Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια online αγορά με αντικαταβολή αλλά έστειλα πίσω το προϊόν και το μαγαζί μου είπε θα μου επιστρέψουν τα χρήματα με κατάθεση σε λογαριασμό μου.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, τους δίνω το "αριθμός λογαριασμού" ή το "IBAN" ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έκανα μια online αγορά με αντικαταβολή αλλά έστειλα πίσω το προϊόν και το μαγαζί μου είπε θα μου επιστρέψουν τα χρήματα με κατάθεση σε λογαριασμό μου.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, τους δίνω το "αριθμός λογαριασμού" ή το "IBAN" ?

Ευχαριστώ

Επειδη λες οτι εκανες την αγορα με αντικαταβολη,φανταζομαι οτι εγινε απο μαγαζι απο ελλαδα.Σ'αυτη τη περιπτωση αρκει μονο ο αριθμος λογαριασμου.

Δημοσ.

Αν η κατάθεση γίνει ηλεκτρονικά, το ΙΒΑΝ χρειάζεται αν γίνεται από διαφορετική τράπεζα. Στην ίδια, αρκεί ο αριθμός λογαριασμού.

Δημοσ.

παιδιά, έβαλα υπότιτλους στο VLC ελληνικούς και μου βγάζει περίεργους χαρακτήρες και όχι ελληνικά

ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω?

Control Panel --> Language Settings υποστηριξη ελληνικων για Non-unicode προγραμματα ισως

Δημοσ.

με το ποιο?

κατεβάζω άλλο αρχείο αυτή τη στιγμή

Πανε στον vlc και αλλαξε τη συγκεκριμενη ρυθμιση

Preferences -> Subtitles & OSD -> Default Encoding -> Greek (ISO 8859-7)

Δημοσ.

Έχει πουθενά να παρκάρω στο κτελ στον κηφισό; Θα παραλάβω ένα δέμα αρκετά βαρύ και ογκόδες γιαυτό.

http://maps.google.com/maps?saddr=37.997247,23.699019&hl=el&sll=37.997148,23.699264&sspn=0.001657,0.002411&vpsrc=0&mra=mift&mrsp=0&sz=19&t=h&z=19

μπες από Δράκοντος και εκεί που σου έχω βάλει σημείο στον χάρτη έχει parking (γύρνα τον χάρτη σε mode δορυφουρου), κυρίως για λεωφορεία αλλά μπορείς να το αφήσεις για κανα 5λεπτο, δεν πιστεύω ότι θα δημιουργήσεις πρόβλημα.

Τώρα αν λόγω του δέματος, θες να πας δίπλα στην αποθήκη (μέσα στον σταθμό δηλαδή) απλά να σου πω, ότι απαγορεύεται να μπεις, αν και έχω δει άτομα να μπαίνουν κυρίως για τέτοιες δουλειές...

Δημοσ.

Παλιότερα standard μπαίναν αυτοκίνητα γι αυτόν τον σκοπό (δέματα) παρόλο που απαγορεύεται. Σε ώρες αιχμής έπαιζε και αστυνομία/τροχαία (σπάνια) που δε σ άφηνε να μπεις. Πολλοί τ αφήνουν για μερικά λεπτά (ή και παραπάνω) διπλοπαρκαρισμένα επί τις εθνικής στην έξοδο των ΚΤΕΛ. Η Δράκοντος μέχρι την Αντιγόνης είναι μονόδρομος (σε περίπτωση που κάνεις αυτό που λέει ο gang κι έρχεσαι απ την άλλη το λέω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...