Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

google.com/maps

Αν και μιλάμε για πολύ απλή διαδρομή. Μόλις επιλέξεις αφετηρία και προορισμό στα δεξιά σου βγάζει την διαδρομή με τις αλλαγές κατεύθυνσης. Εκτύπωσε αυτό και ένα γενικό του χάρτη. Εσύ από Αθήνα θα έρθεις? Έχεις σκοπό να μπεις κέντρο Πάτρα?

Ευχαριστω.Μια συναδελφισσα μου την ζητησε για τις διακοπες της

Δημοσ.

Αν πάντως έρχεται από Αθήνα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μετά τα διόδια του Ρίου (~1km) παίρνει την παράκαμψη Πατρών (ή αλλιώς περιμετρική) η οποία στο τέλος της γίνεται Πατρών-Πύργου. Από κει και πέρα είναι θέμα χρόνου να φτάσει.

Δημοσ.

Guys, η Σαντορίνη παλέυεται χωρίς αυτοκίνητο; Θα είμαι 4 μέρες στο νησί και λέω να αποφύγω τα εισιτήρια του...

Δημοσ.

Ναι γι'αυτό ρωτάω, δεν ξέρω αν υπάρχει ένα στοιχειωδώς αξιόπιστο δίκτυο λεωφορείων. Αν και με ταξί νομίζω οι χρεώσεις θα είναι οκ, οι αποστάσεις δεν είναι και τόσο μεγάλες.

Δημοσ.

θελω να αλλαξω το email στον λογαριασμο youtube, αλλα μου λεει

Ο λογαριασμός σας έχει συνδεθεί οριστικά με ένα Λογαριασμό Google.

μπορω να κανω τπτ? κανα αλλο τρικ?

Δημοσ.

ωχ. το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι το pass για το μειλ, γιαυτο ηθελα να το αλλαξω.

θα προσπαθησω. ευχαριστω!

εδιτ.

μπα. και τωρα εχω προβλημα γιατι με διαφορετικα acc σε yt και γοογλε+ με πετανε το ενα απ το αλλο :mad:

Δημοσ.

όσοι έβλεπαν Κωνσταντίνου και Ελένης θα θυμούνται την αναφορά του Κατακουζίνα σε ολόσωμα προφυλακτικά.

Η ερώτηση είναι : υπάρχουν ? πόσο κάνουν ? από που τα προμηθευόμαστε αν χρειαστεί ?

ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...