eu@ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, από σημερινή είδηση στο in.gr: Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών του mChip που έγιναν στην Ρουάντα για εντοπισμό ασθενειών όπως το ΑIDS και η σύφιλη παρουσίασαν ακρίβεια σε ποσοστό που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζε το 100%! Βοηθήστε με να καταλάβω πως συνάδουν τα "ορισμένες περιπτώσεις" και "100%". ορισμενες περιπτωσεις εγω το καταλαβαινω ως συγκεκριμενη ομάδα ατόμων που υποβλήθηκε σε δοκιμή
DKNI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, από σημερινή είδηση στο in.gr: Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών του mChip που έγιναν στην Ρουάντα για εντοπισμό ασθενειών όπως το ΑIDS και η σύφιλη παρουσίασαν ακρίβεια σε ποσοστό που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζε το 100%! Βοηθήστε με να καταλάβω πως συνάδουν τα "ορισμένες περιπτώσεις" και "100%". Για τον εντοπισμο, ασθενειων οπως το AIDS και η συφιλη και αλλες που δεν αναφερονται, παρουσιασες ακριβεια 100% σε ορισμενες ασθενειες Πχ εντοπισαν 100% φορεις για συφιλη αλλα μονο 80% για AIDS Για τον φιλο που ρωτησε, οι καρτες paysafe ειναι απλα προπληρωμενοι 16ψηφιοι αριθμοι. Δεν θες πχ να δωσεις online κανενος ειδους καρτας, θες μονο ρευστο, ετσι? Πας στο ψιλικατζιδικο και με ρευστο "αγοραζεις" paysafe, μια αποδειξη με ενα 16ψηφιο αριθμο που τον βαζεις στο σαιτ που θες να κανεις αγορα και τελος, σου πιστωθηκε το ποσο αυτο στο λογαριασμο σου πχ στοιχηματικες στο ιντερνετ. Στην ουσια πληρωνεις χρηματα στον ψιλικατζη που αυτος θα τα δωσει στην εταιρεια paysafe (η αποδειξη βγαινει απο ενα μηχανημα με καρτες που εχει στο ψιλικατζιδικο) και η paysafe θα τα δωσει στην εταιρεια, στο σαιτ της οποιας θα χρησιμοποιηθει ο 16ψηφιος
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σωστός. Και να πως ξαφνικά φαίνεται λιγότερο εντυπωσιακό =ρ
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μου χτύπησαν μεγαλύτερη απόδειξη σε ένα μίνι μάρκετ και πλήρωσα με αυτές τις τιμές. Παίζει κάτι;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μου χτύπησαν μεγαλύτερη απόδειξη σε ένα μίνι μάρκετ και πλήρωσα με αυτές τις τιμές. Παίζει κάτι; Απατη?
JohnXarxas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 εννοείς ότι οι αναγραφόμενες τιμές ήταν μεγαλύτερες απο αυτές που είχε η απόδειξη?
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εννοώ ότι κάτι που κάνει 1 ευρώ στο ράφι πχ, το χτύπησαν 2 ευρώ και πλήρωσα 2. Μήπως είναι λάθος; Άλλαξε η τιμή; Μήπως είμαι εγώ ο μαλάκας φάση;
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εννοώ ότι κάτι που κάνει 1 ευρώ στο ράφι πχ, το χτύπησαν 2 ευρώ και πλήρωσα 2. Μήπως είναι λάθος; Άλλαξε η τιμή; Μήπως είμαι εγώ ο μαλάκας φάση; Εμμενω στο προηγουμενο. Απατη. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να πας πισω με την αποδειξη και να τους ρωτησεις για ποιον λογο ακριβως πληρωσες τα (εστω) Ruffles 2 ευρω ενω στο ράφι γραφει πως κοστιζουν 1. Για οποιαδηποτε απαντηση εκτος απο "Ooops λαθος, οριστε τα χρηματα που πληρωσατε παραπανω" θα προσπαθουσα να επιστρεψω τα προϊοντα.
DKNI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μου χτύπησαν μεγαλύτερη απόδειξη σε ένα μίνι μάρκετ και πλήρωσα με αυτές τις τιμές. Παίζει κάτι; Σε πανω απο ενα προιοντα?
Holyday Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εννοώ ότι κάτι που κάνει 1 ευρώ στο ράφι πχ, το χτύπησαν 2 ευρώ και πλήρωσα 2. Μήπως είναι λάθος; Άλλαξε η τιμή; Μήπως είμαι εγώ ο μαλάκας φάση; Μήπως δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν τις τιμές ; Όχι ε ;
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και κλασσικη περιπτωση μικρομυαλου ελληνα καταστηματαρχη. Μήπως δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν τις τιμές ; Όχι ε ; Στην ταμειακη ομως προλαβαν ε?
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μήπως δεν είχαν προλάβει να αλλάξουν τις τιμές ; Όχι ε ; Δε ξέρω, γι' αυτό ρωτάω τι παίζει. Μια άλλη φορά, στο ίδιο κατάστημα, αγοράζω 2 τετράδες μπύρες. Την μία τετράδα την χτύπησαν 3,30 και την άλλη 4,60. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το barcode? Π.χ. η μία τετράδα να είχε μια προσφορά ας πούμε;
karmen1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δε ξέρω, γι' αυτό ρωτάω τι παίζει. Μια άλλη φορά, στο ίδιο κατάστημα, αγοράζω 2 τετράδες μπύρες. Την μία τετράδα την χτύπησαν 3,30 και την άλλη 4,60. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με το barcode? Π.χ. η μία τετράδα να είχε μια προσφορά ας πούμε; Slygeo πας πίσω για το γαμώτο με την απόδειξη στο χέρι. Αν σου πουν μα και μου κατηγόρησέ τους για παραπλάνηση... Πίστεψέ με δε θα το παίξουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις