Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν διαφορες εκδοσεις για το Photoshop; πχ για επαγγελματιες/ερασιτεχνες κλπ.

μια cs5.1 extended Κανει για ερασιτχενικη χρηση να φανταστω ετσι;

Δημοσ.

kuzko, μια χαρά επαγγελματική είναι νομίζω.

Για να σταματήσω να λαμβάνω στο e-mail μου news letters και αρχιδιές από διάφορα sites που έχω κάνει registration, τι θα πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

kuzko, μια χαρά επαγγελματική είναι νομίζω.

Για να σταματήσω να λαμβάνω στο e-mail μου news letters και αρχιδιές από διάφορα sites που έχω κάνει registration, τι θα πρέπει να κάνω;

Να διαγραφείς από το νιουςλετερ τους.

Δημοσ.

ευχαριστω και ανταποδιδω,

συνηθως κατω-κατω στο newsletter λεει unsubscribe/οτι θες να απεγγραφεις η κατι παρεμφερες.

απο εκει το απενεργοποιεις.

Δημοσ.

Συνήθως έχει στα μέλια τους ανσαμπσκράιμπ λινκ. Αν όχι, το κάνεις μέσω του κάθε σάιτ (συνήθως έχει τέτοιο λινκ δίπλα στο όνομα του λογαριασμού του κάθε σάιτ)

Δημοσ.

πχ κατω κατω στο newsletter του gloden deals λεει,

Δεν επιθυμώ να λαμβάνω emails με φανταστικές εκπτώσεις από 40% έως 90% που προσφέρει το GoldenDeals.gr και να εξοικονομώ χρήματα κάθε ημέρα, αλλά να αγοράζω στην αρχική τιμή και να διαγραφώ από την υπηρεσία σας εδώ. Αυτό το email δεν είναι το πραγματικό κουπόνι, ακόμα και αν αγοράσατε την σημερινή προσφορά. Tο μόνο πραγματικό κουπόνι είναι αυτό που θα λάβετε μέσω των οδηγιών του email μετά την αγορά του.

Kasomouli 73, Athens, ΤΚ 17544

=P

Δημοσ.

τις περισσότερες φορές λέει από το hotmail/gmail "έχετε εγγραφεί σε αυτή την λίστα αλληλογραφίας, αν δεν θέλετε να λαμβάνετε άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτή την διεύθυνση πατήστε εδώ"

Δημοσ.

Δεν ειχες παρει αναβολη;Στο χαρτι γραφει ποτε τελειωνει η αναβολη.

ναι ξερω ποτε τελειωνει η αναβολη μου. Το θεμα ειναι αν τελειωσω την σχολη κοβεται αυτοματα η την κοβω οποτε γουσταρω?

Δημοσ.

Οχι ρε τρελε, δεν κοβεται αυτοματα

Το ερωτημα ειναι γιατι να ΜΗΝ θες να πας φανταρος αυτη την περιοδο?

9-15 μηνες (αναλογως αν πας Εφεδρος)σου πληρωνει το Κρατος φαι και στεγη και εχεις καιρο μετα να δεις πως θα ειναι τα πραγματα

Δημοσ.

Και ας μην ξεχνάμε και το μισθό των 8€ το μήνα!

Όχι και σου πληρώνει το κράτος φαΐ και στέγη εδώ που τα λέμε. Ο στρατός έχει έξοδα, από ρουχισμό (δεν αρκούν αυτά που δίνουν) μέχρι εξόδους. Βέβαια αν είσαι εντελώς άνεργος ή έχεις να πληρώσεις νοίκι, τότε ναι, παίζει να είναι καλύτερα (αν φυσικά δεν υπάρχει η λύση "μένω στους γονείς μου ή σε φίλους".

Δημοσ.

Και ας μην ξεχνάμε και το μισθό των 8€ το μήνα!

Όχι και σου πληρώνει το κράτος φαΐ και στέγη εδώ που τα λέμε. Ο στρατός έχει έξοδα, από ρουχισμό (δεν αρκούν αυτά που δίνουν) μέχρι εξόδους. Βέβαια αν είσαι εντελώς άνεργος ή έχεις να πληρώσεις νοίκι, τότε ναι, παίζει να είναι καλύτερα (αν φυσικά δεν υπάρχει η λύση "μένω στους γονείς μου ή σε φίλους".

Καλα, μην τρελενεσαι, 5 καλτσες, 5 φανελες και 5 σωβρακα θελει. Τα ρουχα του στρατου ειναι γαμηστερα (ειδικα το τζακετ), το φαγητο μετα το κεντρο βελτιωνεται και γενικα δεν ειναι το φορτε αλλα ειναι αρκετο και για εξοδους, δηλαδη αμα ΔΕΝ εισαι στρατο καθεσαι σπιτι και αμα εισαι στρατο αρχιζεις το κλαμπινγκ?

Εγω παντως οτι λεφτα χαλασα στο στρατο ηταν επειδη μας ετρωγε η βλακεια "να φαμε σουβλακια απο τη μαντρα" ακομα και μερες που ειχε καλο φαι, επειδη καναμε σαν τα χαζα στις εξοδους και τρωγαμε λεφτα αποδω κι αποκει λες και δεν μπορουσαμε να βγουμε 4 ωρες πιο μετα και στα πολλα τσιγαρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...