Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δες

έχω ενθουσιαστεί! έχει σκυλίσιες, γατίσιες, ανθρώπινες, κολλώδεις, μακριές, με μύγες, ίσιες, στριφογυριστές, πατημένες, που μπαίνουν στο καπάκι της λεκάνης, στυλό

Πανέμορφα είναι. Thanks.

Το τέταρτο σαν φρατζόλα μαύρο ψωμί είναι.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κάποιος πριν από εμένα. Ποίο είναι το σωστό: νιώθω ή νοιώθω? Έριξα μια ματιά στο google αλλά δεν έβγαλα άκρη...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχει ρωτήσει κάποιος πριν από εμένα. Ποίο είναι το σωστό: νιώθω ή νοιώθω? Έριξα μια ματιά στο google αλλά δεν έβγαλα άκρη...

Το μεσαιωνικό ρήμα νιώθω προέρχεται από μεταπλασμένο τύπο γνώθω του αρχαίου ρήματος γιγνώσκω (με διάφορες φωνητικές μεταβολές). Η λέξη κανονικά ορθογραφείται με -ι- (νιώθω), η δε γραφή με -οι- δεν έχει ετυμολογική βάση.

Από λεξικό Μπαμπινιώτη.

Δημοσ.

Οχι δεν υπαρχει , αν και πιο παλια ειχα δει προσφορες για φοιτητές σε καποια site...αλλα και αυτες γινονταν απο τις αεροπορικές και οχι λογω του πασο.

Επισης δες μήπως εχεις εκπτωση μεσω της ευρωπαικης καρτας νεας γεννιας, η καπως ετσι, google it....

android.png

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν με το φοιτητικό πάσο υπάρχει έκπτωση σε αεροπορικά εισητήρια;

οχι δεν υπάρχει,εκτος κι αν άλλαξε κατι, τα τελευταία χρόνια,πράγμα απίθανο

Δημοσ.

Θέλω να κάνω εγώ τη στάμπα. Επίσης μην πετάγεσαι, στην ένδοξη πρωτεύουσα την ψάχνω τη δουλειά.

Τσέπη, κουκούλα αδιάφορα. Φερμουάρ μπροστά μην έχουν μόνο γιατί εκεί θέλω τη στάμπα.

Και δες το ΠΜ.

Δημοσ.

1. Μονόχρωμα φούτερ. Που;

2. Μαγαζί για εκτυπώσεις σταμπών σε μονόχρωμα φούτερ. Που;

Mall athens

ισογειο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά, που είναι η επιλογή Απόκρυψη ανενεργών εικονιδίων επιφάνειας εργασίας στα Windows 7?

Επειδή μου χθές αφησα ανοιχτό to PC και μου εξαφανίστικαν τα μισά εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...