Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά έχω σπαστεί να μου τελειώνουν τα χαρτάκια.

Μήπως ξέρετε Θεσσαλονίκη αν έχει πουθενά συσκευασίες με χίλια χαρτάκια πχ

Δημοσ.

Μου χαν πει κατι σαλονικεις ενα μαγαζι αλλα δεν θυμαμαι που ηταν, οι ιδιοι αναφεροντουσαν σε αυτο ως 'ειδη νταγκλινγκ". Εκει πρεπει να χει αυτο που ζητας, ψαξου

Η σε μαγαζι χονδρικης

Δημοσ.

Thanks.

Από σπαστήρια, πιπούλες, μπονγκάκια, αργιλεδάκια βρωμάει ο τόπος.

Τέτοιες συσκευασίες που λέω είδα Amsterdam και είπα μήπως έχει και εδώ. Στο νορμάλ μέγεθος βέβαια.

Δημοσ.

Πήγαινε σε γνωστό σου mini market - ψιλικατζίδικο και ζήτα να παραγγείλει για πάρτη σου κούτα.

Δημοσ.

Υπαρχει αλλος τροπος να παρω πιστοποιητικο μονιμου κατοικου εξωτερικου εκτος απο την πρεσβεια στο λονδινο?

Δημοσ.

...βρε Λίνα Παυλίνα, τί νόημα έχει η αντρεοερώτηση, αν τη δεις ως "πίτα με γύρο"...; (...το θέτω έτσι, για να μην κάνω την ρητορική καφροερώτηση "μα αγοράζουν πίτες με γύρο τα γυράδικα;"...)

Αντρέα, γουάτ χάπενεντ; Έπιασες δουλειά σε γυράδικο, κι έριξες τον γύρο απ' τη γυρομηχανή...;

(...ούτε κι δική σου ερώτηση έχει πολύ νόημα μια φορά, καθώς κάθε "γύρος" διαφέρει σε κιλά, σε ποιότητα -άρα διαφοροποιείται περαιτέρω η τιμή κτλ- σε τιμή που θα "πετύχει" -η συμφωνία που θα κάνει με τον πωλητή- ο αγοραστής, η ποσότητα που παίρνει, κλπκλπ.....Πάντως, υπολόγισε...γύρω (:ρ) στο 2ευρο το κιλό και κάνε μετά πολλαπλασιασμούς που γουστάρεις. Γενικά το υποτιθέμενό τους κέρδος κυμαίνεται από 15 μέχρι 30%, κι είναι κι αυτός ένας ολτέρνατιβ τρόπος υπολογισμού.)

• Moderators
Δημοσ.

Mε τον Media Player 11 των windows μπορω να παιξω υποτιτλους? Προσπαθω μια ωρα και δεν τα καταφερνω. Το αρχειο ειναι srt και ειναι για το συγκεκριμενο αρχειο βιντεο. Επισης ειναι η ιδια ονομασια. Στον media player εχω τικαρει να παιζει υποτιτλους. Αν δεν τα καταφερω θα χρησιμοποιησω αναγκαστικα vlc αλλα προτιμω το default αν γινεται. Θυμαμαι παλιοτερα με αλλα windows και προηγουμενο player επαιζε κανονικα..

Δημοσ.

Mε τον Media Player 11 των windows μπορω να παιξω υποτιτλους? Προσπαθω μια ωρα και δεν τα καταφερνω. Το αρχειο ειναι srt και ειναι για το συγκεκριμενο αρχειο βιντεο. Επισης ειναι η ιδια ονομασια. Στον media player εχω τικαρει να παιζει υποτιτλους. Αν δεν τα καταφερω θα χρησιμοποιησω αναγκαστικα vlc αλλα προτιμω το default αν γινεται. Θυμαμαι παλιοτερα με αλλα windows και προηγουμενο player επαιζε κανονικα..

Xρειάζεσαι εγκατεστημένο το VobSub http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/VobSub.shtml

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...