ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 έτσι το θυμόμουν κι εγώ, ευχαριστώ πολύ!
Str Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 αύριο ο προαστιακός Αθήνα Χαλκίδα λειτουργεί? κάτι ακουγόταν για απεργίες
antonl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 αύριο ο προαστιακός Αθήνα Χαλκίδα λειτουργεί? κάτι ακουγόταν για απεργίες Ο προαστιακός εξακολουθεί ν απεργεί. Ανακοινώνεται ότι, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή (25, 26, 27, και 29 Οκτωβρίου) Ο Προαστιακός σιδηρόδρομος δεν θα εκτελεί δρομολόγια λόγω της συμμετοχής του στις 24ωρες απεργίες της Π.Ο.Σ. Επίσης θα υπάρχουν καταργήσεις δρομολογίων το βράδυ της Κυριακής και το βράδυ της Πέμπτης (24, 28 Οκτωβρίου). http://www.oasa.gr/
jason_rethymno Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν φοιτητικά γυμναστήρια στην Αττική? Και αν είναι δωρεάν? κι αν μπορώ εγώ που δεν είμαι φοιτητης να πάω?
freedubus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν φοιτητικά γυμναστήρια στην Αττική? Και αν είναι δωρεάν? κι αν μπορώ εγώ που δεν είμαι φοιτητης να πάω? Υπάρχουν, είναι δωρεάν αλλά εσύ που δεν είσαι φοιτητής ΔΕΝ μπορείς να πάς, γιατί βγάζεις μια κάρτα για την οποία πρέπει να έχεις φοιτητική ταυτότητα. Θές να καταχραστείς τα λεφτά του δημοσίου και να φας τις θέσεις των πτωχών φοιτητών, ε ΑΛΗΤΗ φραγκάτε του ΙΕΚ; ;ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις ομως υπάρχουν γυμναστήρια του δήμου. Που αν δεν ειναι δωρεάν, πρέπει να ειναι αρκετα φτηνά. (δεν ξερω που - πως κλπ)
antonl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Πάντως, στο άλσος Γαλατσίου υπάρχει και υπαίθριο (δωρεάν) γυμναστήριο αν ψήνεσαι
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν θέλεις ομως υπάρχουν γυμναστήρια του δήμου.Που αν δεν ειναι δωρεάν, πρέπει να ειναι αρκετα φτηνά. (δεν ξερω που - πως κλπ) Στο δημοτικό γυμναστήριο Ηρακλείου θέλουν εξετάσεις, δεν ξέρω για εκεί, υπόψιν δηλαδή Γιάσονα.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα. Τι γινεται σε περιπτωση που χαθει το καρτελακι με το ΑΜΚΑ? Βγαινει νεο, ή δεν χρειαζεται?
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα.Τι γινεται σε περιπτωση που χαθει το καρτελακι με το ΑΜΚΑ? Βγαινει νεο, ή δεν χρειαζεται? Αν το έχεις σημειώσει αλλού το νούμερο δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν το έχεις σημειώσει αλλού το νούμερο δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο. Παλι καλα. Ευτυχως εχω και τα αυτοκολλητακια. Thanks
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μου ζήτησαν φωτοτυπία επικυρωμένη του πτυχίου Lower. Την επικύρωση που την κάνω; Μπορώ να την κάνω και σε κάποιο Κ.Ε.Π.;
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Σε δικηγόρο νομιζω. Μεταφραση φανταζομαι σου ζητησαν.
thes1os Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μου ζήτησαν φωτοτυπία επικυρωμένη του πτυχίου Lower.Την επικύρωση που την κάνω; Μπορώ να την κάνω και σε κάποιο Κ.Ε.Π.; Αν ζήτησαν απλά επικυρωμένο φωτοαντίγραφο, δε χρειάζεται δικηγόρο. Βγάζεις μια φωτοτυπία του πτυχίου σου και πας σε ένα ΚΕΠ με την ταυτότητα και το πρωτότυπο πτυχίο και η υπάλληλος βάζει τη σφραγίδα της "ακριβές φωτοαντίγραφο"- υπογραφή και τέρμα.
becausE Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σκέφτομαι για Αγγλική φιλολογία (στην Αγγλία), έκτος από τις εξετάσεις που θα πρέπει να κάνω για την γλώσσα χρειάζεται και κάποιος βαθμός απολυτηρίου ή κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις