Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορείς ρε......ούτε πέρσι μπορούσες :P

Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια ebanking της alpha και χωρίς την μαλακίτσα δεν κάνεις τίποτα!!!!

Δημοσ.

Οχι ρε εγώ κανονικα το χρησιμοποιουσα, παλιότερα πλήρωνα forthnet κ ΔΕΗ, το τελευταιο διάστημα επειδη ειχαμε 2 λογαριασμους έστελνα μονο λεφτά από τον 1 στον αλλό και μετα το εκλεισα.

Δημοσ.

Ρε συ Chrisxxx μη με τρελαίνεις τώρα να ουμε :P Εδώ και 4 χρόνια που έχω ebanking, με το που βάζω username, pass και μπαίνω στους λογαριασμούς μου, μου βγάζει "δεν έχετε πληκτρολογήσει κωδικό ασφαλείας, οπότε μπορείτε μόνο να ενημερωθείτε για τις κινήσεις των λογαριασμών σας".

Δημοσ.

θα με πεταξει ο αδερφος μου μεταμαξι και θα γυρισω με ταξι.

ειχα δει καπου παλια σενα σαιτ ελεγε τις θυρες του οακα και σε ποιο δρομο ειναι η καθε μια.

π.χ. Θυρα 5 απο σπυρου λουη

θυρα 23 απο ταδε οδο.

αυτο ρωταω

Δημοσ.

Ρε συ Chrisxxx μη με τρελαίνεις τώρα να ουμε :P Εδώ και 4 χρόνια που έχω ebanking, με το που βάζω username, pass και μπαίνω στους λογαριασμούς μου, μου βγάζει "δεν έχετε πληκτρολογήσει κωδικό ασφαλείας, οπότε μπορείτε μόνο να ενημερωθείτε για τις κινήσεις των λογαριασμών σας".

είναι επειδή έχεις μηχάνημα.

και πριν 6 μήνες που δεν είχα, έκανα κανονικά συναλλαγές.

από όταν ζήτησα μηχάνημα ενεργοποιήθηκε η ασφάλεια χωρίς αυτό να μην μπορώ να κάνω συναλλαγές

Δημοσ.

είναι επειδή έχεις μηχάνημα.

και πριν 6 μήνες που δεν είχα, έκανα κανονικά συναλλαγές.

από όταν ζήτησα μηχάνημα ενεργοποιήθηκε η ασφάλεια χωρίς αυτό να μην μπορώ να κάνω συναλλαγές

Χμμμμμ that make sense :)

android.png

Δημοσ.

θα με πεταξει ο αδερφος μου μεταμαξι και θα γυρισω με ταξι.

ειχα δει καπου παλια σενα σαιτ ελεγε τις θυρες του οακα και σε ποιο δρομο ειναι η καθε μια.

π.χ. Θυρα 5 απο σπυρου λουη

θυρα 23 απο ταδε οδο.

αυτο ρωταω

Για τη θύρα 10, το καλύτερο είναι να σε αφήσει στο δρόμο που είναι ανάμεσα στο Golden Hall και το εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO (αν μπορέσει να μπει εκεί με τον χαμό που θα γίνεται. Εναλλακτικά, μπορεί να σε αφήσει πάνω στη Σπύρου Λούη, εκεί που είναι το φανάρι για το κεντρικό στάδιο και να πας γύρω γύρω, μέχρι να βρεις τη θύρα 10.

Δημοσ.

Απορία: Τι διαφορά έχει σε ώρα το ΚΤΕΛ Καλαματα - Αθήνα κανονικο/ταχυ/express

Επίσης οι παραπάνω τύποι δεν θα έπρεπε να έχουν διαφορά και στην τιμή?

http://www.ktelmessinias.gr/?module=ticket__reservation3&lang=el

Στο site τους ολα παιζουν στην ιδια τιμη

Δημοσ.

Στο Word πατησα κατι -δεν εχω ιδεα τι- και εμφανιστηκαν στο κειμενο κατι ηλιθια σημαδακια σαν αναποδο Ρ.

Τι στην ευχη ειναι αυτο? Εφυγαν με ctrl shift 8, αφου μου εσπασαν τα νευρα βεβαιως.

Τι ειναι αυτα? χρησιμευουν σε κατι η ειναι απλα για να σπανε @@?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μάθεις να τα χρησιμοποιείς, θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

Δημοσ.

Εαν ειναι για σταθμο (που το πλοιο καθεται 10λεπτο κ φευγει) πας καμια ωρα νωριτερα και το περιμενεις (εμπειρικα).

Εαν προκειται για αφετηρια: Πεζος και τελευταια στιγμη πας.

Εαν εχεις αυτοκινητο σιγουρα μια ωρα νωριτερα, μπορει και πιο πολυ.

εδιτ.ευχαριστω τους απο πανω για τις απαντησεις :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...