Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες

για 2500cc αμαξι 15ετιας

&

1800cc 10ετιας

τι πληρωνω σε σηματα και εκτακτες εισφορες ετσι και τα αγορασω σημερα?

thanks

κανεις...?

Δημοσ.

Οταν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας,παιζει οριο στο ποσο δυνατα θα ειναι ο ηχος?έρχεται η αστυνομια και μετραει με κανενα desibelομετρο? (λεμε τωρα)

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω κατέβει Αθήνα για να παραλάβω κάτι εισητήρια από ticketpro τα οποία είναι στο όνομα του αδερφού μου. Το παιδί δε μπορεί να κατέβει ο ίδιος διότι έχει κάποια άλλη δουλειά. Πήρα τηλέφωνο στο ticketpro για εξουσιοδότηση και μου είπαν ότι πρέπει να πάω ή από αστυνομία ή από κάποιο Κ.Ε.Π. για το "γνήσιο της υπογραφής". Τι σκατά να κάνω; Για αυτό το πράγμα, πρέπει να έρθει και ο αδερφός μου μαζί μου;

Δημοσ.

Οταν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας,παιζει οριο στο ποσο δυνατα θα ειναι ο ηχος?έρχεται η αστυνομια και μετραει με κανενα desibelομετρο? (λεμε τωρα)

Ο σεβασμός των γύρω μας είναι καθαρά θέμα παιδείας, δεν χρειάζεται να έρχεται κανένας νταβατζής με ντεσιμπελόμετρο να μετράει πόσο θόρυβο κάνουμε...

Δημοσ.

Ο σεβασμός των γύρω μας είναι καθαρά θέμα παιδείας, δεν χρειάζεται να έρχεται κανένας νταβατζής με ντεσιμπελόμετρο να μετράει πόσο θόρυβο κάνουμε...

Χα,thanks αλλα αυτα πεσ'τα στον απο πανω μου.

Τωρα,γιαυτο που ρωτησα ξερεις κατι να μου πεις φιλε η να παω τωρα να πω επι λεξη οτι ειπες στον απο πανω με το κομπρεσσερ μπας και φιλοτιμηθεί και σταματησει?

Δημοσ.

Παίδες γνωρίζουμε αν παίζουν τίποτα απεργίες την επόμενη εβδομάδα; Θέλω να φύγω από Πειραιά και φοβάμαι μην βρεθώ όμηρος του ΠΑΜΕ και της ΠΝΟ.......Υπάρχει καμιά ενημέρωση?

Δημοσ.

Τωρα,γιαυτο που ρωτησα ξερεις κατι να μου πεις φιλε η να παω τωρα να πω επι λεξη οτι ειπες στον απο πανω με το κομπρεσσερ μπας και φιλοτιμηθεί και σταματησει?

όντως υπάρχει όριο ντεσιμπέλ που επιτρέπονται ακόμα και εκτός ωρών κοινής ησυχίας. Δεν γνωρίζω ποιό είναι το όριο. Θεωρητικά θα έρθει ο μπάτσος με το ντεσιμπελόμετρο και θα μετρήσει σε συγκεκριμένη απόσταση και λοιπά και λοιπά. Στην πράξη δεν ξέρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παίδες γνωρίζουμε αν παίζουν τίποτα απεργίες την επόμενη εβδομάδα; Θέλω να φύγω από Πειραιά και φοβάμαι μην βρεθώ όμηρος του ΠΑΜΕ και της ΠΝΟ.......Υπάρχει καμιά ενημέρωση?

Δες εδώ, είναι αρκετά ενημερωμένο.

Δημοσ.

όντως υπάρχει όριο ντεσιμπέλ που επιτρέπονται ακόμα και εκτός ωρών κοινής ησυχίας. Δεν γνωρίζω ποιό είναι το όριο. Θεωρητικά θα έρθει ο μπάτσος με το ντεσιμπελόμετρο και θα μετρήσει σε συγκεκριμένη απόσταση και λοιπά και λοιπά. Στην πράξη δεν ξέρω.

Οκ ευχαριστω.αυτο ηθελα να ακουσω.ας ξανακανει το λαθος αυριο να βαρεσει με το κομπρεσσερ παλι στις 8 το πρωι και να συντονιζει ολο το κτιριο (7ωροφη πολυκατοικια).

σημερα την γλυτωσε.μεχρι και μαλλινη κουβερτα εβαλα στο κεφαλι μου μαζι με 2 μαξιλαρια μπας και κοιμηθω αλλα μπα.....

Δημοσ.

Αστα και μένα 3 μέρες εσκαβαν από τις 8 το πρωι μέχρι το βραδυ... Θα βρω τρόπο να το πληρώσουν ομως. B)

Δημοσ.

Γύρισα ΟΛΗ την Αθήνα, αλλα 100% φυσικό λάδι καρύδας δε βρήκα πουθενά.

Όσους ρώτησα, πουλούσαν κρέμα ή σαπούνι. Ξαναματαλέω, δε θέλω ονλαιν κατάστημα.

Και μετά σου λέει, τα έχει όλα η Αθήνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...