Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν είναι σίγουρο αυτό, δεν έχει βγει ανακοίνωση ακόμα. Πέρυσι είχε επανέλθει 6 του μήνα, δεν είναι δεδομένο ότι ξεκινάει 1/9. Μακαρι ...Ευχαριστω.
viper2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 12-22 σεπτεμβριου αιτησεις για ΚΠΓ [πτυχιο γλωσσομαθειας] σε περιπτωση που ενδιαφεροταν κανεις
mary Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Απο που ειναι καλυτερα να παραγγειλω ενα ποντικι.Απο Vision studio ή multirama;;;;(για παραλαβη απο καταστημα) Και τα δυο εχουν μετριες κριτικες στο σκρουτζ...
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μαγαζι με ποικιλια σε οριβατικο-πεζοπορικα προιοντα στην Αθηνα; Κεντρο-Περιστερι. Anyoneq
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μαγαζι με ποικιλια σε οριβατικο-πεζοπορικα προιοντα στην Αθηνα; Κεντρο-Περιστερι. Anyoneq Τσέκαρε σε μαγαζιά με είδη κάμπινγκ. Έχει ένα στην Καβάλας ή στην Ιερά οδό, δε θυμάμαι, λίγο μετά την Θηβών σε ύψος, πηγαίνοντας προς Κόρινθο. Αν δε βαριέσαι να κατέβεις Πατησίων, παίζει αυτό, (κατάλογος).
-nick- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Επισης κ μοναστηρακι εχει , πολυ κοντα στο μετρο πανω στην Αθηνας.
kuzko21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τσέκαρε σε μαγαζιά με είδη κάμπινγκ. Έχει ένα στην Καβάλας ή στην Ιερά οδό, δε θυμάμαι, λίγο μετά την Θηβών σε ύψος, πηγαίνοντας προς Κόρινθο. Αν δε βαριέσαι να κατέβεις Πατησσίων, παίζει αυτό, (κατάλογος). ευχαριστω. το εχω δει αυτο στην πατησιων , μιας και ειναι κοντα στη σχολη.Εχει και αλλο ενα εκει. ψαχνω ενα συγκεκριμενο καπελο North face, ελπιζω να το βρω εκει...
devil-ji Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Το μαθηματικο στο καποδιστριακο εχει υποχρεωτικα μαθηματα?? Εννοω υποχρεωτικα να παρακολουθεις, με απουσιες.
FilipposMD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 μαγαζι με ποικιλια σε οριβατικο-πεζοπορικα προιοντα στην Αθηνα; Κεντρο-Περιστερι. Anyoneq Επίσης το Alpamayo, στη Χαριλάου Τρικούπη.
barca10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Που είναι το .tcshrc se ubuntu; ίσως στο /usr/local/tcs
insomniaK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Βασικά υπάρχει το csh.cshrc στο /etc, το πρόβλημα μου είναι πως δεν καταλαβαίνω το περιεχόμενο του, το οποίο δεν έχει και καμία σχέση με το .bashrc ενώ θα έπρεπε να ναι κάτι παρόμοιο. Υποπτευομαι ότι η μαλακία έχει παίξει κάπου, όταν απλά άλλαξα με ποιο shell θέλω να δουλεύω και τώρα δεν μπορω να βρω ποιο όντως είναι το .*****rc αρχείο μου. Χχ Καμιά ιδέα;
kuzko21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Το μαθηματικο στο καποδιστριακο εχει υποχρεωτικα μαθηματα?? Εννοω υποχρεωτικα να παρακολουθεις, με απουσιες. δε σπουδαζω εκει, αλλα απο φιλη που ειναι στο μαθηματικο στην Αθηνα ξερω οτι υπαρχουν εργαστηρια που ειναι υποχρεωτικης παρακολουθησης.
akpe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Πέρα από το υποκατάστημα Π. Φαλήρου, γνωρίζει κανείς άλλο κατάστημα Άλφαμπανκ προς τα νότια που να έχει ΑΤΜ που να παίρνει τα χαρτονομίσματα χωρίς φάκκελο (με άμεση εισαγωγή στον λογαριασμό);
FilipposMD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στο Word 2007, πώς θα βάλω μια σελίδα με οριζόντιο προσανατολισμό μέσα σε ένα αρχείο με κατακόρυφο προσανατολισμό; Όταν πάω να αλλάξω τη διάταξη, μου την αλλάζει σε όλες τις σελίδες, ενώ εγώ θέλω μόνο μια συγκεκριμένη να είναι οριζόντια. Τι σκατά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις