Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία:

Οι οδηγίες στα μακαρόνια λένε πως κάθε 100 γρ. χρειάζεται 1 λίτρο νερό. Άρα το πακέτο μακαρόνια, χρειάζεται 5 λίτρα νερό.

Υπάρχει κανείς που να εφαρμόζει την παραπάνω οδηγία (έχει δηλαδή και τον ανάλογο εξοπλισμό προφανώς); Έχει δει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο αποτέλεσμα;

I mean, come on...

:-( μισή με 3/4 κατσαρόλας θασαι μια χαρά. αμα είναι σαν και αυτο που γράφουνε οτι βραζουνε σε 8 λεπτά...κατάλαβες...

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, δε ζήτησα οδηγίες. :-) Ρωτάω απλά αν υπάρχει έστω και ένας που να εφαρμόζει... "την αυθεντική συνταγή". Εννοείται ότι όλοι κάνουν αυτό που κάνω κι εγώ.

Η απορία μου είναι, γιατί υπάρχει αυτή η οδηγία, καθώς και αν έχει κάποιο σκοπό, δηλαδή διαφορά στο αποτέλεσμα. Το "δεν είχα πρόβλημα" δε μου λέει τίποτα. Τι πρόβλημα να είχες δηλαδή; Ούτε εγώ έχω πρόβλημα. :P :-)

Δημοσ.

oh the irony

ειχα ριξει ενα speedread την προηγουμενη βδομαδα

αλλα δεν ειχα δει τπτ...

Τότε προβλέπω πως μια βολτούλα από εκεί δεν τη γλιτώνεις :P

Δημοσ.

αυτες οι καρέκλες ταβέρνας που εχουν κάθισμα πλεγμένο απο καλαθόσκοινο έχουν κάποια συγκεκριμένη ονομασία?

φωτο

Δημοσ.

αυτες οι καρέκλες ταβέρνας που εχουν κάθισμα πλεγμένο απο καλαθόσκοινο έχουν κάποια συγκεκριμένη ονομασία?

φωτο

Ίσως "ψάθινες καρέκλες".

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο site του Εθνικού Τυπογραφείου, υπάρχουν και ισολογισμοί. Θα είναι ευκολότερο αν έχεις τα στοιχεία της εταιρίας, αν και η αναζήτηση με απλή επωνυμία (ή μέρος αυτής) λειτουργεί αρκετά καλά.

Δημοσ.

Απορία:

Οι οδηγίες στα μακαρόνια λένε πως κάθε 100 γρ. χρειάζεται 1 λίτρο νερό. Άρα το πακέτο μακαρόνια, χρειάζεται 5 λίτρα νερό.

Υπάρχει κανείς που να εφαρμόζει την παραπάνω οδηγία (έχει δηλαδή και τον ανάλογο εξοπλισμό προφανώς); Έχει δει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο αποτέλεσμα;

I mean, come on...

Τα μακαρονια θελουν αρκετο νερο για να εχουν κινηση και να μην κολλησουν. Η μονη χρησιμη οδηγια απο το πακετο ειναι ο χρονος βρασμου

Δημοσ.

Τα μακαρονια θελουν αρκετο νερο για να εχουν κινηση και να μην κολλησουν. Η μονη χρησιμη οδηγια απο το πακετο ειναι ο χρονος βρασμου

Σου έχουν κολλήσει ποτέ εσένα με το μισό νερό που βάζουμε σχεδόν όλοι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...