μπορέσει κανείς να ξεπεράσει την κατάπληξή του για τη μνημειώδη ανευθυνότητα ενός συνανθρώπου του να ζητάει συμβουλές για φαρμακα μέσω του internet, το θέμα δεν μπορεί να έχει σύντομη απάντηση. Ξαναδιαβάστε, παρακαλώ, το αρχικό μήνυμα του νήματος, όπου ο paredwse εξηγεί σαφώς το πλαίσιο των αποριών που διατυπώνονται εδώ. Επίσης, αν η ανάγνωση μιας "απορίας" σας στέλνει αυτόματα στο διαδίκτυο, να αναζητήσετε κάποια αποτύπωση του facepalm, εξετάστε την περίπτωση, αντί να τροφοδοτείτε με τη συμμετοχή σας μια ανοησία, να στείλετε μια αναφορά ή, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, απλά να απέχετε. Ευχαριστώ.
klainmaingr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 rofl! a ναι. τι θα πει ρατατα που λεει συνεχεια η σακιρα? ^ Επίσης, αν η ανάγνωση μιας "απορίας" σας στέλνει αυτόματα στο διαδίκτυο, να αναζητήσετε κάποια αποτύπωση του facepalm, εξετάστε την περίπτωση, αντί να τροφοδοτείτε με τη συμμετοχή σας μια ανοησία, να στείλετε μια αναφορά ή, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, απλά να απέχετε. Καταλαβαίνεις όμως οτι κάποια πράγματα είναι beyond common sense και είναι αδύνατο να συγκρατηθεί κανείς.
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδες παιζει πουθενα κανα σιτε με ιταλικα τραγουδια που να εχουν italian & eng subs [μιας που μαθαινω ιταλικα] thank u
kuzko21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια , μια απορια. για πειτε κανα προγραμμα που να μπορεις να γραφεις dvd απο το video club σε dvd για ιδία καταναλωση... εχω καιρο να ασχοληθω με το αντικειμενο και δεν θυμαμαι τιποτα. παρανομια , ναι. αλλα για 2-3 παιδικα το θελουνε , και δεν μπορει να τα φερει ο θειος απο αμερικη...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδες παιζει πουθενα κανα σιτε με ιταλικα τραγουδια που να εχουν italian & eng subs [μιας που μαθαινω ιταλικα] thank u Δεν εχω πετυχει κατι τετοιο. Ωστοσο αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ψαξεις στο google για Tιτλο english lyrics και συνηθως πεφτεις σε links απο fora που τα ποσταρουν. Ή blogs.
washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Κούζκο, λες για δισκάκια με προστασία αντιγραφής; DVD Decrypter, DVD Fab... Κατά τ' άλλα, ImgBurn
actorius Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας έχουν παρατήσει ένα αυτοκίνητο εδώ και 3 μήνες. Δεν ξέρω αν είναι παρατημένο, πάντως δεν ανήκει σε κανέναν απο τους ενοίκους και οπτικά τουλάχιστον δείχνει νεκρό. Συν οτι τρώει μια θέση πρωι βράδυ... Με αυτά τα κριτήρια μπορούμε να απευθυνθούμε στο δήμο για να το απομακρύνει; Ή τέλος πάντων ποια είναι η διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις;
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το Μάιο είχα μπεί στρατό και έκατσα μια μέρα μέσα. Μου έκαναν 2 εμβόλια, ένα στον πήχη κι ένα στο μπράτσο. Ξέρει κανείς τι εμβόλια ήταν αυτά ακριβώς;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τα εμβόλια που γίνονται στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είναι: 1) mantoux (δοκιμαστικό) και μετά από 2 ημέρες το BCG, που είναι το εμβόλιο κατά της φυματίωσης 2)Το εμβόλιο Διφθερίτιδας - Τετάνου, που γίνεται κανονικά σε τρεις δόσεις: οι δύο πρώτες στο κέντρο, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους και η τρίτη (5 μήνες μετά τη δεύτερη) που πρέπει να γίνει στη μονάδα (αλλά συχνά ξεχνιέται και πρέπει να τη ζητάμε, καθώς ο πλήρης εμβολιασμός παρέχει κάλυψη για 5 χρόνια). Πηγή. Ενδεχομένως να σου απαντήσουν και στο οικείο στρατολογικό γραφείο αλλά νομίζω έγκυρη είναι η πηγή.
salliara Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για χαλασμένο θυροτηλέφωνο που δεν ξέρουμε αν το πρόβλημα ειναι στην συσκευή στο σπίτι ή κάτω στα κουδούνια, τι πρεπει να βρω? ηλεκτρολόγο ή κάτι?
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το είχα δει αυτό το site. Απλά αναρωτιόμουν μήπως έχει αλλάξει κάτι τώρα με τις νέες γρίπες και κάνουν τίποτα έξτρα αντιγριπικά κλπ. Δεν είχα ρωτήσει τότε, μαλακία μου.
gang Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για χαλασμένο θυροτηλέφωνο που δεν ξέρουμε αν το πρόβλημα ειναι στην συσκευή στο σπίτι ή κάτω στα κουδούνια, τι πρεπει να βρω? ηλεκτρολόγο ή κάτι? ηλεκτρολόγο, αλλά στο φτιάχνω και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις