Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς κάποια site στα οποία θα μπορούσα να βάλω δωρεάν αγγελία για ενοικίαση καταστήματος?

Δημοσ.

Παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς κάποια site στα οποία θα μπορούσα να βάλω δωρεάν αγγελία για ενοικίαση καταστήματος?

aggeliopolis.gr

Δημοσ.

Λέγονται σε κανενα σταθμό στο ράδιο οι βάσεις;

Αναλυτικά δεν νομίζω...αλλά λογικά θα σου έχει ξέρω γω τις σχολές με μεγαλύτερη πτώση και άνοδο καθώς και ιατρικές νομικές και γενικά υψηλόβαθμες...αναλυτικά δεν νομίζω να είναι δυνατόν κιόλας.

Δημοσ.

παιδιά έχω μια απορία, τα κεντρικά του φασε μπουκ στην Silicon Valley είναι?

Στο Palo Alto στην California

Facebook Corporate Office | Headquarters

1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304

(650)543-4800

Δημοσ.

παιδιά έχω μια απορία, τα κεντρικά του φασε μπουκ στην Silicon Valley είναι?

(650)543-4800

Από wikipedia:

Silicon Valley is a term which refers to the southern part of the San Francisco Bay Area in Northern California in the United States.

Πόλεις στην περιοχή Silicon Valley:

Campbell

Cupertino

Los Altos

Los Altos Hills

Los Gatos

Milpitas

Monte Sereno

Mountain View

Morgan Hill

Palo Alto

San Jose

Santa Clara

Saratoga

Sunnyvale

Αν δεις για την Silicon Valley στην wikipedia, δίπλα, έχει και φώτο από κάποιες εταιρίες μέσα στις οποίες είναι και το Facebook.

Δημοσ.

Παιδιά, αν κολλήσω κάτι με σιλικόνη στο ταβάνι μετά αν το βγάλω κάποια στιγμή θα αφήσει σημάδι?

Δημοσ.

Από wikipedia:

Πόλεις στην περιοχή Silicon Valley:

Αν δεις για την Silicon Valley στην wikipedia, δίπλα, έχει και φώτο από κάποιες εταιρίες μέσα στις οποίες είναι και το Facebook.

http://www.officesnapshots.com/2009/08/13/the-new-facebook-office/http://www.chilloutpoint.com/science_and_technology/google-office-versus-facebook-office.html

Δημοσ.

μπορει καποιος με 0 ενσημα να παρει συνταξη? κατι διαβασα οτι ο ΟΓΑ δινει 300 ευρω αν τηρεις καποια κριτηρια, αλλα τους παιρνω τηλεφωνο και δεν απαντανε. μηπως δινει και η προνοια τετοια συνταξη?

Δημοσ.

μηπως γνωριζει κανεις ποσο μπορει να ειναι τα μεταφορικα για να δεμα περιπου 2 κιλα με ταχυδρομειο ή acs για αποστολη απο αθηνα στη Λευκωσια?

ευχαριστω

Δημοσ.

(650)543-4800

ευχαριστώ.

έλα Δημήτρη, τελικά εκεί είναι τα κεντρικά. Ετοίμασε εσύ τα εκρηκτικά και τα υπόλοιπα άστα σε μένα...

Δημοσ.

ευχαριστώ.

έλα Δημήτρη, τελικά εκεί είναι τα κεντρικά. Ετοίμασε εσύ τα εκρηκτικά και τα υπόλοιπα άστα σε μένα...

Ποιός είναι ο Δημήτρης και γιατί θέλετε να βομβαρδίσετε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ παράδειγμα προς αποφυγή?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...