andreapaog328 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Απορία: Οι οδηγίες στα μακαρόνια λένε πως κάθε 100 γρ. χρειάζεται 1 λίτρο νερό. Άρα το πακέτο μακαρόνια, χρειάζεται 5 λίτρα νερό. Υπάρχει κανείς που να εφαρμόζει την παραπάνω οδηγία (έχει δηλαδή και τον ανάλογο εξοπλισμό προφανώς); Έχει δει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο αποτέλεσμα; I mean, come on... μισή με 3/4 κατσαρόλας θασαι μια χαρά. αμα είναι σαν και αυτο που γράφουνε οτι βραζουνε σε 8 λεπτά...κατάλαβες...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παιδιά, δε ζήτησα οδηγίες. Ρωτάω απλά αν υπάρχει έστω και ένας που να εφαρμόζει... "την αυθεντική συνταγή". Εννοείται ότι όλοι κάνουν αυτό που κάνω κι εγώ. Η απορία μου είναι, γιατί υπάρχει αυτή η οδηγία, καθώς και αν έχει κάποιο σκοπό, δηλαδή διαφορά στο αποτέλεσμα. Το "δεν είχα πρόβλημα" δε μου λέει τίποτα. Τι πρόβλημα να είχες δηλαδή; Ούτε εγώ έχω πρόβλημα.
e_lena Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 oh the irony ειχα ριξει ενα speedread την προηγουμενη βδομαδα αλλα δεν ειχα δει τπτ... Τότε προβλέπω πως μια βολτούλα από εκεί δεν τη γλιτώνεις
viper2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τότε προβλέπω πως μια βολτούλα από εκεί δεν τη γλιτώνεις
salliara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 αυτες οι καρέκλες ταβέρνας που εχουν κάθισμα πλεγμένο απο καλαθόσκοινο έχουν κάποια συγκεκριμένη ονομασία? φωτο
demessakis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 αυτες οι καρέκλες ταβέρνας που εχουν κάθισμα πλεγμένο απο καλαθόσκοινο έχουν κάποια συγκεκριμένη ονομασία? φωτο Ίσως "ψάθινες καρέκλες".
Aplostra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ρε παιδιά που μπορώ να βρω δημοσιευμένους ισολογισμούς στο νετ;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Στο site του Εθνικού Τυπογραφείου, υπάρχουν και ισολογισμοί. Θα είναι ευκολότερο αν έχεις τα στοιχεία της εταιρίας, αν και η αναζήτηση με απλή επωνυμία (ή μέρος αυτής) λειτουργεί αρκετά καλά.
Toufas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Απορία: Οι οδηγίες στα μακαρόνια λένε πως κάθε 100 γρ. χρειάζεται 1 λίτρο νερό. Άρα το πακέτο μακαρόνια, χρειάζεται 5 λίτρα νερό. Υπάρχει κανείς που να εφαρμόζει την παραπάνω οδηγία (έχει δηλαδή και τον ανάλογο εξοπλισμό προφανώς); Έχει δει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο αποτέλεσμα; I mean, come on... Τα μακαρονια θελουν αρκετο νερο για να εχουν κινηση και να μην κολλησουν. Η μονη χρησιμη οδηγια απο το πακετο ειναι ο χρονος βρασμου
Aplostra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Στο site του Εθνικού Τυπογραφείου, υπάρχουν και ισολογισμοί. Θα είναι ευκολότερο αν έχεις τα στοιχεία της εταιρίας, αν και η αναζήτηση με απλή επωνυμία (ή μέρος αυτής) λειτουργεί αρκετά καλά. ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τα μακαρονια θελουν αρκετο νερο για να εχουν κινηση και να μην κολλησουν. Η μονη χρησιμη οδηγια απο το πακετο ειναι ο χρονος βρασμου Σου έχουν κολλήσει ποτέ εσένα με το μισό νερό που βάζουμε σχεδόν όλοι;
-nick- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ποιος ειναι ο κοντινοτερος σταθμος μετρο/ηλεκτρικου απο πλατεια Νεα Σμυρνης, και ποσο απεχει?
Ntinaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εχει τραμ πανω στη πλατεια κυριολεκτικα. αλλιως μετρο νομιζω συγγρουφιξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις