gang Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού έχεις vodafone μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία call me back. Λειτουργεί μεταξύ συνδρομητών vodafone βάζοντας # μπροστά από τον αριθμό που θέλεις να στείλεις μήνυμα: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 εισαι γκαντεμης . άκυρο :ρ άκυρο :ρ Σίγουρα; Και πού ξέρουμε ότι και ο άλλος αριθμός είναι Voda; :ρ
Aplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 άκυρο :ρ Σίγουρα; Και πού ξέρουμε ότι και ο άλλος αριθμός είναι Voda; :ρ θα το γραφει η σιμ
Anubis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αυριο και μεθαυριο εχουν απεργια τα ΜΜΜ? Στο ραδιο ακουσα πως εχουν ισχυει?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το Ημερολόγιο Απεργιών γράφει πως αποφάσεις για τις απεργίες στα ΜΜΜ θα ληφθούν αργότερα σήμερα το απόγευμα.
Anubis13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το Ημερολόγιο Απεργιών γράφει πως αποφάσεις για τις απεργίες στα ΜΜΜ θα ληφθούν αργότερα σήμερα το απόγευμα. Ευχαριστω snoob. Ετσι ηξερα και εγω και μαλιστα κοιταξα και το site που αναφερεις αλλα με παραξενεψε η ειδηση στο ραδιοφωνο. Οποτε αναμενω τις ανακοινωσεις.
pavlinara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού έχεις vodafone μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία call me back. Λειτουργεί μεταξύ συνδρομητών vodafone βάζοντας # μπροστά από τον αριθμό που θέλεις να στείλεις μήνυμα: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" αυτο λειτουργει μονο απο βονταφον σε βονταφον. δεν ξερω κανεναν να εχει βονταφον. θα το γραφει η σιμ δεν το γραφει φυσικα
pavlinara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μηπως αν παω στην βονταφον μου το πουνε? μα ειναι δυνατον να μην μπορεις να δεις τον αριθμο σου? αυτο το call me back το εστειλα σε κοσμοτε και δεν λειτουργησε.
gang Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού στο είπαμε να το κάνεις σε vodafone μόνο. Αν θες στείλε pm...
santana99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να στείλω από αθήνα θεσσαλονίκη με μεταφορική.... Το θέμα είναι δεν ξέρω που θα βρω μεταφορική που να αναλαμβάνει... Άκουσα για πρακτορείο μεταφορών αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι... αν ξέρει κανείς ας μου πει.
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μπας και σου κάνει http://www.scst.gr/services-moving.html
pavlinara Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 rofl! a ναι. τι θα πει ρατατα που λεει συνεχεια η σακιρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις