Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Είναι εντελώς ηλίθια απορία, αλλά νομίζω έχει μια λογική βάση. Μου ήρθε χθες λίγο πριν με πάρει ο ύπνος. Αν μια εργαζόμενη νομίμως ως ιερόδουλη, αγοράσει 2-3 πράγματα από ένα σεξ σοπ, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τιμολόγιο; Αν ειναι απο τις δηλωμενες λογικα θα κοβει αποδειξεις αρα γιατι να μην μπορει ??? Τωρα το ΦΠΑ βαζε στις αποδειξεις για το στοματικο δεν ξερω αν θεωρεται ποτο ή φαγητο.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Είναι εντελώς ηλίθια απορία, αλλά νομίζω έχει μια λογική βάση. Μου ήρθε χθες λίγο πριν με πάρει ο ύπνος. Αν μια εργαζόμενη νομίμως ως ιερόδουλη, αγοράσει 2-3 πράγματα από ένα σεξ σοπ, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τιμολόγιο; Seriously? Λογικα ναι, ασε που γενικα σε οποιοδηποτε καταστημα μπορεις να ζητησεις τιμολογιο αν εισαι ιεροδουλη. Και αν δεν εισαι δηλαδη.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Άψογα. Νοιώθω ότι ζω σε έναν πιο πολιτισμένο κόσμο τώρα!!
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Είναι εντελώς ηλίθια απορία, αλλά νομίζω έχει μια λογική βάση. Μου ήρθε χθες λίγο πριν με πάρει ο ύπνος. Αν μια εργαζόμενη νομίμως ως ιερόδουλη, αγοράσει 2-3 πράγματα από ένα σεξ σοπ, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τιμολόγιο; Ασφαλώς. Από κει και πέρα αν αγοράσει προφυλακτικά θα είναι αναλώσιμα. Αν αγοράσει μαστίγιο είναι πάγιο περιουσιακό στοιχείο
salliara Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το κτελ Θεσσνίκης-Αθήνας κάνει στάση λεει Πεδίο Aρεως. Δηλαδη που? επί της Αλεξάνδρας? Εχει σταθμο εκεί ή χύμα?
Lucifer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Έχει ένα σταθμό. Είναι σχεδόν πάνω στην Αλεξάνδρας, κάνει ένα πλάτωμα εκεί. Απ' τη μία παρκάρουν τα ΚΤΕΛ, απ' την άλλη είναι ο σταθμός.
yiannis72 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μου έχει χαλάσει ο θερμοσίφωνας. Δεν ζεσταίνει το νερό. Τι παίζει τώρα; Ηλεκτρολόγος; Πόσο κοστολογείτε την ζημιά; Θα βάλω καινούργιο ή μπορεί να έχει χαλάσει κανά "κερατάκι" και να μου έρθει φθηνά; Αν ανάβει η ενδεικτική λυχνία του θερμοσίφωνα,τότε έχει καεί η αντίσταση.Αν δεν ανάβει,έχει καεί ο θερμοστάτης. Για αντίσταση υπολόγιζε 10-15€,για θερμοστάτη 7-9€.Ο τεχνικός δεν ξέρω πόσα θα σου ζητήσει αλλά δε νομίζω ότι θα 'ναι και κάτι δύσκολο για να το κάνεις μόνος σου.
antonl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν ανάβει η ενδεικτική λυχνία του θερμοσίφωνα,τότε έχει καεί η αντίσταση.Αν δεν ανάβει,έχει καεί ο θερμοστάτης. Για αντίσταση υπολόγιζε 10-15€,για θερμοστάτη 7-9€.Ο τεχνικός δεν ξέρω πόσα θα σου ζητήσει αλλά δε νομίζω ότι θα 'ναι και κάτι δύσκολο για να το κάνεις μόνος σου. Κι αν είναι καμμένη η ενδεικτική λυχνία;
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κι αν είναι καμμένη η ενδεικτική λυχνία; Ε, υπολόγισε άλλα 2-3 ευρώ ξέρωγω να την αλλάξεις.
subdee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να προμηθευτώ βούρτσες και εργαλεία καθαρισμού καμινάδας τζακιού στην Αθήνα; Δεν μπορώ να βρώ τίποτα εκτός απο συνεργεία στο internet.
DKNI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Υπαρχουν τα μαγαζια που πουλανε ειδη κιγκαλεριες (σιδερα, ατσαλια, καγκελα κτλ) Απο αυτα τα μαγαζια ειναι που παιρνουμε τις ταναλιες, τις μασιες, τα φτυαριακια και τα υπολοιπα τσουμπλεκια που εχουμε διπλα στο τζακι. Λογικα, αυτοι θα εχουν αυτο που ζητας (και αν οχι, θα ξερουν που θα το βρεις)
thanos2718 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 To ηλεκτρονικο πορτοφολι ειναι οι καρτες paysafe?
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν ανάβει η ενδεικτική λυχνία του θερμοσίφωνα,τότε έχει καεί η αντίσταση.Αν δεν ανάβει,έχει καεί ο θερμοστάτης. Για αντίσταση υπολόγιζε 10-15€,για θερμοστάτη 7-9€.Ο τεχνικός δεν ξέρω πόσα θα σου ζητήσει αλλά δε νομίζω ότι θα 'ναι και κάτι δύσκολο για να το κάνεις μόνος σου. Ok, από τις πληροφορίες που μου δίνεις, έχει χαλάσει η αντίσταση. Ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, από σημερινή είδηση στο in.gr: Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών του mChip που έγιναν στην Ρουάντα για εντοπισμό ασθενειών όπως το ΑIDS και η σύφιλη παρουσίασαν ακρίβεια σε ποσοστό που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζε το 100%! Βοηθήστε με να καταλάβω πως συνάδουν τα "ορισμένες περιπτώσεις" και "100%".
gang Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μπουρδέλο μετάφραση. Η φράση does not compute...
Προτεινόμενες αναρτήσεις