Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ αλλά τι πρόβλημα παίζει με στοκ χαους; Δεν είναι πιο φθηνά;

Μεταχειρισμένα ή επισκευασμένα είναι και με εγγύηση 6 μήνες i think

• Super Moderators
Δημοσ.

6 μήνες εγγύηση έχουν. Επισκευασμένα (restored) ή επίδειξης προϊόντα (demo). Από όσο ξέρω, προτιμότερα είναι τα δεύτερα.

Αν ψάξεις στη σωστή κατηγορία στο insomnia (hint-hint, nudge-nudge) σίγουρα θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

Επίσης πιο εύκολο είναι να πιάσεις λόττο ή τον πάπα απ τα @@ παρά να πετύχεις καλό προϊόν κει πέρα. Εννοώ πως εξαφανίζονται σε χρόνο dt.

Δημοσ.

Όταν λέει "Ηλεκτρικός", πιο σημείο εννοεί;

Επειδή έχω σπίτι στο Παγκράτι, πάντα κατέβαινα Κάτω Πατήσια και έπαιρνα ταξί. Παίζει να συμφέρει να κατεβαίνω πουθενά αλλού;

(Δρομολόγιο από λεωφορείο είναι)

post-137124-0-20584600-1309974158_thumb.png

Δημοσ.

Επειδή έχω σπίτι στο Παγκράτι, πάντα κατέβαινα Κάτω Πατήσια και έπαιρνα ταξί. Παίζει να συμφέρει να κατεβαίνω πουθενά αλλού;

Παγκρατι ειναι κοντα μετρο ευαγγελισμος λογικα. Οποτε πας απο κει, κατεβαινεις μοναστηρακι και παιρνεις απο κει ηλεκτρικο ( λειτουργει απο μοναστηρακι ετσι?)

Δημοσ.

Παγκρατι ειναι κοντα μετρο ευαγγελισμος λογικα. Οποτε πας απο κει, κατεβαινεις μοναστηρακι και παιρνεις απο κει ηλεκτρικο ( λειτουργει απο μοναστηρακι ετσι?)

Βασικά έτσι όπως βλέπω τον χάρτη, τα Κάτω Πατήσια έχουν μετρό όπως μπορώ να δω. Αν παίρνω από εκεί μετρό προς Ευαγγελισμό και μετά το παίρνω με τα πόδια ως το σπίτι, παίζει να είναι οκ.

Δημοσ.

Που μένεις στο Παγκράτι (εγώ που είμαι στον Άγιο Αρτέμιο με βολεύει η στάση Άγιος Ιωάννης του μετρό)?

Δημοσ.

Που μένεις στο Παγκράτι (εγώ που είμαι στον Άγιο Αρτέμιο με βολεύει η στάση Άγιος Ιωάννης του μετρό)?

Κοντά στην Υμμητού είμαι. Βασικά κοντά στο Άλσος Παγκρατίου και στην Υμμητού. Εκεί ενδιάμεσα, στο περίπου. Αλλά οκ. Την έβγαλα νομίζω την άκρη.

Είναι από το σπίτι μου όπως βλέπω η στάση στον Άγιο Ιωάννη, ~8 λεπτά με τα πόδια. Που θα κατέβω άυριο-μεθαύριο, τώρα που έφτιαξα και το GPS στο κινητό, θα το ψάξω.

Να'στε καλά.

Δημοσ.

Κοντά στην Υμμητού είμαι. Βασικά κοντά στο Άλσος Παγκρατίου και στην Υμμητού. Εκεί ενδιάμεσα, στο περίπου. Αλλά οκ. Την έβγαλα νομίζω την άκρη.

Είναι από το σπίτι μου όπως βλέπω η στάση στον Άγιο Ιωάννη, ~8 λεπτά με τα πόδια. Που θα κατέβω άυριο-μεθαύριο, τώρα που έφτιαξα και το GPS στο κινητό, θα το ψάξω.

Να'στε καλά.

Για το Άλσος Παγκρατίου σε βολεύει περισσότερο η στάση "Ευαγγελισμός", είναι ΠΟΛΥ μακριά ο Αγ.Ιωάννης από εκεί (εκτός εάν πάρεις το τρόλεϊ 4 που έχει αφετηρία έξω από τον σταθμό και κατέβεις ψηλά Παγκράτι).

Δημοσ.

Για το Άλσος Παγκρατίου σε βολεύει περισσότερο η στάση "Ευαγγελισμός", είναι ΠΟΛΥ μακριά ο Αγ.Ιωάννης από εκεί (εκτός εάν πάρεις το τρόλεϊ 4 που έχει αφετηρία έξω από τον σταθμό και κατέβεις ψηλά Παγκράτι).

Σύμφωνα με το GoogleMaps μου λέει 8 λεπτά περπάτημα. Και όποτε το έχω χρησιμοποιήσει, πάντα τόσο χρόνο, περίπου, μου παίρνει να φτάσω εκεί που θέλω.

Δημοσ.

Σύμφωνα με το GoogleMaps μου λέει 8 λεπτά περπάτημα. Και όποτε το έχω χρησιμοποιήσει, πάντα τόσο χρόνο, περίπου, μου παίρνει να φτάσω εκεί που θέλω.

Εάν θέλεις στείλε μου μέσω PM ένα link από το google maps, είμαι πολύ περίεργος να δω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...