yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η πλάκα είναι ότι τόση ώρα δεν έχετε αναφέρει καν το πάχος καλωδίου. Μην πάρεις καμιά μικρή και σου ρίχνει την τάση. 20 μέτρα δεν είναι λίγα -ούτε και πάρα πολλά βέβαια.
Septum Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Προτεινετε μερη εντος Αττικης,γραφικα,με αρκετη περατζαδα κοσμου.Οπως πχ η Αεροπαγητου κατω απ την Ακροπολη.
IMAndreas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρες! Έχω στα χέρια μου ένα λαστιχένιο πράγμα (όπως δείχνουν και οι φώτο) και θέλω να αγοράσω και άλλα τέτοια (όχι ίδιου μεγέθους). Πως λέγεται αυτό; Πως το ζητάμε; Που το βρίσκουμε; Φανταστείτε στην μέση είναι πιο λεπτό, ώστε να μπαίνει στην τρύπα και δεξιά αριστερά (ή πάνω κάτω) πιο χοντρό ώστε να "σφραγίζει" όσο μπορεί. Η χρήση είναι για να μπει σε τρύπα στην λαμαρίνα του αυτοκινήτου ώστε να "στεγανοποιήσει" το σημείο. Βολεύει πολύ.
washcloud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σε υδραυλικούς ή σιδερικά/χρωματοπωλεία θα βρεις μια φορά λαστιχένιες ροδέλες. Την κουβαλάς μαζί σου κι εξηγείς τί θες να τις κάνεις.
IMAndreas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 να συμπληρώσω πως το συγκεκριμένο είναι από μηχανάκι (δεν ξέρω από που ακριβώς) ίσως χρησιμοποιείται σαν ροδέλα στεγανοποίησης πίσω από τα φανάρια σε αμάξια και μηχανάκια...; ναι αν δεν βρω απάντηση ψαχτά θα πάω
washcloud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι από μηχανάκι παίζει να κουμπάνει στο σασί για να κουμπώνουν πάνω του πλαστικά πάντως. (...πάρε σβάρνα/ρήμαξε τα μηχανάκια της γειτονιάς... )
traganeus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Απο πειραιά για κηφισσό πιο λεωφορείο είναι? το 420??
giorgos147 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις, ποιος είχε πει ότι για να αποδυναμώσεις την Ελλάδα, πρέπει να χτυπήσεις τον πολιτισμό και την ιστορία της αν θυμάμαι καλά, τη γλώσσα της κ.λπ.; Ένας Αμερικάνος ήταν. Δε θυμάμαι όνομα γαμώτο. Κόλλησα.
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις, ποιος είχε πει ότι για να αποδυναμώσεις την Ελλάδα, πρέπει να χτυπήσεις τον πολιτισμό και την ιστορία της αν θυμάμαι καλά, τη γλώσσα της κ.λπ.; Ένας Αμερικάνος ήταν. Δε θυμάμαι όνομα γαμώτο. Κόλλησα. Kissinger.
giorgos147 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Να'σαι καλά! Έψαχνα Stingler. Κοντά ήμουν.
Aplostra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Kissinger. παίζει να ειναι παραμύθι της κανελη βέβαια
yannis27gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, μάλλον παραμύθι είναι γιατί ποτέ δεν εμφάνισε την πηγή της δημοσίευσης (ένα φύλλο τουρκικής εφημερίδας).
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί, σας έχει συνηθίσει στα παραμύθια η Κανέλλη; Επίσης, μάλλον το 'χετε λάθος πώς ακριβώς εξελίχθηκε το στόρι : http://el.wikipedia....Χένρυ_Κίσινγκερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις