Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τελειωσα ακομα. Απλα με ανησυχει αυτό

http://www.protothem...cle/?aid=146802

Αν μπει σε ισχύς ένα τέτοιο μέτρο, η πιθανότερη λύση είναι να μην σε αφήνουν να κάνεις μεταπτυχιακό/διδακτορικό χωρίς απολυτήριο στρατού.

Δημοσ.

Απο μεταξουργειο για να παω πανεπιστημιου αν παιζει απεργια στο μετρο,τι τροποι υπαρχουν?? :huh:

Δημοσ.

Απο μεταξουργειο για να παω πανεπιστημιου αν παιζει απεργια στο μετρο,τι τροποι υπαρχουν?? :huh:

Ευκολο, ποδια μεχρι ομονοια (απο αγ. κωσταντινου ξερω γω) και μετα πανεπιστημιου. Πολυ κοντα ειναι. Απλα δεν ειναι κ η καλυτερη διαδρομη.

Δημοσ.

ακουσα για απεργια στο μετρο μετα την πεμπτη ;)

Δημοσ.

ακουσα για απεργια στο μετρο μετα την πεμπτη ;)

Κ εγω..γι αυτο το ψαχνω :) επειδη εχω σοβαρη δουλεια,δεν θελω να γινει καμια βλακεια κ να αργησω.

Δημοσ.

Κ εγω..γι αυτο το ψαχνω :) επειδη εχω σοβαρη δουλεια,δεν θελω να γινει καμια βλακεια κ να αργησω.

οποτε κοιταμε για λεωφορειο που να πηγαινει απο μεταξουργειο σε πανεπιστημιο,ετσι?

Δημοσ.

οποτε κοιταμε για λεωφορειο που να πηγαινει απο μεταξουργειο σε πανεπιστημιο,ετσι?

1200 μέτρα είναι... ούτε ένα τέταρτο περπάτημα...

Δημοσ.

Ναι να εχω και αυτη την επιλογη! Βασικα η αποσταση με τα ποδια απο οτι λεει και ο dark δεν ειναι μεγαλη,απλα επειδη δεν ξερω καλα το κεντρο ακομα ας εχω διαφορα στο μυαλο μου και βλεπω :P

Δημοσ.

Ναι να εχω και αυτη την επιλογη! Βασικα η αποσταση με τα ποδια απο οτι λεει και ο dark δεν ειναι μεγαλη,απλα επειδη δεν ξερω καλα το κεντρο ακομα ας εχω διαφορα στο μυαλο μου και βλεπω :P

τσέκαρε τον χάρτη. Μια ευθεία είναι...

Δημοσ.

Παιδια αν μπορειτε να απαντησετε λιγο γρηγορα..Μενω Νεα Σμυρνη και θελω ν παω στο τει του πειραια και δν ξερω πως. Οποιος ξερει ας με βοηθησει!! Ευχαριστω :)

Δημοσ.

ρε παιδες

ξερει κανεις που θα βρω το

προγραμματακι με τις ερωτησεις

για το διπλωμα οδηγησης μηχανης?

thanks

Δημοσ.

ρε παιδες

ξερει κανεις που θα βρω το

προγραμματακι με τις ερωτησεις

για το διπλωμα οδηγησης μηχανης?

thanks

Δεν χρειαζεται να κατεβασεις προγραμμα μπορεις να κανεις τα τεστ εδω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...