Traumatias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδάκια! Ένας φίλος μου με έθεσε υπεύθυνη για τη διατροφή του σκύλου του για τις λίγες μέρες που δεν θα είναι σπίτι. Απ ότι ξέρω δεν τον ταΐζει σκυλοτροφή γενικά. Θα ήταν κακό για τον σκύλο αν του έδινα εγώ φαγητό από κονσέρβα?Αν ναι τι να κάνω?Να του πάω αποφάγια? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γενικά τα σκυλιά τρώνε ότι ναναι.. Φαι απο σπίτι, κονσέρβες, μπισκοτακια που έχουν και βιταμίνες κλπ.. Αν θελεις ομως να σε αγαπαει για παντα παρτου φιλετάκια και αν θελεις να σε αγαπάει ακόμα περισσότερο κανε του και λίγη παρεα, καμια βολτιτσα κλπ
Traumatias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το ξέρω ότι τρώνε τα πάντα, απλά ακούω πολύ τώρα τελευταία ότι είναι καλύτερο να ταΐζουμε τα σκυλιά με δικές μας τροφές παρά κονσέρβες, όμως ναι πιθανότατα κάτι τέτοιο θα του πάω Για βόλτα λίγο δύσκολο το βλέπω γιατί είναι μικρούλης ηλικιακά ακόμα και δεν με έχει συνηθίσει και τόσο, εξάλλου ο κήπος του είναι μεγάλος και πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα να χάσει 2 βόλτες... Ευχαριστώ Chris!
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τα κατω πατησια δεν εχουν μετρο, Ησαπ εχουνε. [σπασίκλας mode] Μια χαρά έχουν μετρό. Τεχνικά και ο ΗΣΑΠ «μετρό» (δηλ. μητροπολιτικός υπόγειος, επίγειος ή υπέργειος σιδηρόδρομος) είναι. Ασχέτως που «μετρό» στη χώρα μας έχουμε μάθει να λέμε μόνο τις γραμμές που λειτουργούν υπό την ΑΜΕΛ, δηλαδή την κόκκινη και την μπλε στο «χάρτη». [/σπασίκλας mode]
slipknot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 [σπασίκλας mode] Μια χαρά έχουν μετρό. Τεχνικά και ο ΗΣΑΠ «μετρό» (δηλ. μητροπολιτικός υπόγειος, επίγειος ή υπέργειος σιδηρόδρομος) είναι. Ασχέτως που «μετρό» στη χώρα μας έχουμε μάθει να λέμε μόνο τις γραμμές που λειτουργούν υπό την ΑΜΕΛ, δηλαδή την κόκκινη και την μπλε στο «χάρτη». [/σπασίκλας mode] Τόσα χρόνια, η πράσινη γραμμή μου 'χει μείνει στη συνείδηση σαν ηλεκτρικός. Απ' το καιρό των αρχαίων σταθμών πριν τις αναπλάσεις και των ξύλινων βαγονιών με τα δερμάτινα καθίσματα που θύμιζαν bar.
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Έχω μία Visa Prepaid της Eurobank. Παίζει να μπορώ να συνδεθώ κάπως μέσω e-banking ώστε να δω και πόσα χρήματα έχω;
Fawkes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα και από μένα. Μια ερώτηση μονάχα. Οταν βγαζουμε καποιο usb απο το πισι ή ακόμα και τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μας, πρέπει να το αποσυνδέσουμε με "ασφάλεια" πρώτα, ή βγάζουμε απλά το usb από την θύρα?
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Θεωρητικά πρέπει να το κάνουμε, πρακτικά δεν το έχω κανει ποτε και δεν έχει παθει κανενα εξάρτημα τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εννοείται ότι πρέπει να το κάνεις. Έχουν χαλάσει δίσκοι έτσι. Όχι πολύ συχνά, είναι αλήθεια. Αλλά δε νομίζω ότι έχει νόημα να ρισκάρει κανείς. Ξέρω τουλάχιστον 3 περιπτώσεις όπου καταστράφηκαν αρχεία (και ένα φτηνιάρικο φλασάκι).
Haldol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Η «ασφαλής αφαίρεση» που λέτε είναι ουσιαστικά ένα απλό unmount του filesystem. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα υπάρξει πρόβλημα εάν δεν γίνει (ιδίως εάν μιλάμε για κάποιο σύγχρονο και «έξυπνο» filesystem - τα filesystems των Windows ΔΕΝ είναι τέτοια). Αλλά καλό θα ήταν να γίνεται διότι «αυτός είναι ο σωστός τρόπος».
gatoulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Έχω μία Visa Prepaid της Eurobank. Παίζει να μπορώ να συνδεθώ κάπως μέσω e-banking ώστε να δω και πόσα χρήματα έχω; Άνετα και εγώ έτσι το κοιτάω.
salliara Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Άνετα και εγώ έτσι το κοιτάω. προυποθετει να εχεις και κωδικους για ebanking ομως. προφανως για να ρωταει, δεν εχει. αληθεια η eurobank χρεωνει για να σου ανοιξει κωδικους?
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 προυποθετει να εχεις και κωδικους για ebanking ομως. προφανως για να ρωταει, δεν εχει. αληθεια η eurobank χρεωνει για να σου ανοιξει κωδικους? όχι δεν χρεώνει αρκεί να έχεις λεφτά στο λογαριασμό...
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Με ένα τηλεφωνάκι στη Eurobank, θα βγάλω άκρη; Ή πρέπει να περάσω από κατάστημα;
karmen1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Με ένα τηλεφωνάκι στη Eurobank, θα βγάλω άκρη; Ή πρέπει να περάσω από κατάστημα; Δεν νομίζω να γίνεται από τηλέφωνο. Εγώ πέρασα από κατάστημα. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις βέβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις