Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκρουτζ.γρ

Ολα καρτελ ειναι στις τιμες παρε καλυτερα μεμονομένα και όχι ολα μαζι απο καπου εκτος αν σου κανουν εκπτωση.

Όχι ονλαιν κατάστημα βρε, θέλω να τα αγοράσω από φυσικό κατάστημα, οπότε δεν με ενδιαφέρουν οι προσφορές που βγάζουν τα μεγάλα καταστήματα στο νετ

Αυτό για τα στοκ θα το κοιτάξω, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου :huh:

Θενκς :)

Δημοσ.

Μην τα σνομπάρεις, τα Online. Απλά αυτά έχουν αποθήκες και όχι βιτρίνες. Πας βλέπεις αλλού τι σου αρέσει και το παραγγέλνεις από online. Γνωστός μου πρόσφατα είχε πάρει από τον tsampa.gr νομιζω έτσι λέγετε το site και όλα κομπλέ...

Δημοσ.

Δεν σνομπάρω τα ονλαιν καταστήματα έχω αγοράσει πράγματα μέσω ίντερνετ, απλά όταν το κάνω παίρνω μόνο από μαγαζιά που ξέρω, ειδικά στο θέμα ηλεκτρικές συσκευές θέλω να είμαι σίγουρη ότι αν παρουσιάσει βλάβη θα είμαι καλυμμένη. Με ένα ότιναναι ηλεκτρονικό κατάστημα άντε να βρεις το δίκιο σου, δεν αγοράζω βιβλίο, συσκευή αγοράζω ^_^

Δημοσ.

Oχι απλα να μην σνομπαρει τα Online αλλα Online εχεις τις καλυτερες τιμες γιατι τους συμφαιρει τους γαμαζατορες να δουλευουν μεσω online(δεν πληρωνουν τοσους υπαλληλους, ενοικια, εξοδα για το μαγαζι κτλ) οποτε προμοταρουν το online

Δημοσ.

Επειδη προσφατα πηρα ψυγειο το βρηκα μεσω του σκρουτζ απο ονλινε καταστημα...αν πηγαινα κωτσοβολο το ειχε 50 ευρω ακριβοτερο.Γιατι λοιπον για το ιδιο ψυγειο να τους πληρωνα τη βιτρινα...?και με εγγυηση και με τα ολα του!

Δημοσ.

Oχι απλα να μην σνομπαρει τα Online αλλα Online εχεις τις καλυτερες τιμες γιατι τους συμφαιρει τους γαμαζατορες να δουλευουν μεσω online(δεν πληρωνουν τοσους υπαλληλους, ενοικια, εξοδα για το μαγαζι κτλ) οποτε προμοταρουν το online

:( Το ξέρω...τι να πω μάλλον θα πάω τελικά σε φυσικό κατάστημα να δω ποιο μου κάνει καλύτερα και θα το παραγγείλω από νετ, αν και πραγματικά προτιμώ τα φυσικά καταστήματα για πολλούς λόγους αλλά τι να κάνουμε :unsure:

Δημοσ.

Αυτό που λέει η χρι_νι. Έχουν τις εγγυήσεις τους, τις έδρες τους, κανονικά μαγαζιά-εταιρίες είναι απλά γλιτώνουν τα κόστη από την φυσική βιτρίνα.

Δημοσ.

:( Το ξέρω...τι να πω μάλλον θα πάω τελικά σε φυσικό κατάστημα να δω ποιο μου κάνει καλύτερα και θα το παραγγείλω από νετ, αν και πραγματικά προτιμώ τα φυσικά καταστήματα για πολλούς λόγους αλλά τι να κάνουμε :unsure:

Δες ποιο ειναι το φθηνοτερο, επελεξε 1-2 και μετα πηγαινε μια βολτα απο εκει και αγορασε το. Το ιδιο σερβις θα εχεις και σε κοτσοβολο - εξπερτ το ιδιο και σε οποιοδηποτε αλλο μαγαζι.

Δημοσ.

χαλάει το απορυπαντικό χεριού? ΟΜΟ και τετοια.

αμα εχει μεινει καμια δεκαετία ας πούμε?

Δημοσ.

χαλάει το απορυπαντικό χεριού? ΟΜΟ και τετοια.

αμα εχει μεινει καμια δεκαετία ας πούμε?

Δε νομιζω να χαλαει..βαλτο με νερο να δεις αν κανει ακομη σαπουναδα!Αν και σαμπουαν, αφρολουτρα και τετοια νομιζω εχουν καποια ημερομηνια ληξης απο τη στιγμη που θα τα ανοιξεις, 12 μηνες λενε συνηθως!Αλλα πιστευω αυτο ειναι πιο πολυ για να το καταναλωσεις γρηγορα.... ^_^

Δημοσ.

Πολυ εξειδικευμενη ερωτηση: ξερει κανεις που πουλανε paysafe στην περιοχη του Διακοφτου(δεν θελω να τραβιεμαι Αιγιο). Στο σαιτ βρηκα 2 σημεια αλλα δεν φαινονται καλα απο το blackberry και δεν εβγαλα ακρη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...