Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως ξε-κανω καποιον απο φιλο στο Facebook?

sτο προφιλ του κατω αριστερα μετα τι λιστα με τους φιλους του εχει την επιλογη για διαγραφη.

Δημοσ.

Βρίσκεις έναν άνθρωπο της νύχτας στο Facebook και του στέλνεις το λίνκ με κάποια λεφτά μέσα (PayPal) και του λες να ξε-κάνει αυτός τον "φίλο" σου.

Μην λερώσεις κ τα χεράκια σου κ τρέχεις. Ε?

Δημοσ.

sτο προφιλ του κατω αριστερα μετα τι λιστα με τους φιλους του εχει την επιλογη για διαγραφη.

Θενξ.

spawn, το σκεφτηκα αυτο που λες αλλα αλλη η χαρα να το κανεις μονος σου. Θες να γινουμε φιλοι στo Facebook?

Δημοσ.

Δεν ήξερα αν το λες αλήθεια ή για πλάκα ή απλα είσαι ευγενικός στην απάντηση που πήρες για τα βήματα.

Για το request πάντως, πάω πάσο, μιας και λειτουργώ σε κλειστές ομάδες.

Δημοσ.

στο γ@@οfacebook πως μπορουμε να το κανουμε να μην μας δειχνει προτεινομενους φιλους ολη την ωρα? μου βγαζει καποια ατομα που δεν θελω να τα βλεπω,αλλα δεν θελω να τα κανω και μπλοκ για να μην το καταλαβουν.

Δημοσ.

Απορία:

Οι οδηγίες στα μακαρόνια λένε πως κάθε 100 γρ. χρειάζεται 1 λίτρο νερό. Άρα το πακέτο μακαρόνια, χρειάζεται 5 λίτρα νερό.

Υπάρχει κανείς που να εφαρμόζει την παραπάνω οδηγία (έχει δηλαδή και τον ανάλογο εξοπλισμό προφανώς); Έχει δει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο αποτέλεσμα;

I mean, come on...

Δημοσ.

Απορία:

Οι οδηγίες στα μακαρόνια λένε πως κάθε 100 γρ. χρειάζεται 1 λίτρο νερό. Άρα το πακέτο μακαρόνια, χρειάζεται 5 λίτρα νερό.

Υπάρχει κανείς που να εφαρμόζει την παραπάνω οδηγία (έχει δηλαδή και τον ανάλογο εξοπλισμό προφανώς); Έχει δει καμία ιδιαίτερη διαφορά στο αποτέλεσμα;

I mean, come on...

Εγω για 250-300 γραμ βαζω 2 λιτρα και δεν εχω προμπ ;)

Δημοσ.

Πόσο μπορεί να κοστίζει μια μεταφορά (μικρή μετακόμιση) 10τμ πραγμάτων και με μια απόσταση απο το σημείο Α στο Β που δεν ξεπερνάει τα 10χλμ?

Χωρίς εξτρά τίποτα, απλά μόνο το φορτηγάκι και τον οδηγό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...