Hamurabi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια αυτη τη περιοδο τις Τεταρτες ποια/[ποιο κλαμπ της παραλιακης εχει αρκετο κοσμο ωστε να αξιζει να πας;
Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει πουθενά να παρκάρω στο κτελ στον κηφισό; Θα παραλάβω ένα δέμα αρκετά βαρύ και ογκόδες γιαυτό. μπες μεσα στο κτελ και αν σου πουν τιποτα,πες οτι θες να παραλαβεις ογκωδες δεμα,πριν κανα διμηνο που πηγα,δεν μου είπαν τίποτα
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 μπες μεσα στο κτελ και αν σου πουν τιποτα,πες οτι θες να παραλαβεις ογκωδες δεμα,πριν κανα διμηνο που πηγα,δεν μου είπαν τίποτα ...ελπίζω να σ' έπιασε
Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ...ελπίζω να σ' έπιασε ηθελα να γραψω οτι και η τροχαια που ηταν εκει, πλα μπλα μπλα αλλα βαρεθηκα,ουτε τονους δε βαζω αμεσως ρε πουστη μου σα τα κορακια
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 να πας να παρκαρεις στη πιατσα των ταξι.
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει καποιο αξιοπιστο και καλο site για ringtones σε android? Κατεβασα από το market καποια ringtones makers μπας και φτιαξω κανενα μονος μου απο mp3, αλλα δεν θα με χαλαγε αν υπηρχε site με τα πιο καινουρια mainstream κομμάτια σε έτοιμα ringtones Ρε παιδια αυτη τη περιοδο τις Τεταρτες ποια/[ποιο κλαμπ της παραλιακης εχει αρκετο κοσμο ωστε να αξιζει να πας; Τεταρτες? Χμ, λογικα κατι που θα εχει μεγαλυτερες ηλικιες, καθως οι μικροτερες λογικα μαζευονται πλεον, οποτε οχι W, το Island σιγουρα θα εχει θαμωνες αλλα εκτος ΣΚ αμφιβαλλω αν εχει κοσμο ουτως ή αλλως, για δοκιμασε ρε μαν κανενα Ακανθους. Και εντελως ανοιχτο και χυμα ειναι και Πεμπτες που πηγαινα εχει κοσμο αρα και Τεταρτη ολο και κατι θα εχει
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει καποιο αξιοπιστο και καλο site για ringtones σε android? Κατεβασα από το market καποια ringtones makers μπας και φτιαξω κανενα μονος μου απο mp3, αλλα δεν θα με χαλαγε αν υπηρχε site με τα πιο καινουρια mainstream κομμάτια σε έτοιμα ringtones ΠΡαγματικα δεν υπαρχει λογος να το κανεις ετσι. Αν θελεις να φτιαξεις mp3 στο κινητο σου, υπαρχει το τελειο Ringdroid. Απο κει και περα μπορεις να το κανεις στο pc σου με ενα απο τα απειρα mp3 editing προγραμματα. Εγω χρησιμοποιω το mp3 audio editor. Αν θελεις ομως οπωσδηποτε ετοιμα mp3s, κατεβαζεις την εφαρμογη zedge. Αλλα προτεινω τα παραπανω.
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το Ringroid εχω κατεβασει ηδη, αρα συμφωνουμε Αν καταλαβα ομως καλα, αυτο σημαινει, κατεβαζεις mp3 και το κοβεις οπως θες
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το Ringroid εχω κατεβασει ηδη, αρα συμφωνουμε Αν καταλαβα ομως καλα, αυτο σημαινει, κατεβαζεις mp3 και το κοβεις οπως θες Ναι, βασικα περνάς τα mp3 που ηδη εχεις στον υπολογιστη σου μεσα στη συσκευη και μετα τα κοβεις απο την εφαρμογη.
Sterg_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πόση ώρα πρίν την έναρξη του αγώνα μπορώ να καταθέσω δελτίο στον ΟΠΑΠ? Ευχαριστώ!
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω 10' Αυτο ηταν πριν κανα 2χρονο που σταματησα να παιζω ΟΠΑΠ
thanos2718 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερει καποιος πως λεγεται ενα παιχνίδι για το πισι που εισαι σε ενα γραφειο και πετας κατι χαρτια σε εναν κουβα΄;που ειναι και ενας ανεμιστηρας και τα αλλαζει κατευθηνση;;pleeeaaaseeee απαντηστε καποιος αν ξερει
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Για το πιστοποιητικο μονιμου κατοικου εξωτερικου, χρειαζομαι κατι απο το εξωτερικο ή απλα παω στρατολογια? Τα τηλεφωνα δεν τα σηκωνουν φυσικα...
thanos2718 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το Paper Toss λες. Ναι αυτο λεω ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις