nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 οκ thanks μάγκες θα πάω να ρωτήσω εκεί που έβγαλα για αμάξι .
Fawkes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ποιο προγραμμα να κατεβασω για εκμαθηση τυφλου συστήματος στο πληκτρολογιο?
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στα site αυτα βγαζουν και καλα προσφορες αλλα λενε χωρις παραβολα κλπ και στο τελος βγαινει πιο ακριβα! Να ρωτησω, για να κατεβω απο Θεσσαλονικη - Αθηνα κανουν πουθενα ελεγχο το διαβατηριο?Εχει συνορα, ή τα βγάλαν?
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Στα site αυτα βγαζουν και καλα προσφορες αλλα λενε χωρις παραβολα κλπ και στο τελος βγαινει πιο ακριβα! Να ρωτησω, για να κατεβω απο Θεσσαλονικη - Αθηνα κανουν πουθενα ελεγχο το διαβατηριο?Εχει συνορα, ή τα βγάλαν? Όχι πάντα. Έχω δεί και real μισή τιμή που με τα παράβολα έβγαινε κάνα 100ρικο λιγότερο. Πρίν κάνα μήνα απο κάποια σχολή στον εύοσμο νομίζω. Ήταν να πάει ένας φίλος αλλα βαριόταν να τραβιέται δυτικά. Στο 2ο.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 300 είχα δώσεi εγώ πρίν μερικά χρόνια για το "μεγάλο". Πρίν μερικές εβδομάδες ήταν πολύ της μόδας τα διπλώματα στη groupon και τα σχετικά και είχε τιμές χώμα. Ρίξε μια ματιά σε κάνα tsimpato κτλ μήπως βρείς κάτι. Πλεον μεγαλο και μικρο κοστιζουν το ιδιο. Στο groupon επειδη κοιτουσε ενας φίλος μου δεν ειναι ολα τοσο ροδινα, αλλες προσφορες ηταν για Σεπτεμβρη αλλα επρεπε να πληρωσει τωρα, αλλες εκαναν μονο 2 μαθηματα, αλλες ελεγαν οτι ειναι τοσο φθηνα αλλα παιζει να μην περασει εκτός αν βαλει κανα 100ρικο παραπανω για να πιουν ενα καφε οι εξεταστες.
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Dunno. Πάντως ότι έχω κάνει απο groupon μέχρι τώρα και περιλαμβάνει εξετάσεις και μαθήματα (ιστιοπλοΐα/καταδύσεις) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αντίθετα. Η μόνη διαφορά με τους κανονικούς μαθητές δλδ ήταν στην τιμή. Nothing else.
athlios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Tα 190 ολα πληρωμενα χωρις groupon κλπ ειναι κομπλε. Στη σχολη που ρωτησα[ειχε προσφορα καποια στιγμη σε καποιο προσφοροσαιτ] μου πε οτι τα ιδια θα σου βγει , μη το κανεις απο κει...
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Ποιο προγραμμα να κατεβασω για εκμαθηση τυφλου συστήματος στο πληκτρολογιο? Δεν ξερω, εγω το εμαθα χωρις κανενα προγραμμα, απλα βγαινει απο μονο του με τον καιρο. Υπαρχουν διαφορα ωραια typing games, οπως ειναι το typing shark στο yahoo, ή το Typing Of The Dead ( διασκευη του House of the dead της SEGA)
Fawkes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω, εγω το εμαθα χωρις κανενα προγραμμα, απλα βγαινει απο μονο του με τον καιρο. Υπαρχουν διαφορα ωραια typing games, οπως ειναι το typing shark στο yahoo, ή το Typing Of The Dead ( διασκευη του House of the dead της SEGA) το θεμα ειναι οτι μπορω να γαρφω χωρις να κοιταω, απλως οχι σωστα και αυτο τρωει ταχυτητα θελω εξασκηθω στο να παταω το σωστο γραμμα με το σωστο δακτυλο για να καταλαβεις...
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 το θεμα ειναι οτι μπορω να γαρφω χωρις να κοιταω, απλως οχι σωστα και αυτο τρωει ταχυτητα θελω εξασκηθω στο να παταω το σωστο γραμμα με το σωστο δακτυλο για να καταλαβεις... Τα παιχνιδια που προανεφερα θα σε βοηθησουν σε αυτο!
salliara Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Κανα έυκολο κόλπο για να μην ζεματάει τόσο το λαπτοπ? Δεν το ζορίζω. Εναν browser, ενα winamp, κι ενα skype. Πριν απο λιγο και photoshop αλλα δεν το πάλεψε. Το έχω κ πάνω σε βιβλίο να παίρνει αέρα ο κώλος του. Κάνα tip?
Tomahawk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Επείγον παιδιά!! Υπάρχει δυνατότητα να βγάλεις κάπως εισητήρια για πολύ πρωινό πλοίο που φεύγει την επόμενη μέρα; Στη περίπτωση μου, θέλω να φύγω αύριο με το πρωινό δρομολόγιο για Σίφνο (στις 7), υπάρχει δυνατότητα να βγάλω κάπως φοιτητικό εισητήριο πριν;;
gang Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Κανα έυκολο κόλπο για να μην ζεματάει τόσο το λαπτοπ? Δεν το ζορίζω. Εναν browser, ενα winamp, κι ενα skype. Πριν απο λιγο και photoshop αλλα δεν το πάλεψε. Το έχω κ πάνω σε βιβλίο να παίρνει αέρα ο κώλος του. Κάνα tip? άνοιγμα καπακίου, βγάλσιμο ψύκτρας αλλαγή θερμοαπαγωγικής πάστας..
athlios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Επείγον παιδιά!! Υπάρχει δυνατότητα να βγάλεις κάπως εισητήρια για πολύ πρωινό πλοίο που φεύγει την επόμενη μέρα; Στη περίπτωση μου, θέλω να φύγω αύριο με το πρωινό δρομολόγιο για Σίφνο (στις 7), υπάρχει δυνατότητα να βγάλω κάπως φοιτητικό εισητήριο πριν;; Λογικα πας το πρωι στο λιμανι στα γραφεια, αν προλαβεις προλαβες.
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 λιγο help!!! δε μπορω να βρω εναν δόκιμο ορο για να αποδώσω στα αγγλικά την τελετή ορκομωσίας φοιτητών!ειναι σωστό να πω ceremony of commencement?
Προτεινόμενες αναρτήσεις