Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ τις προάλλες έψαχνα δόντια κροκόδειλου του Νείλου σε σκόνη, αλλά παπάρια, μόνο ολόκληρους κροκόδειλους βρήκα.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ τις προάλλες έψαχνα δόντια κροκόδειλου του Νείλου σε σκόνη, αλλά παπάρια, μόνο ολόκληρους κροκόδειλους βρήκα.

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

θέλω να πάρω καινούργιο mp3 player για το τρέξιμο

να πάρω ένα sony στα 50 ευρώ, που έχω ακούσει πως έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου

ή να πάρω ένα μάρκα μ'έκαψες στο 20 ευρώ και τα υπόλοιπα 30 σε κάπως καλύτερα ακουστικά παράδειγμα

ιδού το δίλημμα

Δημοσ.

Γύρισα ΟΛΗ την Αθήνα, αλλα 100% φυσικό λάδι καρύδας δε βρήκα πουθενά.

Όσους ρώτησα, πουλούσαν κρέμα ή σαπούνι. Ξαναματαλέω, δε θέλω ονλαιν κατάστημα.

Και μετά σου λέει, τα έχει όλα η Αθήνα.

το αλλο με τον τοτο το ξερεις; :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Πάρε ένα με επίστρωση Λουτήτιο

not+sure+if+serious.jpg

Applications

Because of the rarity and high price, lutetium has very few commercial uses. However, stable lutetium can be used as catalysts in petroleum cracking in refineries and can also be used in alkylation, hydrogenation, and polymerization applications.

Some other applications include:

Lutetium-176 (176Lu) has been used to date meteorites.[17]

Lutetium aluminium garnet (Al5Lu3O12) has been proposed for use as a lens material in high refractive index immersion lithography.[18]

Lutetium-177 (177Lu), when bound to Octreotate (a somatostatin analogue), is used experimentally in targeted radionuclide therapy for neuroendocrine tumors.[19]

Cerium-doped lutetium oxyorthosilicate (LSO) is currently the preferred compound for detectors in positron emission tomography (PET.) [20][21]

Use as a pure beta emitter, using lutetium which has been exposed to neutron activation.

A tiny amount of lutetium is added as a dopant to gadolinium gallium garnet (GGG), which is used in magnetic bubble memory devices.[22]

Το ίδιο ερώτημα για mp3 κάποιος ?!

Δημοσ.

Πώληση.

ok

και να κανω αλλη μια ερωτηση

μπορω να αγορασω συνναλαγμα

χωρις να ειμαι στον κισε της τραπεζας?

δλδ μεσω webbanking...

thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...