alekosaekara21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Στο προπο βάζω μουτζούρα ή σταυρό ????
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Νομιζω βαζεις χ (χι) (εξ) αλλιώς διώκεσαι ποινικά.
thes1os Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ό,τι θες βάζεις. Μουτζούρα, χ, κουκίδα... Αρκεί να δει η μηχανή που μάρκαρες. Το δελτιάκι που συμπληρώνεις άλλωστε πάει για πέταμα. Το απόκομα της μηχανής είναι που ισχύει.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σκέφτομαι για Αγγλική φιλολογία (στην Αγγλία), έκτος από τις εξετάσεις που θα πρέπει να κάνω για την γλώσσα χρειάζεται και κάποιος βαθμός απολυτηρίου ή κάτι άλλο; Βαθμος απολυτηριου.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τι ειναι καλύτερο 720p native ή 1080p downscaled? (αναλυση οθονης 1280χ1024 19" )
Spyrot Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ξερετε μηπως κανα καλο video club,στη Θεσσαλονικη κεντρο απο εγνατια μεχρι μητροπολεως?
Sellers Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πως μπορώ να στείλω λινκ απο youtube σε κάποιον και να ξεκινάει απο συγκεκριμένο λεπτό που θέλω εγώ και όχι απο την αρχή?
dermitzos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πως μπορώ να στείλω λινκ απο youtube σε κάποιον και να ξεκινάει απο συγκεκριμένο λεπτό που θέλω εγώ και όχι απο την αρχή? http://www.youtubetime.com/
jakegate7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 πωπω τι σπαστικό είναι όταν δε σου εμφανίζει το αποτέλεσμα που θες το google. σε ένα φάκελο,που γράφουμε τον αποστολέα και που τον παραλήπτη? έχει σημασία πως θα γράψω την διεύθυνση? δηλαδή τα γράφω έτσι Όνομα Οδός-Αριθμός Πόλη-ΤΚ
leftermann Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πάνω αριστερά ο αποστολέας. Κάτω δεξιά ο παραλήπτης. Την διαύθυνση όπως θες, αρκει να είναι πλήρης.
jakegate7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πάνω αριστερά ο αποστολέας. Κάτω δεξιά ο παραλήπτης. Την διαύθυνση όπως θες, αρκει να είναι πλήρης. ωραίος θενκς!
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Απο κινητο με android προσπαθω να κανω log-in στον premium λογαριασμο του rapidshare αλλα αρνειται πεισματικα. Κανω κατι λαθος ή απλα εχει φαει κολλημα? Επισης ειναι η μονη σελιδα που δεν μου την φορτωνει ολοκληρη. Λειπει ενα 20% απο την δεξια μερια. Επειδη ειμαι ασχετος σε ο,τι αφορα στο android, παλευω αδικα?
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Απο κινητο με android προσπαθω να κανω log-in στον premium λογαριασμο του rapidshare αλλα αρνειται πεισματικα. Κανω κατι λαθος ή απλα εχει φαει κολλημα?Επισης ειναι η μονη σελιδα που δεν μου την φορτωνει ολοκληρη. Λειπει ενα 20% απο την δεξια μερια. Επειδη ειμαι ασχετος σε ο,τι αφορα στο android, παλευω αδικα? Ποια συσκευη εχεις και με ποιον browser το προσπαθεις? Εμενα με default του galaxy δεν εχει προβλημα το rapidshare (οχι premium), αλλα με opera mini μπλοκαρει. Κατεβασε τον dolphin και δοκιμασε με αυτον.
patrickdrd Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 athens voice μπορω να βρω στα carrefour; αν οχι, που αλλου (συγκοινωνιες δεν χρησιμοποιω, αλλα την πετυχα σε μια γνωστη πιτσαρια την παρασκευη κ θα μ'αρεσε να την διαβαζω καλο, νεανικο φυλλαδιακι);
Προτεινόμενες αναρτήσεις