Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι τόση ώρα δεν έχετε αναφέρει καν το πάχος καλωδίου. Μην πάρεις καμιά μικρή και σου ρίχνει την τάση. 20 μέτρα δεν είναι λίγα -ούτε και πάρα πολλά βέβαια.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτεινετε μερη εντος Αττικης,γραφικα,με αρκετη περατζαδα κοσμου.Οπως πχ η Αεροπαγητου κατω απ την Ακροπολη.

Δημοσ.

Καλησπέρες!

Έχω στα χέρια μου ένα λαστιχένιο πράγμα (όπως δείχνουν και οι φώτο) και θέλω να αγοράσω και άλλα τέτοια (όχι ίδιου μεγέθους). Πως λέγεται αυτό; Πως το ζητάμε; Που το βρίσκουμε;

0812z.jpg

0813h.jpg

Φανταστείτε στην μέση είναι πιο λεπτό, ώστε να μπαίνει στην τρύπα και δεξιά αριστερά (ή πάνω κάτω) πιο χοντρό ώστε να "σφραγίζει" όσο μπορεί.

Η χρήση είναι για να μπει σε τρύπα στην λαμαρίνα του αυτοκινήτου ώστε να "στεγανοποιήσει" το σημείο. Βολεύει πολύ.

Δημοσ.

Σε υδραυλικούς ή σιδερικά/χρωματοπωλεία θα βρεις μια φορά λαστιχένιες ροδέλες.

Την κουβαλάς μαζί σου κι εξηγείς τί θες να τις κάνεις.

Δημοσ.

να συμπληρώσω πως το συγκεκριμένο είναι από μηχανάκι (δεν ξέρω από που ακριβώς)

ίσως χρησιμοποιείται σαν ροδέλα στεγανοποίησης πίσω από τα φανάρια σε αμάξια και μηχανάκια...;

ναι αν δεν βρω απάντηση ψαχτά θα πάω :P

Δημοσ.

Αν είναι από μηχανάκι παίζει να κουμπάνει στο σασί για να κουμπώνουν πάνω του πλαστικά πάντως.

(...πάρε σβάρνα/ρήμαξε τα μηχανάκια της γειτονιάς... :devil:)

Δημοσ.

Ρε σεις, ποιος είχε πει ότι για να αποδυναμώσεις την Ελλάδα, πρέπει να χτυπήσεις τον πολιτισμό και την ιστορία της αν θυμάμαι καλά, τη γλώσσα της κ.λπ.; Ένας Αμερικάνος ήταν. Δε θυμάμαι όνομα γαμώτο. Κόλλησα.

Δημοσ.

Ρε σεις, ποιος είχε πει ότι για να αποδυναμώσεις την Ελλάδα, πρέπει να χτυπήσεις τον πολιτισμό και την ιστορία της αν θυμάμαι καλά, τη γλώσσα της κ.λπ.; Ένας Αμερικάνος ήταν. Δε θυμάμαι όνομα γαμώτο. Κόλλησα.

Kissinger.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...