Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Mπορείς! ή μαλλον μέχρι περσι μπορουσες 100%, πλεον δεν ξερω.
chill Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δεν μπορείς ρε......ούτε πέρσι μπορούσες Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια ebanking της alpha και χωρίς την μαλακίτσα δεν κάνεις τίποτα!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Οχι ρε εγώ κανονικα το χρησιμοποιουσα, παλιότερα πλήρωνα forthnet κ ΔΕΗ, το τελευταιο διάστημα επειδη ειχαμε 2 λογαριασμους έστελνα μονο λεφτά από τον 1 στον αλλό και μετα το εκλεισα.
chill Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε συ Chrisxxx μη με τρελαίνεις τώρα να ουμε Εδώ και 4 χρόνια που έχω ebanking, με το που βάζω username, pass και μπαίνω στους λογαριασμούς μου, μου βγάζει "δεν έχετε πληκτρολογήσει κωδικό ασφαλείας, οπότε μπορείτε μόνο να ενημερωθείτε για τις κινήσεις των λογαριασμών σας".
Hamurabi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 θα με πεταξει ο αδερφος μου μεταμαξι και θα γυρισω με ταξι. ειχα δει καπου παλια σενα σαιτ ελεγε τις θυρες του οακα και σε ποιο δρομο ειναι η καθε μια. π.χ. Θυρα 5 απο σπυρου λουη θυρα 23 απο ταδε οδο. αυτο ρωταω
Dark_son20 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ρε συ Chrisxxx μη με τρελαίνεις τώρα να ουμε Εδώ και 4 χρόνια που έχω ebanking, με το που βάζω username, pass και μπαίνω στους λογαριασμούς μου, μου βγάζει "δεν έχετε πληκτρολογήσει κωδικό ασφαλείας, οπότε μπορείτε μόνο να ενημερωθείτε για τις κινήσεις των λογαριασμών σας". είναι επειδή έχεις μηχάνημα. και πριν 6 μήνες που δεν είχα, έκανα κανονικά συναλλαγές. από όταν ζήτησα μηχάνημα ενεργοποιήθηκε η ασφάλεια χωρίς αυτό να μην μπορώ να κάνω συναλλαγές
chill Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 είναι επειδή έχεις μηχάνημα. και πριν 6 μήνες που δεν είχα, έκανα κανονικά συναλλαγές. από όταν ζήτησα μηχάνημα ενεργοποιήθηκε η ασφάλεια χωρίς αυτό να μην μπορώ να κάνω συναλλαγές Χμμμμμ that make sense
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 θα με πεταξει ο αδερφος μου μεταμαξι και θα γυρισω με ταξι. ειχα δει καπου παλια σενα σαιτ ελεγε τις θυρες του οακα και σε ποιο δρομο ειναι η καθε μια. π.χ. Θυρα 5 απο σπυρου λουη θυρα 23 απο ταδε οδο. αυτο ρωταω Για τη θύρα 10, το καλύτερο είναι να σε αφήσει στο δρόμο που είναι ανάμεσα στο Golden Hall και το εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO (αν μπορέσει να μπει εκεί με τον χαμό που θα γίνεται. Εναλλακτικά, μπορεί να σε αφήσει πάνω στη Σπύρου Λούη, εκεί που είναι το φανάρι για το κεντρικό στάδιο και να πας γύρω γύρω, μέχρι να βρεις τη θύρα 10.
Anubis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Απορία: Τι διαφορά έχει σε ώρα το ΚΤΕΛ Καλαματα - Αθήνα κανονικο/ταχυ/express Επίσης οι παραπάνω τύποι δεν θα έπρεπε να έχουν διαφορά και στην τιμή? http://www.ktelmessinias.gr/?module=ticket__reservation3&lang=el Στο site τους ολα παιζουν στην ιδια τιμη
salliara Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Στο Word πατησα κατι -δεν εχω ιδεα τι- και εμφανιστηκαν στο κειμενο κατι ηλιθια σημαδακια σαν αναποδο Ρ. Τι στην ευχη ειναι αυτο? Εφυγαν με ctrl shift 8, αφου μου εσπασαν τα νευρα βεβαιως. Τι ειναι αυτα? χρησιμευουν σε κατι η ειναι απλα για να σπανε @@?
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εμφάνιση μη εκτυπώσιμων χαρακτήρων. Για να βλέπεις που έχεις πατήσει έντερ , κενό, ταμπ και λοιπά
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αν μάθεις να τα χρησιμοποιείς, θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.
chill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πόση ώρα περίπου πριν την αναχώρηση ενός πλοίου πρέπει να είσαι εκεί;
salliara Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εαν ειναι για σταθμο (που το πλοιο καθεται 10λεπτο κ φευγει) πας καμια ωρα νωριτερα και το περιμενεις (εμπειρικα). Εαν προκειται για αφετηρια: Πεζος και τελευταια στιγμη πας. Εαν εχεις αυτοκινητο σιγουρα μια ωρα νωριτερα, μπορει και πιο πολυ. εδιτ.ευχαριστω τους απο πανω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις