Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η εξης ερώτηση.

Εαν καταφέρω να το κατεβασω ολο μεχρι κατω, θα ξαναμαζευτεί σωστά μετα?

^αγαπημένε με καμια σπάτουλα δεν?

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χάλασε το ρολό-πατζούρι. Δηλαδή εγώ το χάλασα μάλλον.

Φαίνεται σαν να ξετυλίχτηκε απο τον σιδερενιο κυλινδρο που το κραταει.

Κατεβηκε τωρα μεχρι την μεση ψιλοστραβα, και ως εκει παει.

Ανοιξα το κουτι επανω, το ρολό ειναι πολυ χαλαρα τυλιγμενο γυρω απο το σιδερο, και τραβωντας τον ιμαντα πανω κατω δεν κουναει.

Κανεις που να ξέρει να δωσει τπτ οδηγίες?

Φόρα κάτι διακριτικό και χτύπα την πόρτα οποιουδήποτε γείτονα. Στη συνέχεια περιγράφεις το πρόβλημα με υγρό και συνάμα ζεστό/αθώο τόνο. Win.

Δημοσ.

Και η εξης ερώτηση.

Εαν καταφέρω να το κατεβασω ολο μεχρι κατω, θα ξαναμαζευτεί σωστά μετα?

Το έχω πάθει κι εγώ.Είχε κοπεί ο ιμάντας στο σημείο που είναι ενωμένος με τον άξονα που κρατά το ρολό.Πρόσεχε μην πέσει απότομα το ρολό στα πόδια σου.Πιθανόν είναι στερεωμένος ο ιμάντας με βίδες.

Δημοσ.
^αγαπημένε με καμια σπάτουλα δεν?

Εννοώ το λιπαντικό σπρέι σιλικόνης που βάζουμε κάτω από τον ιμάντα. Όχι σιλικόνη στεγανοποίησης.

Δημοσ.

Το έχω πάθει κι εγώ.Είχε κοπεί ο ιμάντας στο σημείο που είναι ενωμένος με τον άξονα που κρατά το ρολό.Πρόσεχε μην πέσει απότομα το ρολό στα πόδια σου.Πιθανόν είναι στερεωμένος ο ιμάντας με βίδες.

Το χω παθει και αυτο, αλλα οχι τωρα, ο ιμαντας καλα κρατει. απλα ξεχαρβαλωσε λιγο το τυλιγμα.

πρεπει να ναι minor η ζημια δλδ, μονο φοβαμαι μην την κανω χειροτερη ;ρ

το εφτιαξες εσυ ή εφερες μάστορα?

(εαν μαστορα, ποσα σου πηρε?)

Δημοσ.

Προσβαση στο νοσοκομειο Ευαγγελισμος χωρις δακτυλιο

Γινεται απο βορεια προαστεια (Λυκοβρυση) να παω Ευαγγελισμο χωρις να μπω δακτυλιο ??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Προσβαση στο νοσοκομειο Ευαγγελισμος χωρις δακτυλιο

Γινεται απο βορεια προαστεια (Λυκοβρυση) να παω Ευαγγελισμο χωρις να μπω δακτυλιο ??

Ευχαριστω.

Όχι. Ο Ευαγγελισμός είναι μέσα στον δακτύλιο. Αν θυμάμαι καλά πάντως το μέτρο του δακτυλίου δεν ισχύει αυτή την εποχή. ;)

--- EDIT ---

Καλά θυμόμουν, δεν ισχύει ο δακτύλιος. Δες εδώ.

Δημοσ.

Όχι. Ο Ευαγγελισμός είναι μέσα στον δακτύλιο. Αν θυμάμαι καλά πάντως το μέτρο του δακτυλίου δεν ισχύει αυτή την εποχή. ;)

Ευχαριστω αλλα εχω ενα ραντεβου 1/9 που νομιζω επανερχεται....

Δημοσ.

Ευχαριστω αλλα εχω ενα ραντεβου 1/9 που νομιζω επανερχεται....

Δεν είναι σίγουρο αυτό, δεν έχει βγει ανακοίνωση ακόμα. Πέρυσι είχε επανέλθει 6 του μήνα, δεν είναι δεδομένο ότι ξεκινάει 1/9.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...