washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στείλε πμ Κούζκε, να σε πω ένα-δυο βασικά άμα θες
JohnXarxas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδιά, προσπαθώ να γράψω με το imgburn και μου βγάζει σφάλμα
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 To DVD drive σου γράφει και +R και -R? Μήπως το πρόβλημα στο εμφάνισε σε δισκάκια που μόλις αγόρασες ή που δεν είχες ξαναδοκιμάσει; Αν οκ με τα παραπάνω, δοκίμασες να γράψεις άλλο αρχείο; Αν οκ και το παραπάνω, δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα; Αν στο γράψει το άλλο δεν έχεις θέμα με το dvd drive ή το firmware του. Αν δε στο γράψει ξέρεις...
JohnXarxas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δεν δοκίμασα με άλλο πρόγραμμα ούτε άλλο αρχείο με το ίδιο δοκίμασα πολλές φορές και μάλιστα αποτυχημένα πετάχτηκα πήρα και άλλο DVD και δοκίμασα τα ίδια και αυτό που λέει πως ίσως έχει πρόβλημα η έκδοση... μόλις την κατέβασα
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ε τότε κάνε uninstall και ξαναπέρασε το να δεις... Από το site του πήγαινε και κατέβασε την τελαυταία
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 θελω να παω για κατι εξετασεις. πως ξερω αν ισχυει το βιβλιαριο μου?
hurin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να πάω Αγγλία και έχω ταυτότητα παλιά, μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Πρέπει να την αλλάξω? Πόσες μέρες κάνει για να βγει η καινούργια?
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να πάω Αγγλία και έχω ταυτότητα παλιά, μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Πρέπει να την αλλάξω? Πόσες μέρες κάνει για να βγει η καινούργια? Ναι εκτός αν έχεις διαβατήριο. Η νέα βγαίνει την ίδια μέρα. Κράτα μαζί σου πιστοποιητικό γέννησης και φωτογραφίες ταυτότητας (ξέρουν οι φωτογράφοι) Πας παραδίδεις την παλιά και σου βγάζουν νέα. (Ισως χρειαστεί να πάρεις τηλέφωνο και για ραντεβού) edit: Πάρε τηλ έτσι και αλλιώς μην ξεχνάω κανένα άλλο χαρτί που πρέπει να κρατάς
FilipposMD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 θελω να παω για κατι εξετασεις. πως ξερω αν ισχυει το βιβλιαριο μου? Πού θα πας για εξετάσεις και τι βιβλιάριο έχεις; Γενικά, τα βιβλιάρια πρέπει να θεωρούνται κάθε χρόνο. Αν δεν το έχεις θεωρήσει (σχετική σφραγίδα κάπου στις πρώτες σελίδες), δεν μπορείς να γράψεις εξετάσεις.
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικά απλά να ΠΑΕΙ στο ταμείο του και να ρωτήσει στον σχετικό τομέα (Μητρώου). Θα του πουν με τη μία. ...δεν ξέρω αν την πηδάει παίρνοντας απλά τηλέφωνο και δίνοντας τον αριθμό μητρώου - σε κάθε περίπτωση it's a few clicks away thing για τον υπάλληλο, ώστε να ενημερωθεί.
salliara Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαλαντεζα, μεγαλη (20+m). Απο που για πιο φθηνα? Ικεα πρακτικερ κτλ? κατι αλλο?
karmen1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαλαντεζα, μεγαλη (20+m). Απο που για πιο φθηνα? Ικεα πρακτικερ κτλ? κατι αλλο? Κάτι άλλο... Πετάξου σε έναν ηλεκτρολόγο της γειτονιάς, πάρε χύμα καλώδιο και (2 σούκο-υποθέτω τέτοιο θέλεις) αρσενικό θηλυκό και κάνε την σύνδεση. Αν δεν ξέρεις θα στο κάνει και αυτός...
athlios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαλαντεζα, μεγαλη (20+m). Απο που για πιο φθηνα? Ικεα πρακτικερ κτλ? κατι αλλο? Ειναι τραγικο αυτο που σκεφτεσαι να κανεις. Στο ικεα δε νομιζω να εχει , δες πρακτικερ αν εχεις κοντα αλλιως σε κανα συνοικιακο μαγαζακι αν δεν ειναι τερμα κλεφτης κοντα στα 25 με 30ευρω. Καρμεν καλυτερα ομως να εχει κατι για να το μαζευει ευκολα. Δεν ειναι λιγα τα 20μετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις