Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού έχεις vodafone μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία call me back.

Λειτουργεί μεταξύ συνδρομητών vodafone βάζοντας # μπροστά από τον αριθμό που θέλεις να στείλεις μήνυμα: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

Δημοσ.

εισαι γκαντεμης .

άκυρο :ρ

άκυρο :ρ

Σίγουρα; Και πού ξέρουμε ότι και ο άλλος αριθμός είναι Voda; :ρ

Δημοσ.

Το Ημερολόγιο Απεργιών γράφει πως αποφάσεις για τις απεργίες στα ΜΜΜ θα ληφθούν αργότερα σήμερα το απόγευμα.

Ευχαριστω snoob. Ετσι ηξερα και εγω και μαλιστα κοιταξα και το site που αναφερεις αλλα με παραξενεψε η ειδηση στο ραδιοφωνο. Οποτε αναμενω τις ανακοινωσεις.

Δημοσ.

Αφού έχεις vodafone μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία call me back.

Λειτουργεί μεταξύ συνδρομητών vodafone βάζοντας # μπροστά από τον αριθμό που θέλεις να στείλεις μήνυμα: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

αυτο λειτουργει μονο απο βονταφον σε βονταφον. δεν ξερω κανεναν να εχει βονταφον.

θα το γραφει η σιμ

δεν το γραφει φυσικα

Δημοσ.

μηπως αν παω στην βονταφον μου το πουνε? μα ειναι δυνατον να μην μπορεις να δεις τον αριθμο σου? αυτο το call me back το εστειλα σε κοσμοτε και δεν λειτουργησε.

Δημοσ.

Θέλω να στείλω από αθήνα θεσσαλονίκη με μεταφορική.... Το θέμα είναι δεν ξέρω που θα βρω μεταφορική που να αναλαμβάνει... Άκουσα για πρακτορείο μεταφορών αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι... αν ξέρει κανείς ας μου πει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...