Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ΤΟΥΦΑ έχει τυρί Φιλαδέλφεια μέσα το cheesecake? Θα με τρελάνουν εδώ, μου λένε ότι δεν έχει. Εχει τυρι κρεμα. Το philadelphia ειναι το πιο γνωστο αρα ναι εχει, ή μπαινει τυρι mascarpone αλλα πιο συχνα στα ψητα cheesecake γιατι ειναι πιο υγρο τυρι.
RedPanda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 δεν με καλύπτει, είναι ανάλογο με το γραφτεί ο παρακάτω ιοντισμός με δύο τρόπους ? ? ? HCl -> H+ + Cl- HCl + H2O -> H3O+ + Cl- κάποιο είναι ποιο σωστό από το άλλο
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και τι να σου κάνω εγώ δεν με καλύπτει, είναι ανάλογο με το γραφτεί ο παρακάτω ιοντισμός με δύο τρόπους ? ? ? HCl -> H+ + Cl- <--Αυτό μην το πολυχρησιμοποιείς HCl + H2O -> H3O+ + Cl- <--Αυτό είναι και το πιο σωστό κάποιο είναι ποιο σωστό από το άλλο
vasioula1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Δύο ερωτήσεις: α) ξέρει κανείς ποια είναι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται εδώ; (αν δεν κάνω λάθος αυτήν χρησιμοποιούν στα περισσότερα κόμιξ) β) υπάρχει κάποια αντίστοιχη ελληνική; ευχαριστώ
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδες,ποσο κοστιζει να μου τοποθετησει ενας ηλεκτρολογος στον τοιχο μια νεα πριζα?
apd453 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παιδες,ποσο κοστιζει να μου τοποθετησει ενας ηλεκτρολογος στον τοιχο μια νεα πριζα? νέα ή να αντικαταστήσει την παλιά? >40-45 άνευ
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 νέα ή να αντικαταστήσει την παλιά? >40-45 άνευ Ευχαριστω πολυ.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τελικά υπάρχει ήδη πρίζα και θέλεις άλλη ή όχι; Γιατί για αντικατάσταση το κάνεις και μόνος σου
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τελικά υπάρχει ήδη πρίζα και θέλεις άλλη ή όχι; Γιατί για αντικατάσταση το κάνεις και μόνος σου Δεν υπαρχει πριζα,θελω να φτιαξει μια.
-nick- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το καραβι Ριο Αντιριο για να περασεις απεναντι, ειναι δωρεαν αν δεν εχεις αμαξι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις