Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12-22 σεπτεμβριου αιτησεις για ΚΠΓ [πτυχιο γλωσσομαθειας]

σε περιπτωση που ενδιαφεροταν κανεις :unsure:

Δημοσ.

Απο που ειναι καλυτερα να παραγγειλω ενα ποντικι.Απο Vision studio ή multirama;;;;(για παραλαβη απο καταστημα)

Και τα δυο εχουν μετριες κριτικες στο σκρουτζ...

Δημοσ.

μαγαζι με ποικιλια σε οριβατικο-πεζοπορικα προιοντα στην Αθηνα; Κεντρο-Περιστερι. Anyoneq

Τσέκαρε σε μαγαζιά με είδη κάμπινγκ. Έχει ένα στην Καβάλας ή στην Ιερά οδό, δε θυμάμαι, λίγο μετά την Θηβών σε ύψος, πηγαίνοντας προς Κόρινθο.

Αν δε βαριέσαι να κατέβεις Πατησίων, παίζει αυτό, (κατάλογος).

Δημοσ.

Τσέκαρε σε μαγαζιά με είδη κάμπινγκ. Έχει ένα στην Καβάλας ή στην Ιερά οδό, δε θυμάμαι, λίγο μετά την Θηβών σε ύψος, πηγαίνοντας προς Κόρινθο.

Αν δε βαριέσαι να κατέβεις Πατησσίων, παίζει αυτό, (κατάλογος).

ευχαριστω.

το εχω δει αυτο στην πατησιων , μιας και ειναι κοντα στη σχολη.Εχει και αλλο ενα εκει.

ψαχνω ενα συγκεκριμενο καπελο North face, ελπιζω να το βρω εκει...

Δημοσ.

Το μαθηματικο στο καποδιστριακο εχει υποχρεωτικα μαθηματα??

Εννοω υποχρεωτικα να παρακολουθεις, με απουσιες.

Δημοσ.

Βασικά υπάρχει το csh.cshrc στο /etc, το πρόβλημα μου είναι πως δεν καταλαβαίνω το περιεχόμενο του, το οποίο δεν έχει και καμία σχέση με το .bashrc ενώ θα έπρεπε να ναι κάτι παρόμοιο. Υποπτευομαι ότι η μαλακία έχει παίξει κάπου, όταν απλά άλλαξα με ποιο shell θέλω να δουλεύω και τώρα δεν μπορω να βρω ποιο όντως είναι το .*****rc αρχείο μου. Χχ

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Το μαθηματικο στο καποδιστριακο εχει υποχρεωτικα μαθηματα??

Εννοω υποχρεωτικα να παρακολουθεις, με απουσιες.

δε σπουδαζω εκει, αλλα απο φιλη που ειναι στο μαθηματικο στην Αθηνα ξερω οτι υπαρχουν εργαστηρια που ειναι υποχρεωτικης παρακολουθησης.

Δημοσ.

Πέρα από το υποκατάστημα Π. Φαλήρου, γνωρίζει κανείς άλλο κατάστημα Άλφαμπανκ προς τα νότια που να έχει ΑΤΜ που να παίρνει τα χαρτονομίσματα χωρίς φάκκελο (με άμεση εισαγωγή στον λογαριασμό);

Δημοσ.

Στο Word 2007, πώς θα βάλω μια σελίδα με οριζόντιο προσανατολισμό μέσα σε ένα αρχείο με κατακόρυφο προσανατολισμό; Όταν πάω να αλλάξω τη διάταξη, μου την αλλάζει σε όλες τις σελίδες, ενώ εγώ θέλω μόνο μια συγκεκριμένη να είναι οριζόντια. Τι σκατά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...