Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ακόμα καλύτερο θα ήταν να μην είχε εμφανιστεί η 2η εικόνα (όπως συμβαίνει καμμιά φορά), αφήνοντας, με βάση το κείμενο, την φαντασία να οργιάσει

(τέτοια φάση δλδ) :

Ψάχνω τέτοια

W6nhn.jpg

για να τα βάλω σε τέτοιο

sshotg.jpg<---------

έχω γυρίσει αρκετά μαγαζιά με όργανα γυμναστικής/φυσικοθεραπείας αλλά τσιμπάω άκυρα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να βρεις σκέτα τέτοια. Θα πρέπει να τα πάρεις πακέτο με ένα καινούριο τέτοιο. Εδώ Θεσσαλονίκη έχουν (τέτοια+τέτοιο μαζί) τα intersport.

Εκτός αν αυτοσχεδιάσεις και πας σε κάνα μαγαζί με είδη αλιείας και βρεις τίποτα βαρίδια ψαρέματος παραπλήσιου βάρους, μεγέθους και σχήματος με τα τέτοια σου.

• Moderators
Δημοσ.

Εχω hotmail. Θελω να του θεσω την εξης παραμετρο. Οταν ερχεται mail με τιτλο FWD:κλπ κλπ να στελνει αυτοματη απαντηση (που θα του θεσω εγω), εξαιρωντας 2 επαφες μου.

Γινεται? Πως?

Σημειωση: Χειριζομαι το λογαριασμο απο την ιστοσελιδα και δεν θα ηθελα να το αλλαξω αυτο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

εχω ενα νουμερο κινητου και δεν το θυμαμαι απο εξω. και δεν εχω καρτα να κανω αναπαντητη να το δω. πως μπορω να μαθω ποιος ειναι ο αριθμος?

Δημοσ.

εχω ενα νουμερο κινητου και δεν το θυμαμαι απο εξω. και δεν εχω καρτα να κανω αναπαντητη να το δω. πως μπορω να μαθω ποιος ειναι ο αριθμος?

στειλε ενα freesms μεσω νετ,λεγοντας ταυτοχρονα και ποιος εισαι

Δημοσ.

@ Παβ : αν τυχόν είναι Wind, στείλε μέσω της "αγνώστου αριθμού" SIM, μήνυμα στον "κανονικό" σου αριθμό :

Γράφεις ως μήνυμα τον αριθμό του "κανονικού", και το στέλνεις στο 54040.

Θα σου έρθει μήνυμα (απ' το 54040) ότι "ο τάδε συνδρομητής θέλει να τον καλέσετε".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...