giorgos147 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εάν θέλεις στείλε μου μέσω PM ένα link από το google maps, είμαι πολύ περίεργος να δω Ουψ, άκυρο. Μόλις ξανά έβαλα να σου στείλω τη διαδρομή, από 8 λεπτά που είχα δει πριν, τώρα μου έβγαλε 30. Προτεινόμενες διαδρομέςΥμηττού: 2,3 χλμ,29 λεπτά Ή εγώ είχα κάνει λάθος, ή το GoogleMaps μου έβγαλε λάθος αποτέλεσμα, πράγμα που αποκλείω. Edit: Είχα επιλέξει "Με αυτοκίνητο" και όχι "Με πόδια" στις επιλογές για να μου προτείνει η Google διαδρομή, για αυτό μου έβγαλε 8 λεπτά στην αρχή.
viper2005 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ερωτηση ετσι και κατασκευαζεις websites, marketing newletters και λοιπα τετοια τι πρεπει να εχεις απο την εφορια για να εισαι καλυμενος? ενα απλο μπλοκακι η κατι άλλο [φυσικο προσωπο] thanks
actorius Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Απο το Web banking της Alpha, αν μεταφέρω λεφτά απο το λογαριασμό μου σε λογαριασμό Alpha τρίτου, κρατάνε καθόλου προμήθεια;
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Απο το Web banking της Alpha, αν μεταφέρω λεφτά απο το λογαριασμό μου σε λογαριασμό Alpha τρίτου, κρατάνε καθόλου προμήθεια; Νομίζω πως όχι (χωρίς να είμαι βέβαιος), αλλά σου απαντώ για έναν άλλο λόγο. Με το "απλό" web banking, που έχω εγώ, δεν μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων σε τρίτο. Το έχει κλειδωμένο ως επιλογή, οπότε σιγουρέψου πρώτα ότι μπορείς να το κάνεις .
actorius Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Νομίζω πως όχι (χωρίς να είμαι βέβαιος), αλλά σου απαντώ για έναν άλλο λόγο. Με το "απλό" web banking, που έχω εγώ, δεν μπορώ να κάνω μεταφορά χρημάτων σε τρίτο. Το έχει κλειδωμένο ως επιλογή, οπότε σιγουρέψου πρώτα ότι μπορείς να το κάνεις . Τι εννοείς απλό; Για να ξεκλειδώσει η επιλογή της μεταφοράς πρέπει εκτός απο user/pass να βάλεις κ τον εξτρά αριθμό απο το μαραφετάκι-μπρελόκ που σου δίνει η τράπεζα...
-nick- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Βασικά έτσι όπως βλέπω τον χάρτη, τα Κάτω Πατήσια έχουν μετρό όπως μπορώ να δω. Αν παίρνω από εκεί μετρό προς Ευαγγελισμό και μετά το παίρνω με τα πόδια ως το σπίτι, παίζει να είναι οκ. Τα κατω πατησια δεν εχουν μετρο, Ησαπ εχουνε.
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τα κατω πατησια δεν εχουν μετρο, Ησαπ εχουνε. Σίγουρα; Λάθος κατάλαβα από αυτό; Πωωω, δεν είμαι για μεγάλες πόλεις.
-nick- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σίγουρα; Λάθος κατάλαβα από αυτό; Πωωω, δεν είμαι για μεγάλες πόλεις. Ναι σιγουρα, το Μ ειναι παραπλανητικο.
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ναι σιγουρα, το Μ ειναι παραπλανητικο. Ορίστε; Δηλαδή; Είσοδος για μετρό εκεί πέρα δεν υπάρχει;
-nick- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ορίστε; Δηλαδή; Είσοδος για μετρό εκεί πέρα δεν υπάρχει; Στα Κατω Πατησσια εχει ηλεκτρικο (πρασινη γραμμη) Ο οποιος συνδεεται με κοκκινη γραμμη (Αττικη, Ομονοια) και μπλε γραμμη (μοναστηρακι) Δες εδω : http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Athens-metro-map-el.png
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ιστορία... Δηλαδή πρέπει να πάρω ηλεκτρικό, να κατέβω Μοναστηράκι και από εκεί να πάρω τη γραμμή προς ευαγγελισμό. Να'σαι καλά για την ενημέρωση Νίκο!
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ξέρει κανείς αν τα ΦΕΚ βγαίνουν και στα αγγλικά;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δε νομίζω. Δεν έχω δει ποτέ, για την ακρίβεια. Από το www.et.gr θα βρεις τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά θα μου προξενούσε τεράστια (θετική) έκπληξη αν σου έδιναν άλλη απάντηση.
FilipposMD Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δε νομίζω. Δεν έχω δει ποτέ, για την ακρίβεια. Από το www.et.gr θα βρεις τηλέφωνο επικοινωνίας αλλά θα μου προξενούσε τεράστια (θετική) έκπληξη αν σου έδιναν άλλη απάντηση. Εγώ έχω δει ένα, αλλά μάλλον ήταν μετάφραση ιδιώτη. Εμένα θα μου προξενούσε έκπληξη αν μου απαντούσαν από το εθνικό τυπογραφείο, γιατί από το πρωί δεν το σηκώνουν. Γκρρρρ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μεταφράσεις υπάρχουν (είχα κάνει κι εγώ προ ετών μία που ενδιέφερε εισηγμένη) αλλά δεν έχω δει επίσημη μετάφραση. Τώρα, τα τηλέφωνα των δημοσίων υπηρεσιών είναι μια πονεμένη ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις