slipknot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Υπήρχε ένα online λεξικό, γνωστού ατόμου τέλος πάντων, που έβαζες λέξεις και έβγαζε τη σημασία τους κ.ο.κ. Ξέρει κανείς τη σελίδα; Του Τριανταφυλλίδη μήπως;
giorgos147 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Του Τριανταφυλλίδη μήπως; Νομίζω αυτό ήταν! Αν και πρέπει να άλλαξαν την εμφάνιση του. Ευχαριστώ.
Silverage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ξέρει κανένας την διεύθυνση του Πρωτοδικείου Αθηνών και με ποια λεωφορεία μπορείς να πας εκεί;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ξέρει κανένας την διεύθυνση του Πρωτοδικείου Αθηνών και με ποια λεωφορεία μπορείς να πας εκεί; Πρώην Σχολή Ευελπίδων, Αθήνα. 15 ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 224 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ξερει κανεις τι ειναι το συμβόλαιο αποκλειστικής χρήσης? στο ζητανε ετσι και θες να βαλεις φωτοβολταικα, αλλα δεν σου λενε τι ειναι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ξερει κανεις τι ειναι το συμβόλαιο αποκλειστικής χρήσης? στο ζητανε ετσι και θες να βαλεις φωτοβολταικα, αλλα δεν σου λενε τι ειναι... Ποιος στο ζητησε αυτο ????Αν δεν εισαι αποκλειστικος ιδιοκτητης θελει χαρτι απο τους υπολοιπους οτι σσου επιτρεπουν να βαλεις φωτοβολταϊκα.
Nate Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Το Mast είναι ένα αναψυκτικό με μαστίχα και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Ξέρετε πού θα μπορούσα να το βρω στο Ηράκλειο Κρήτης;
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ποιος στο ζητησε αυτο ????Αν δεν εισαι αποκλειστικος ιδιοκτητης θελει χαρτι απο τους υπολοιπους οτι σσου επιτρεπουν να βαλεις φωτοβολταϊκα. μονοκατοικια ειναι σε χωριο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 μονοκατοικια ειναι σε χωριο... Πρωτη φορα το ακουω αν ειναι στο ονομα σου η μονοκατοικια δεν εχει νοημα...
Sellers Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Στην μπιρίπα: (Ας απαντήσει όποιος ξέρει τους ''γενικούς κανόνες'' και όχι όπως την παίζει αυτός (την μπιρίμπα).) - Όταν κάποιοι δεν κατεβάζουν χαρτιά και οι άλλοι κλείνουν αφήνοντας τους με τα χαρτιά στο χέρι, τι γινεται στην βαθμολογία τους? Αφαιρούν -100 επειδή δεν πήραν μπιριμπάκια και μετράνε και ότι έχουν στο χέρι και τα αφαιρούν και αυτά ή γράφουν με την μια -300? - Αν έχεις έτοιμη μπιριμπα στο χέρι, μπορεις να κατεβάσεις φύλλα ακόμα και αν δεν έχεις μαζέψει τους απαιτούμενους πόντους για κατέβασμα? - Μπορείς να κλείσεις το παιχνίδι κολλώντας όλα σου τα φύλλα, χωρίς να ρίξεις τίποτα κάτω? Π.χ έχω στο χέρι 5 και 6, τραβαω ενα μπαλαντερ και κανω 5,6,μπαλαντέρ, και κλείνω. - Αν έχεις φτιάξει μια ''χιλιάρα'' η οποία όμως μέσα έχει και εναν μπαλαντερ άσχετο (δηλαδή έχει όλα τα φύλλα στην θέση τους εκτός απο ένα που στην θέση του έχεις μπαλαντέρ) τότε αυτή μετράει για 100 ή για 500? - Όταν κάνεις μια μπιρίμπα στα ατού, αυτό σου προσθέτει +100 στην βαθμολογία ή σου κάνει χ2 την συγκεκριμένη μπιρίμπα? - Στο μέτρημα τον φύλλων στο τέλος για να βγάλουμε τους πόντους, γίνονται στρογγυλοποιήσεις? π.χ αν στο τέλος μαζευτούν 19,5 πόντοι, γράφονται 195 ή 200?
traganeus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Το Mast είναι ένα αναψυκτικό με μαστίχα και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Ξέρετε πού θα μπορούσα να το βρω στο Ηράκλειο Κρήτης; Νομίζω οτι δεν βγαίνει πολύ παραέξω απο την Χίο. Μην περιμένεις τίποτα τρελό. Ψιλοαηδία γεύση έχει, αλλα είναι θαυματουργό αν έχεις κανα θέμα με το στομάχι.
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μου έχει χαλάσει ο θερμοσίφωνας. Δεν ζεσταίνει το νερό. Τι παίζει τώρα; Ηλεκτρολόγος; Πόσο κοστολογείτε την ζημιά; Θα βάλω καινούργιο ή μπορεί να έχει χαλάσει κανά "κερατάκι" και να μου έρθει φθηνά;
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Είναι εντελώς ηλίθια απορία, αλλά νομίζω έχει μια λογική βάση. Μου ήρθε χθες λίγο πριν με πάρει ο ύπνος. Αν μια εργαζόμενη νομίμως ως ιερόδουλη, αγοράσει 2-3 πράγματα από ένα σεξ σοπ, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τιμολόγιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις