Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κι εγώ τις προάλλες έψαχνα δόντια κροκόδειλου του Νείλου σε σκόνη, αλλά παπάρια, μόνο ολόκληρους κροκόδειλους βρήκα.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κι εγώ τις προάλλες έψαχνα δόντια κροκόδειλου του Νείλου σε σκόνη, αλλά παπάρια, μόνο ολόκληρους κροκόδειλους βρήκα.
EstellePr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Congrats. Τσίμπησε τον να ψοφολογήσει, και άρπα την τανάλια.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δεν μπορείς να πάρεις καρύδες και να το φτιάξεις, όπως λες του Λούσυ; (λέω, μην ρίξετε πέτρες)
EstellePr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δε ψοφάει η καρύδα, και να την τσιμπήσω. Και όχι, δεν έχω ιδέα απο παρασκευή προϊόντων. Καμια.
RedPanda Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 θέλω να πάρω καινούργιο mp3 player για το τρέξιμο να πάρω ένα sony στα 50 ευρώ, που έχω ακούσει πως έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου ή να πάρω ένα μάρκα μ'έκαψες στο 20 ευρώ και τα υπόλοιπα 30 σε κάπως καλύτερα ακουστικά παράδειγμα ιδού το δίλημμα
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γύρισα ΟΛΗ την Αθήνα, αλλα 100% φυσικό λάδι καρύδας δε βρήκα πουθενά. Όσους ρώτησα, πουλούσαν κρέμα ή σαπούνι. Ξαναματαλέω, δε θέλω ονλαιν κατάστημα. Και μετά σου λέει, τα έχει όλα η Αθήνα. το αλλο με τον τοτο το ξερεις; :lol:
RedPanda Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πάρε ένα με επίστρωση Λουτήτιο Applications Because of the rarity and high price, lutetium has very few commercial uses. However, stable lutetium can be used as catalysts in petroleum cracking in refineries and can also be used in alkylation, hydrogenation, and polymerization applications. Some other applications include: Lutetium-176 (176Lu) has been used to date meteorites.[17] Lutetium aluminium garnet (Al5Lu3O12) has been proposed for use as a lens material in high refractive index immersion lithography.[18] Lutetium-177 (177Lu), when bound to Octreotate (a somatostatin analogue), is used experimentally in targeted radionuclide therapy for neuroendocrine tumors.[19] Cerium-doped lutetium oxyorthosilicate (LSO) is currently the preferred compound for detectors in positron emission tomography (PET.) [20][21] Use as a pure beta emitter, using lutetium which has been exposed to neutron activation. A tiny amount of lutetium is added as a dopant to gadolinium gallium garnet (GGG), which is used in magnetic bubble memory devices.[22] Το ίδιο ερώτημα για mp3 κάποιος ?!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κι εγώ τις προάλλες έψαχνα δόντια κροκόδειλου του Νείλου σε σκόνη, αλλά παπάρια, μόνο ολόκληρους κροκόδειλους βρήκα. τα παπάρια τους σε σκόνη νόμιζα πως βρήκες για μια στιγμή
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 έχει κάνει κανείς ή καμιά εδώ μέσα το πεντικιούρ με τα ψαράκια? πώς είναι?
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ρε παιδες θυμηστε μου λιγο οταν θες να αγορασεις συναλαγμα τι κοιτας την αγορα η την πωληση? http://www.alpha.gr/tools/geurocur.htm
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πώληση. ok και να κανω αλλη μια ερωτηση μπορω να αγορασω συνναλαγμα χωρις να ειμαι στον κισε της τραπεζας? δλδ μεσω webbanking... thanks
slygeo87 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ένα φτηνό τροφοδοτικό; 24pin θέλω αν σας βοηθάει η πληροφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις