Aplostra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στελνω email στις επαφες μου και μου ερχεται συνεχεια το εξης ακυρο: This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. [email protected] το μειλ δεν υπάρχει,κάποιος σε κορόιδεψε. Θες το δικό μου;
pavlinara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 το μειλ δεν υπάρχει,κάποιος σε κορόιδεψε. Θες το δικό μου; οχι
Aplostra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 οχι ελαααα αφου ειμαι καλο παιδί!!!!! εν τω μεταξύ,ρίξε έναν έλεγχο στο "αλλο"
e_lena Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει από νομικά, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Pm please
kuzko21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα, ξερει κανεις εαν παιζεται το Grave Encounters σε κανενα τσινεμα στην Αθηνα; ευχαριστω.
παπι Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τι παιζει και ολοι φορανε μπλουζακια σουπερμαν;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θελει ενα ξαδερφάκι μου να κανει τα χαρτια του για πυροσβέστης, η τελευταια προθεσμία της προκήρυξης είανι μέχρι 23/9 και ζητάει απολυτήριο στρατου, αυτός θα απολυθεί από το στρατό το Νοεμβρη.. Μπορεί να κανει κατι ή την έχασε την προθεσμία;
gang Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείτε ότι πρέπει να έχει τελειώσει την θητεία του..
JohnXarxas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τι παιζει και ολοι φορανε μπλουζακια σουπερμαν; Δεν μπορώ να καταλάβω πλεον τις έχω μισήσει αυτές τις μπολύζες τις βλέπω παντού εδω και κανέναν χρόνο τώρα...
dark_banishing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι έχω λευκό ποινικό μητρώο μεταφρασμένο στα γαλλικα. Πώς το κάνω αυτό;
mary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για λευκο ποινικο μητρωω ξερω πως το περνεις απο τα δικαστηρα κανοντας μια αιτηση κ μετα απο μερες.Τωρα μεταφρασμενο στα γαλλικά δε ξερω πως γινεται..
barca10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για λευκο ποινικο μητρωω ξερω πως το περνεις απο τα δικαστηρα κανοντας μια αιτηση κ μετα απο μερες.Τωρα μεταφρασμενο στα γαλλικά δε ξερω πως γινεται.. το πας σε δικηγόρο.
kate23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Άκουσα ότι κάπου στη Θεσσαλονίκη έχει κάτι μαγαζάκια που πουλάνε βιβλία με 2-5 ευρώ. Που είναι?
dark_banishing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για λευκο ποινικο μητρωω ξερω πως το περνεις απο τα δικαστηρα κανοντας μια αιτηση κ μετα απο μερες.Τωρα μεταφρασμενο στα γαλλικά δε ξερω πως γινεται.. το πας σε δικηγόρο. Ευχαριστώ παιδιά Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να το πάρω και από τίποτα ΚΕΠ...
Impious Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 μεταφρασμενο στα γαλλικα λογικα θα ρωτησεις στο γαλλικο προξενιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις