Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο ασφαλές είναι να χρησιμοποιήσεις internet banking από pc κάποιου όχι-και-τόσο-γνωστού, ή από internet cafe, ή από δικό σου λαπτόπι με wi-fi στην ζούλα;

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, δεν είναι βρε Λεφτέρ.

Ο τόσο γνωστός... Ανάλογα αν είναι άτομο εμπιστοσύνης.

Στα Internet Cafe, πολλά νομίζω, έχουν σύστημα να διαγράφεται ό,τι τροποποίησε ο χρήστης που χρησιμοποιούσε το PC, οπότε δε νομίζω να είναι πολύ εύκολο να σε υποκλέψουν. Αλλά και πάλι, εγώ δε θα έδινα τέτοια στοιχεία εκεί ούτε μία στο εκατομμύριο.

Τα Wi-Fi που είναι ανοιχτά για τον καθένα, δεν είναι καθόλου ασφαλή.

Δημοσ.

πόσο ασφαλές είναι να χρησιμοποιήσεις internet banking από pc κάποιου όχι-και-τόσο-γνωστού, ή από internet cafe, ή από δικό σου λαπτόπι με wi-fi στην ζούλα;

Απο δικό σου λαπτοπι ειναι οκ, αν νομιζεις ότι ειναι ασφαλες.. Απο ιντερνετ καφε ουτε στο email μου δεν θα εμπαινα..

Δημοσ.

To wi-fi μπορεί να το παρακολουθούν 300 άτομα

Πιθανολογώ οτι τo wifi στη ζουλα σημαίνει είμαι στη μέση του πουθενα και βρηκα ενα ξεκλειδωτο δικτυο και μπηκα. Αλλωστε αν ειναι απλή συνδεση ιντερνετ πως μπορει να μαθει τι εκανες εσυ απο το pc σου χρησιμοποιώντας τη συνδεση του; Πόσο μάλλον τους κωδικους του E-Banking.

Δημοσ.

τα οργανωμένα νετ καφέ έχουν deepfreeze και με κάθε restart διαγράφονται τα πάντα.Οπότε είναι ασφαλή.Τα υπόλοιπα όχι.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω στο 90% των παιχτων WOW κλπ να χακάρονται επειδη επαιζαν σε νετκαφε.. Δεν τα θεωρώ καθόλου ασφάλη, ουτε τα οργανωμένα και φυσικά ουτε λόγος για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

ρε παιδες

τι απαιτησεις

σε χωρητικοτητα

εχουν τα

win7 ultimate

microsoft office 2010 enterprice edition

adobe photoshop cs5

adobe dreamweaver cd5

γιατι θελω να αγορασω ssd

και θελω να δω τι παιζει

Δημοσ.

Εγώ βλέπω στο 90% των παιχτων WOW κλπ να χακάρονται επειδη επαιζαν σε νετκαφε.. Δεν τα θεωρώ καθόλου ασφάλη, ουτε τα οργανωμένα και φυσικά ουτε λόγος για τα υπόλοιπα.

Παίζει και πολύ PEBKAC όμως ε.

Αν αγοράζεις gold από κινεζοσάιτ, αν έχεις ίδιο κωδικό σε mail, facebook, HowToGetRichIn5minutes και WoW, αν απαντάς στα whisper που σου στέλνουν τα bot κλπ.

Εγώ όσες φορές είδα χακαρισμένο account στο μαγαζί, πάντα υπήρχε το παραπάνω background.

Αλλά επειδή μιλάμε για internet banking, και όχι για ένα παιχνίδι που χέστηκε η φοράδα σταλλόνε άμα σου το χακάρουν, καλό είναι να χρησιμοποιείται μόνο σε υπολογιστές που γνωρίζουμε.

Το wifi είναι νομίζω σχετικά ακίνδυνο.

Δημοσ.

google.com/maps

Αν και μιλάμε για πολύ απλή διαδρομή. Μόλις επιλέξεις αφετηρία και προορισμό στα δεξιά σου βγάζει την διαδρομή με τις αλλαγές κατεύθυνσης. Εκτύπωσε αυτό και ένα γενικό του χάρτη. Εσύ από Αθήνα θα έρθεις? Έχεις σκοπό να μπεις κέντρο Πάτρα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...