giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Υπάρχει κανένα θέμα ώστε να πούμε τη θετική μας γνώμη για το Service κάποιας εταιρίας;
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ισως χαζη ερωτηση: Υπαρχει καποιος τροπος (online ισως) να βρω αν ο Ταδε Ταδοπουλος ειναι στη ζωη? Κατι σαν database δηλωμενων θανατων υποθετω? (κατι μου λεει πως οχι) Σε δευτερη φαση (αν υποθεσουμε πως ζει), μπορω να μαθω αν νοσηλευται σε καποια κλινικη ψυχικων νοσηματων? Υπαρχει καποια λιστα των συγκεκριμενων κλινικων ή google και τηλεφωνο σε καθε αποτελεσμα? Και βασικα, δινουν πληροφοριες για τους ασθενεις (αν νοσηλευονται εκει αυτην τη στιγμη θελω να μαθω) ή υπαρχει ιατρικο απορρητο οποτε να εγκαταλειψω? Combo ερωτηση τελικα. Απλως ελεγα (τιμης ενεκεν) να βρω τα ιχνη καποιου που γνωριζα παλιοτερα και το μονο που ξερω ειναι πως νοσηλευεται (αν ζει).
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δυστυχως δεν... Υπαρχει μια ανιψια μοναχα και κανεις αλλος αλλα δεν ξερω κανενα στοιχειο στοιχειο της (δεν εχει καν το ιδιο επωνυμο) οποτε ακυρο απο αυτην την πλευρα.
athlios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 E καλα και δεν ξερεις που παιζει να νοσηλευονταν ή που εμενε στο περιπου ?
μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αν ξέρεις που έμενε ρώτα την γειτονιά.Κάποιος θα ξέρει.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ξερω πως εμενε στην περιοχη του Παγκρατιου. Η πλακα ειναι πως αν μπορουσα να το συγκεκριμνεοποιησω σε 4 οικοδομικα τετραγωνα λ.χ ισως να εβρισκα παραπανω πραγματα διοτι (εμαθα καποια στιγμη απο καποιον που δεν ξερω καν το ονομα του) πως κυκλοφορουσε σαν αστεγη (Ταδοπουλου ειναι βασικα απλα δεν εκρινα σκοπιμο να το αναφερω στο πρωτο ποστ) και φορουσε κουβερτες κλπ. Αρα cult φιγουρα. Γι'αυτο και η νοσηλεια. Η ουσια ειναι πως με βαση αυτα που εχω στα χερια μου μονο τα παραπανω (που ρωτησα) θα με βοηθουσαν. Τωρα το να παω σε ολους τους φουρνους (ως πιο λογικο σημειο) της γειτονιας και να ρωταω για καποια που ειχε νοσηλευτει (σιγουρο) προ διετιας και σιγουρα δεν εχει βγει, δεν νομιζω πως θα ειναι κερδοφορο. Αν και αν δεν υπαρχουν αυτα που θελω, μπορει και να το κανω.
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Για τι νοσηλεια μιλαμε, και γιατι ενδιαφερεσαι,, αν επιτρεπεται?
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Για τι νοσηλεια μιλαμε, και γιατι ενδιαφερεσαι,, αν επιτρεπεται? Ψυχιατρικης φυσης. Το γιατι ενδιαφερομαι ειναι καπως περιπλοκο (ειδικα με τα δεδομενα του thread, νομιζα πως θα επαιρνα απαντηση λινκ ή απλα αρνητικη απαντηση οταν ποσταρα), αλλα μην βαλεις κανενα τρελο σεναριο στο μυαλο σου. Απλως αν την εντοπισω θα την επισκευθω, ετσι απλα.
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ψυχιατρικης φυσης. Το γιατι ενδιαφερομαι ειναι καπως περιπλοκο (ειδικα με τα δεδομενα του thread, νομιζα πως θα επαιρνα απαντηση λινκ ή απλα αρνητικη απαντηση οταν ποσταρα), αλλα μην βαλεις κανενα τρελο σεναριο στο μυαλο σου. Απλως αν την εντοπισω θα την επισκευθω, ετσι απλα. Καταλαβα. Εγκλεισμος με το ζορι λοιπον. Αν ξερεις την κλινικη που νοσηλευτηκε ισως βγαλεις ακρη.
apd453 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το ποστάρω και εδώ παιδιά γιατί είναι sos. Παλαιότερα είχα ένα πλαστικό και άκρος ρεαλιστικό σκατό. Μου το είχε φέρει ο ξάδερφος μου από Γερμανία. Ένα καφέ και ένα πρασινωπό. Το πρασινωπό δεν ήταν τόσο πετυχημένο και το χάρισα σε ένα φίλο. Μιλάμε τώρα πριν καμιά 15 χρόνια. Το είχα για κάνω πλάκες. Τι σε ασανσέρ το έβαλα. Τι στοιχήματα ότι θα το βάλω στο στόμα μου κέρδισα. Τι σε γραφεία μέσα πήγαινα και το άφηνα κλπ κλπ. Έβαζα και κανένα βρόμικο κομμάτι κωλόχαρτο δίπλα και ήταν άψογο. Δυστυχώς πήγα να το πετάξω σε έναν μια φορά και έπεσε κάτω και μου έσπασε σε 10 κομμάτια. Προσπάθησα να το κολλήσω αλλά χάλασε και η γυαλάδα που είχε και έτσι το πέταξα. Έχει πολύ καιρό που ψάχνω αλλά δε μπορώ να βρω. Καμιά βοήθεια για κανένα μαγαζί Θεσσαλονίκη που μπορεί να έχει? Θα ήθελα να το δω από κοντά για δω το πόσο ρεαλιστικό είναι.
freedubus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δες έχω ενθουσιαστεί! έχει σκυλίσιες, γατίσιες, ανθρώπινες, κολλώδεις, μακριές, με μύγες, ίσιες, στριφογυριστές, πατημένες, που μπαίνουν στο καπάκι της λεκάνης, στυλό
JohnXarxas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Είμαι ανώμαλος που ενώ τρώω μπροστά απο τον υπολογιστή, καθόμουν και χάζευα την λίστα?
eu@ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Είμαι ανώμαλος που ενώ τρώω μπροστά απο τον υπολογιστή, καθόμουν και χάζευα την λίστα? λογικό αφου τρως,δε μπορεις να κανεις και κλικ με το ποντίκι συγχρονως
Προτεινόμενες αναρτήσεις